میکروبیوم بینی منحصر به فرد متخصصان شراب ممکن است بر بو و طعم آنها تأثیر بگذارد


افرادی که اغلب به عنوان بخشی از شغل خود بوی شراب می دهند، ممکن است میکروبیوم بینی تغییر یافته داشته باشند

gilaxia/E+/Getty Images

کار در صنعت شراب ممکن است سطح و تنوع باکتری ها را در بینی افراد تغییر دهد و به طور بالقوه بر نحوه درک عطر و طعم نوشیدنی تأثیر بگذارد.

تحقیقات قبلی نشان می‌دهد که باکتری‌ها و سایر میکروارگانیسم‌های موجود در دهان، که به عنوان میکروبیوم دهان ما شناخته می‌شوند، بر درک ما از طعم‌ها تأثیر می‌گذارند. با توجه به ارتباط نزدیک بین طعم و بوی، لوسیا پرز-پاردال و آلبانو بجا-پریرا در مرکز تحقیقات تنوع زیستی و…