دستور العمل های کبابی سبک تر برای گیاهان (که آماده خوردن هستند!) – Osinga Nutrition


اینجا هوا گرمتر است و این بدان معناست که فصل BBQ در حال افزایش است! من خودم مکنده غذای کبابی هستم.

غذاهای کبابی نباید گوشتی یا فوق العاده دلپذیر باشند. من که گیاه خوار هستم ، همبرگر یا استیک گوشتی را کباب نمی کنم – با این حال ، گزینه های زیادی برای انداختن روی کباب پز وجود دارد که اینطور نیست!

امروز من چند دستور العمل دارم که به شما کمک می کند کمک به جای آرزوهای تغذیه سالم خرابکاری آنها

عدس BBQ پر شده با سیب زمینی شیرین

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 45 دقیقه

  • 4 سیب زمینی شیرین کوچک و متوسط
  • 1 جام 1 عدسی خشک
  • 2 tk روغن زیتون
  • 2 پیاز وحشی قطعه قطعه شده
  • 2 هویج پوست کنده
  • 2 میخک سیر
  • 1 جام سس BBQ
  • 1 جام کلم پیچ
  • گریل های فضای باز را با حرارت متوسط ​​تا کم گرم کنید. سیب زمینی ها در فویل آلومینیومی محکم پیچیده شده اند. سیب زمینی ها را روی گریل قرار دهید ، درب آن را ببندید و به مدت 40 دقیقه بپزید. مطمئن شوید که سیب زمینی ها تمام شده اند – چنگال باید به راحتی داخل سیب زمینی ها بچرخد. بسته به اندازه ، ممکن است لازم باشد سیب زمینی ها را 20 تا 30 دقیقه دیگر بپزید.

  • در حالی که سیب زمینی ها سرخ می شوند ، 3 فنجان آب به یک قابلمه بزرگ اضافه کنید. جوشاندن اضافه کردن لنز ؛ آب را دوباره به جوش بیاورید حرارت را کم کنید تا بجوشد ، روی آن را بپوشانید و 15-20 دقیقه بپزید تا عدس نرم شود. از ظرف خارج کرده و کنار بگذارید.

  • روغن را در همان تابه روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز و هویج خرد شده را اضافه کنید ؛ 5-7 دقیقه بپزید تا نرم و سرخ شود. سیر را اضافه کنید ؛ یک دقیقه دیگر بپزید سس BBQ را به ظرف اضافه کنید. هم بزنید تا همه سبزیجات پوشانده شوند. Felforral ؛ روی آن را بپوشانید و 10-12 دقیقه بپزید. عدس را به سس اضافه کنید ؛ مخلوط کردن. آب بیشتری اضافه کنید اگر احتیاج دارید.

  • روغن را در یک ظرف جداگانه بریزید. وقتی گرم شد ، کلم پیچ را به تابه اضافه کنید. با یک کاردک مخلوط کنید تا لبه آن قرمز شود.

  • سیب زمینی ها را از وسط برش دهید. داخل هر سیب زمینی شیرین قاشق عدس را بریزید. روی آن را با کلم پیچ تفت دهید.

برگر “فراتر از گوشت”

  • 12 قارچ خرد شده سرخ کنید تا قهوه ای شود
  • 1 جام کوینو
  • 12 قلیه تمپه به قطعات 1/2 اینچ برش دهید
  • 1/4 جام پخت سریع جو دوسر
  • 2 قاشق سوپخوری چغندر رنده شده
  • 1 قاشق سوپخوری مخمر خوراکی
  • 1 tk پودر سیر
  • 1 tk پودر پیاز
  • 1/2 tk دود مایع
  • کینوا را بپزید و یک فنجان را کنار بگذارید.

  • قارچ ها را بجوشانید تا نرم شوند و سرخ شوند.

  • همه مواد را به یک کاسه بزرگ غذاساز اضافه کنید و کار کنید تا بیشتر خرد شده و مخلوط شود و مخلوط شبیه به “همبرگر” شود.

  • آن را به چهار قسمت (یا بیشتر – بسته به میزان همبرگر مورد نظر) تقسیم کنید و از آن کیک درست کنید.

  • کیک ها را در تابه ای با هر روغن بجوشانید و روی نان ها سرو کنید تا مزه دار شود.

سیخ های توفو کبابی

زمان آماده سازی 20 دقیقه

زمان پخت 20 دقیقه

  • 14 قلیه توفو
  • 1/2 جام سس BBQ
  • 1 پینت گوجه فرنگی گیلاسی
  • 1 کدو سبز برش خورده به هلال ماه
  • 1 فلفل سبز بریده شده
  • 1/2 پیاز بنفش بریده شده
  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • توفو را به مدت 20 دقیقه فشار دهید. پس از اتمام پرس ، آن را به مکعب برش می دهیم.

  • توفو را در یک کاسه مخلوط کن متوسط ​​بریزید و روی سس BBQ بریزید ، سپس خوب مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و اجازه دهید به مدت حداقل 30 دقیقه مزه دار شود.

  • اگر از سیخ های بامبو استفاده می کنید ، آنها را در آب خیس کنید تا سبزیجات را آماده کنید. سبزیجات را با روغن زیتون بپاشید. سبزیجات را بریزید تا روی آنها روغن زده شود.

  • گریل را از قبل روی 400-450 درجه فارنهایت گرم کنید. سبزیجات خام و توفو را در حین نگهداری سس BBQ باقی مانده سیخ کنید. کباب ها را روی قفسه قرار دهید و حدود 15-20 دقیقه روی گریل بگذارید (15 = ترد تر / 20 = نرم تر ، کاملاً پخته) ، با سس بیشتر BBQ آغشته شده و برای اطمینان هر چهار تا پنج دقیقه 1/4 بار بچرخانید. سبزیجات و توفو از هر طرف به طور مساوی پخته می شوند. ذغال خوب است!

پیتزای قارچ پورتوبلو

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 15 دقیقه

  • 6 قارچ پورتوبلو
  • 2 فنجان ها اسفناج
  • 2 میخک سیر خرد شده
  • 1/2 جام سس پیتزا
  • 1/2 جام پنیر فتا در صورت لزوم گیاهخواری کنید
  • روغن زیتون
  • قارچ را آماده کنید ، آن را با قلم مو تمیز کنید ، ساقه را بردارید و قسمت تیره / قهوه ای را با دقت جدا کنید تا جا برای پر شدن ایجاد شود. روی کوره ای که تا 400 درجه فارنهایت گرم شده است قرار دهید و از هر دو طرف به مدت 3-4 دقیقه بپزید تا قهوه ای شود.

  • در همین حین ، روغن زیتون را داخل تابه بریزید و سیر و اسفناج خرد شده را اضافه کنید. بجوشانید تا اسفناج خشک شود.

  • قارچ ها را از شبکه جدا کنید. یک دستمال کاغذی بردارید و هر کدام را پاک کنید تا مایع آن خارج شود.

  • سس پیتزا را داخل لیوان قارچ بریزید. سپس اسفناج را لایه لایه سرخ کرده و پنیر فتا را روی آن قرار دهید.

  • دوباره آن را به مدت 12 دقیقه روی گریل قرار دهید.

آناناس کبابی

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان پخت 5 دقیقه

  • 1 آناناس بریده شده
  • 2 قاشق سوپخوری شربت افرا
  • 1 tk دارچین
  • گریل را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.

  • شربت افرا و دارچین را در یک کاسه مخلوط کنید. شربت را روی آناناس بریزید و آن را به هم بزنید تا تمام پوشش کاملاً پوشانده شود. آناناس را به طور مساوی روی قفسه قرار دهید و 3-5 دقیقه کنار هم بپزید تا علائم کباب قهوه ای شکل شود. لذت بردن!

سیب های پخته شده در فویل قلع

  • 2 سیب
  • 1 قاشق سوپخوری شربت افرا
  • 1 tk دارچین
  • سیب ها را خرد کرده و دانه های آن را برش دهید. روی دو لایه فویل آلومینیومی که با کاغذ پخت پوشانده شده است قرار دهید. دارچین و شربت افرا را بپاشید.

  • در فویل پیچیده شده ، روی قفسه به مدت 10 دقیقه ، نیمه معکوس قرار دهید.

  • بسته فویل را با دقت باز کنید و بگذارید کمی سرد شود. لذت بردن!

دیدگاهتان را بنویسید