طرز تهیه تنقلات رژیمی مرغ و قارچ – دکتر رویا خادمیان


22 3 - طرز تهیه تنقلات رژیمی مرغ و قارچ

طرز تهیه تنقلات رژیمی مرغ و قارچ

میان وعده یکی از غذاهای خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد. امروز می خواهیم شما را با روش تهیه تنقلات مرغ و قارچ رژیمی همراهی کنیم.

مواد لازم برای تهیه غذاهای مرغ و قارچ

  • پیاز خرد شده: یک عدد
  • فلفل دلمه ای: یک عدد
  • قارچ: پنج عدد
  • پنیر پیتزا: به میزان لازم
  • سینه مرغ: دو عدد پخته
  • نان تست: به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ و قارچ

  • پیاز را در روغن بریزید و قارچ ها را وقتی نرم شد اضافه کنید.
  • فلفل ها را اضافه کنید ؛
  • مرغ را تراشیده و مواد را داخل آن بریزید ؛
  • نمک ، فلفل و آویشن را اضافه کنید ؛
  • روی نان تست سس سس کچاپ بپاشید ؛
  • مواد را روی نان و سپس پنیر پیتزا را روی مواد بریزید.
  • یک تکه نان دیگر روی نان می گذاریم.
  • غذا را در ساندویچ ساز قرار دهید.

اطلاعات تغذیه میان وعده مرغ و قارچ

میان وعده هایی که به این روش تهیه می شوند در مجموع 1800 کالری دارند و برای 12 نفر مناسب است. اگر این مقدار را بر 12 تقسیم کنیم ، هر فرد مقادیر زیر را دریافت می کند:

  • کالری: 150
  • کربوهیدرات: 19.33 گرم
  • چربی: 3.88 گرم
  • پروتئین: 11.83 گرم

دیدگاهتان را بنویسید