بزاق شما ممکن است تعیین کند که کدام نوع شراب را ترجیح می دهید


شراب خواران هنگام انتخاب انواع مورد علاقه خود گزینه های زیادی دارند

کلاوس ودفلت/گتی ایماژ

تغییرات در پروتئین های بزاق ما ممکن است توضیح دهد که چرا افراد مختلف می توانند شراب های مختلف را دوست داشته باشند. محققان غلظت دو نوع پروتئین را با میزان شدید نوشیدنی‌ها در نت‌های یک شراب، مانند میوه‌ها یا گل‌ها و ترجیحات آنها برای نوشیدنی الکلی مرتبط می‌دانند.

ترجیحات شراب یک فرد ممکن است حداقل تا حدی به پیشینه فرهنگی، دانش نوشیدنی و طعم فردی آنها برگردد. اما کیت هاول از دانشگاه ملبورن استرالیا و همکارانش…