برادلی آشپزی – سارا گلدشتاین


نام: برد ساراک

حرفه: متخصص قلب و عروق

در این مدت با چه کسانی قرنطینه شده اید؟ دوست دخترم سارا (استعفا ، من هستم) و سگ ما ، کنجی

1-2 جمله برای خلاصه کردن زندگی خود: برنامه من روز به روز و از هفته به هفته تغییر می کند. من در حال حاضر یک هفته در میان و آخر هفته در بیمارستان هستم و در حالی که از خانه کار می کنم. به طور کلی ، من هنوز از آنچه در آینده است می ترسم ، اما جرقه های امید راه خود را نشان می دهد.

این اواخر چه غذایی دوست دارید؟ بوک چوی من از آن بخارپز ، کبابی یا به سادگی با روغن زیتون سرخ شده ، نمک و فلفل مخلوط می کنم. او اخیراً سبزهای دلچسب را دوست دارد!

3 مورد اصلی مواد غذایی / انبارهای غیرقابل مذاکره چیست؟1. پنیر (و مقدار زیادی از آن)

2 عدد تخم مرغ

3. آلما

لوبیا و حبوبات ، پودر پروتئین و آجیل (بیشتر بادام و بادام هندی) قابل ذکر است. من کمتر و کمتر پروتئین حیوانی می خورم و هنوز باید مطمئن شوم که به طور کلی پروتئین کافی دریافت می کنم.

چگونه و از کجا برای آشپزی الهام می گیرید؟ آیا کتاب / وبلاگ آشپزی مورد علاقه دارید؟ باید بگویم ، چیزی که بیشتر از همه به من الهام می دهد تماشای سارا در آشپزخانه است. یک سرآشپز بصری که ظاهراً همیشه غذاهای لذیذ را از مواد محدود تهیه می کند. من سعی می کنم در طول راه ترفندها و نکاتی را از او بگیرم ، و دو کتابی که از آنها تهیه کرده ایم: Alison Roman Dining In و Olive و Gourmando.

غذای مورد علاقه شما در دوران قرنطینه (با دستور غذا) چیست؟ غذای مورد علاقه من در ماه های اخیر سوپ پیاز فرانسوی بوده است. گرم ، دلچسب ، شور و مهمتر از همه ، بسیار پنیر بود. دستور غذا در پایین است!

یکی از نکات آشپزی که اخیراً آموخته اید چیست؟ گیاهان تازه تر برای همه چیز (و خودتان رشد کنید!). من معمولاً به سرعت در اینترنت جستجو می کنم تا دریابم که با غذاهایی که می خورم بهترین کار را می کند – رایج ترین آنها در آشپزخانه ما جعفری ، گشنیز ، رزماری ، آویشن و شوید است.

اگر قبلاً سفارش داده اید ، رستوران غذای غذای مورد علاقه شما چیست؟ سفارش چندانی به ما ندادند که آن را برداریم ، اما غذای مورد علاقه من قطعاً غذای هندی از میزبان بود. ما انواع مختلفی از غذاها از جمله مرغ کره ای ، آلو گوبی ، تخته سنگ و دال مخنی با برنج و مقدار زیادی سیر را تهیه کردیم. بسیار توصیه شده!

آیا سرگرمی ، کتاب یا پادکست مورد علاقه جدیدی دارید؟ من به تازگی شروع به دویدن برای تمرین کردم. که قطعاً قدرت من نیست با این حال ، من با هر دویدن بهتر می شوم و این به من کمک می کند تا صبح ذهنم را قبل از شروع روز روشن کنم. دوست دارم کنجی را با خودم بیاورم ، که معمولاً ساعت ها بعد از پایان کار بیهوش می شود. کتاب مورد علاقه برای توصیه ، پیتر وولبن: زندگی پنهان درختان است. این یک یادآوری عالی برای کند کردن سرعت و توجه آگاهانه به محیط است. ما می توانیم از طبیعت و درختان اطرافمان چیزهای زیادی بیاموزیم.

آیا می توانید نکته یا فعالیتی را که در این مدت شما را ایمن / منطقی / سالم نگه می دارد ، پیشنهاد دهید؟ من بسیار مهم می دانم که بدن خود را هر روز و در صورت امکان صبح (حراج در فضای باز) حرکت دهیم. وقتی در خانه کار می کنم ، تمام تلاش خود را می کنم تا ساعات “معمول” کار ، استراحت و بازی را دوباره بسازم ، با تشخیص اینکه این همیشه ممکن نیست. وقتی به یاد می آورم که از سلامتی ، خانواده ، دوستان و جامعه سپاسگزارم ، چیز دیگری به من کمک می کند. من اغلب به خودم یادآوری می کنم که این در نهایت از بین می رود و همه ما فقط باید وظیفه خود را انجام دهیم.

دستور تهیه سوپ پیاز دارایی فرانسوی

عناصر:

4 قاشق غذاخوری کره بدون نمک

1 قاشق غذا خوری روغن زیتون

5-6 پیاز متوسط ​​، به برش های نازک برش دهید

4 حبه سیر ، چرخ کرده

1 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده

1 قاشق چایخوری شکر دانه دار

1 فنجان شراب سفید خشک

2 قاشق غذاخوری آرد جهانی

6 فنجان آب گوشت گاو / قارچ

1 قاشق چایخوری سس ورسترشایر

1/2 قاشق چایخوری آویشن خشک

3 عدد برگ بو

1 باگت کوچک ، به 1/2 برش برش دهید

2 فنجان Gruyère رنده شده

1/2 فنجان پارمیجیانو رنده شده

جهت ها:

1. کره را در یک کاسه سوپ بزرگ ذوب کرده و روغن ، سیر ، پیاز ، نمک ، فلفل و شکر را اضافه کنید. بدون درب بپزید ، گاهی اوقات هم بزنید تا پیاز کارامل شود. با شروع برنزه شدن ، مرتبا هم بزنید و فوندو را از ته قابلمه بردارید.

2. شراب را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید. با قاشق چوبی هم بزنید و بپزید تا تابه از ته ماهیتابه خراشیده شود تا تقریباً تمام مایع بخار شود.

3. آرد را اضافه کرده و با همزدن مداوم به مدت یک دقیقه بپزید.

4. سپس آبگوشت ، سس ورسترشایر ، آویشن و برگ بو را اضافه کنید. به جوش بیاورید ، حرارت را کم کنید و حداقل 45 دقیقه یا تا زمانی که خوشمزه شود با سرپوش بپزید.

5. فر را از قبل گرم کنید و ورقه های نان باگت را بپزید تا لبه ها ترد و طلایی شوند. آن را کنار بگذارید ، نادیده بگیرید.

۶ potatoes سیب زمینی های بی نظیر و بی خطر را روی یک ورقه پخت قرار دهید و سوپ داغ را بین آنها پخش کنید. 1 یا 2 ورقه نان باگت را روی آن بریزید و به طور مساوی با Gruyère و سپس Parmigiano بپاشید. سرخ کنید تا پنیر آب شود و کف کند.

7. روش دیگر ، اگر از کاسه های معمولی سوپ استفاده می کنید ، هر تکه نان تست را با پنیر پر کرده و دوباره در جوجه های گوشتی بگذارید تا ذوب شوند. سوپ را بین کاسه ها تقسیم کرده و هر کدام را با نان تست پنیر پر کنید.



دیدگاهتان را بنویسید