سریال قند خون: تعادل قند خون متعادل در دوران بارداری – تغذیه مادلین



افزودن گوشت و سبزیجاتی که نشاسته اضافی ندارند به غذاهای ماکارونی نیز می تواند به متعادل سازی رژیم عادی کربوهیدرات کمک کند ، همانطور که سطح قند خون خود را دوست دارید. انتخاب روکش سالاد (به زبان رومانیایی یا chard) به جای ساندویچ های سنتی می تواند مصرف کربوهیدرات خالی شما را تا حد زیادی کاهش دهد. اگر برنج سفید نشاسته ای یا پوره سیب زمینی سفید می خواهید ، برای داشتن کربوهیدرات کمتر گل کلم را خرد یا پوره کنید.

و تحویل را فراموش نکنید! فیبر ، به ویژه فیبرهای محلول ، نقش مهمی در کاهش سرعت جذب قند خون دارد. چندین منبع غذایی کامل ، محلول (محلول در آب ، مانند آجیل ، دانه ها ، لوبیا و عدس) و نامحلول (در دانه ها و پوسته بسیاری از میوه ها و سبزیجات ، سبوس گندم و برنج قهوه ای یافت می شود) مصرف کنید. رژیم غذایی (SOURCE)

این می تواند به سادگی افزایش جیره سبزیجات غیر نشاسته ای یا افزودن چیا یا دانه کتان آسیاب شده به رژیم غذایی شما باشد.

به یاد داشته باشید: هنگامی که میزان فیبر خود را افزایش می دهید ، مقدار زیادی آب بنوشید.

بر غذاهای غنی از مواد مغذی و غنی از فیبر مانند آووکادو ، عدس ، دانه چیا ، گل کلم و میوه هایی مانند تمشک و شاه توت تمرکز کنید. آنها نه تنها فیبر بالایی دارند بلکه کربوهیدرات آنها نیز کمتر است.

غلات کامل معمولاً حاوی فیبر هستند ، اما میزان کربوهیدرات آنها به طور تصاعدی بیشتر است ، بنابراین بهترین انتخاب نیست. در دوران بارداری ، اگر نه بیشتر باید 30 گرم فیبر در روز به دست آورد. شما می توانید 5 گرم در یک قاشق غذاخوری دانه چیا و 7 گرم در نصف آووکادو دریافت کنید ، بنابراین مقدار بسیار مناسبی است.

اگر با برخی از فیبرهای سالم تر دچار سوء هاضمه می شوید ، این گزینه های کم فیبر FODMAP را امتحان کنید:

  • عدس کنسرو شده

  • چیا ماگ

  • تمشک

  • کینوا با آبکشی خوب

به آزمایش آنچه برای بدن و قند خون شما بهتر است ادامه دهید. همانطور که قبلاً گفتم ، هر بدن هست ناهمسان و پاسخ می دهد متفاوت به ناهمسان خوراکی ها.

دیدگاهتان را بنویسید