سیخ های مرغ کره ای + منوی هفتگی – Prevention RD


این امر همیشه در غرب میانه اتفاق می افتد – از قایق سواری یکشنبه تا دهه 80 ، بسیار کمتر از دهه 70 ، برای مثال ، … 6 ماه؟ خیلی افسرده است. صبح خیلی تاریک است 10 دقیقه قبل از رسیدن اتوبوس بیدار شدم پایپر – دختر بیچاره !! دیگر هرگز – شاید … احتمالاً … احتمالاً … ما زمان کافی برای مسواک زدن نداشتیم. کیفیت #قدردانی مسائل مربوط به آن است

منظورم این است که باید از تخفیف هایی برخوردار شوم – به عنوان مثال ، هنگام ناهار در پیاده روی هایم عرق نمی کنم ، فوتبال دانشگاهی (با یک تیم مناسب بسیار لذت بخش تر خواهد بود) ، پخت کدو تنبل و هیجان در اطراف مدرسه و هر اتفاقی که در روز تولد برای بچه ها می افتد.

اما هر سال احساس می کنم تابستان همان جایی است که هست. من همه فصول را دوست دارم ، اما تابستان است که همیشه از رفتن ناراحتم. دیگران از زیبایی آن قدردانی می کنند ، اما تابستان است و شیوه زندگی که من می خواهم هر روز در آن زندگی کنم.

آیا اعتراف می کنم که می توانم یکبار ساکن نیمه وقت جنوب باشم؟ بیشتر و بیشتر محتمل به نظر می رسد. اما اکنون به شما سوگند یاد می کنم که حتی اگر چنین بود ، هرگز وقتم را در زمین تنیس سرپوشیده با تغییر انتهای زمین “به دلیل آفتاب” تلف نمی کردم. مردم نمی توانند این مسائل را درک کنند. فلوریدا ، من خیلی در مورد شما صحبت می کنم ، پرندگان برفی!

و مانند هر سال ، متأسفم که دیگر از کباب پز خود استفاده نکردیم. ما حتی یک کباب پز جدید در این فصل داشتیم! و باید بگویم که تمایل من برای زیبا ماندن من را از استفاده از آن در اوایل فصل کمی منصرف کرد. خیلی لنگ ، من می دانم!

بنابراین در حالی که پاییز است و فصل کباب در اینجا ، شاید برای بسیاری خسته کننده باشد ، من هنوز فروشگاه را نمی بندم. این سیخ های مرغ کره ای سعی کردند از گوچوژانگ استفاده کنند ، که به زودی خراب می شود. خمیر کوچک شاد آسیایی پر از طعم است (و در انبار و سپس در یخچال برای مدت طولانی خوب می ماند). این سیخ ها بدون اینکه بیش از حد بالا باشند تند بودند ، بنابراین منظور آنها یک غذای مناسب بچه ها در خانه من بود. جایزه بزرگ!

عناصر

  • 2 پوند سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست ، به قطعات 1.5 اینچی برش دهید

  • 1/3 فنجان سس سویا کم سدیم

  • 1/3 فنجان شکر قهوه ای

  • 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد برشته

  • 2 قاشق غذاخوری سرکه برنج

  • 1/4 فنجان گوچوژانگ

  • 1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه ، رنده شده

  • 2 حبه سیر ، چرخ کرده

دستورالعمل ها

  1. در یک کاسه متوسط ​​، سس سویا ، شکر قهوه ای ، روغن کنجد ، سرکه برنج ، گوچو ، زنجبیل و سیر را مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند. کمتر از نیمی از سس را در یک کاسه کوچک بریزید و در یخچال بگذارید تا آماده کباب شود.
  2. مرغ را به سس باقیمانده در کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا بپزد. روی آن را بپوشانید و حداقل 4 ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید.
  3. مرغ را روی سیخ بکشید (اگر از سیخ چوبی استفاده می کنید ، حتماً آن را حداقل 20 دقیقه در آب خیس کنید).
  4. گرم کردن گریل وقتی داغ شد ، سیخ ها را اضافه کنید و هر طرف 3-4 دقیقه کباب کنید ، 3-4 بار بچرخانید و با سس رزرو شده آغشته کنید. گرم سرو کنید.

منوی هفتگی: 10-14 اکتبر

خوب باش،

دیدگاهتان را بنویسید