اهمیت غذاهای سرد و گرم


اهمیت غذاهای سرد و گرم

در واقع ، این چهار مخلوط شامل سودا ، ترشحات ، خون و صفرا است و خواص آنها باعث نشاط افراد می شود. ما چهار مزاج پیچیده داریم که در آن دو ویژگی گرما و سرما اضافه وزن دارند و دو ویژگی دیگر آن خشک و مرطوب است ، اما در مجموع نه نوع مزاج داریم (4 مزاج ساده شامل گرم ، سرد ، خشک ، مرطوب و 4 مزاج پیچیده ذکر شده در بالا). مزاج ، لتونی). اگر چهار مخلوط تعادل در بدن وجود داشته باشد و هیچ کدام بر دیگری غلبه نکند ، به مزاج نهم ، یعنی مزاج دست می یابیم. اهمیت گرمی و سردی غذا در اینجا نشان داده می شود که با معکوس کردن گرمی و سردی غذا در هماهنگی با خلق و خوی افراد ، می توان تعادل ایجاد کرد تا به مزاج معتدل دست یافت. Atminani در مورد اهمیت گرما و سردی غذا ما اطلاعاتی را در اختیار شما قرار می دهیم.

سعدی کمی زیبا گفت:

چهار مخالف شورشی چند روزی خوشحال بودند

وقتی یکی از این چهار نفر غالب شد ، شیرین جان از فرم خارج شد

دو ترشح اصلی ، یعنی ترشحات و سودا ، اسیدی هستند و افرادی که تحت سلطه این دو ترشح هستند ، مزاج سردی دارند. اما دو مورد دیگر ، خون و صفرا ، قلیایی و طبیعت گرم دارند.

مزاج خنک:

اکثر مردم سرد مزاج هستند. بیشتر آنها سفید رنگ هستند و در هوای سرد به راحتی گرم نمی شوند و سرما به مدت طولانی در بدن آنها باقی می ماند. آنها تمایل زیادی به خوابیدن دارند و معمولاً ضعیف هستند. مردم خونسرد هستند و به طور کلی عصبی نیستند. درون گرا هستند و کمتر احساسات خود را بیان می کنند. موهای آنها مستعد ریزش است و به زودی سفید می شود. از آنجا که سیستم سرماخوردگی آنها فعال است ، اسیدیته خون آنها بیشتر است ، احتمال ابتلا به بیماری های خود ایمنی مانند MS و بیماری پارکینسون بیشتر است. ضعف ، ناتوانی ، کمبود انرژی و ضعف در این افراد شایع است. ضربان قلب آنها کند و عروق باریک است.

مه گرم:

افرادی که دارای خلق و خوی گرم هستند خوشایندتر و دلپذیرتر هستند ، اما به سرعت ناراحت می شوند. آنها همیشه احساس گرما می کنند و به سرعت گرم می شوند. مصرف زیاد شیرینی باعث آکنه و خارش در بدن می شود و بیشتر مستعد مصرف آب است. تعداد این افراد کمتر از گروه اول است. بدن آنها در هوای سرد به راحتی گرم می شود ، اما در هوای گرم به راحتی خنک نمی شود. این افراد پرانرژی ، برون گرا و فعال هستند و احساسات خود را به سرعت بیان می کنند. امروزه از نظر علمی ثابت شده است که غذاهای گرم بر سیستم عصبی سمپاتیک و غذاهای سرد بر سیستم پاراسمپاتیک تأثیر می گذارد. همانطور که می دانید ، سیستم سمپاتیک با افزایش ضربان قلب و هایپرمی اعضای بدن همراه است و در بیشتر اندام ها دارای خواص تحریک کننده و فعال کننده است.

وعده های غذایی متوسط:

غذا نیز بین این دو مزاج (که ملایم است) قرار می گیرد. به عنوان مثال ، شیر ، ماست گوسفندی و نان گندم در برخی متون به عنوان غذاهای معتدل ذکر شده است.

اهمیت گرمی و سردی غذا اصفهان متخصص تغذیه است

غذای گرم:

نان گندم ، عسل ، گوسفند ، بوقلمون ، مرغ ، گوشت اردک و اردک ، گوشت شتر ، گوشت کبوتر ، سوپ سبزیجات ، آبگوشت ، انجیر ، انگور ، بادام ، تخم خربزه ، توت ، خربزه ، چای سیاه ، خرما خردل ، خرمالو ، ریحان ، اغلب ادویه عدس ، لوبیا و تخم مرغ.

غذای سرد:

نان جو ، ماش ، لوبیا ، مرغ ، ماهی ، محصولات لبنی (شیر ، پنیر ، دوغ و ماست) ، گوشت گاو ، برنج ، کدو ، اسفناج ، ریواس ، قارچ ، اکثر میوه ها ، خرفه ، تخمه کدو ، ذرت ، پنیر ، مرغ ، تمر هندی و زرشک.

علائم دیگر با ماهیت متفاوت:

الف) دمای پوست: گرمی و سردی پوست نشانه گرمی و سردی مزاج است. رطوبت و زبری پوست نشان دهنده خشکی و رطوبت است.

ب) رشد مو: رشد سریع و رنگ سیاه نشانه گرما و نور کوتاه و سفید نشانه سرما است. کورل نشانه خشکی و صاف بودن نشانه رطوبت است.

ج) رنگ بدن: بیشتر افراد خونسرد سفید هستند و پوست گرم قرمز نشانه گرما است.

د) رویا: خواب بیش از حد نشانه سردی و مرطوب بودن است و کم خوابی نشانه گرما یا خشکی است.

ه) کارها کارها را انجام دهید: افراد گرم کار را سریع انجام می دهند ، اما افراد سرد مزاج به آرامی کار می کنند.


دکتر رضا اطمینانانی

متخصص تغذیه اصفهان


دکتر رضا اطمینانانی می تواند با ارائه روشهای اساسی در تغذیه و همچنین در میزان و نحوه غذا خوردن ، نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در اصفهان اینجا را کلیک کنید.


مطالب پیشنهادی:

چربی مناسب برای حفظ سلامتی

محصولات تراریخته و تغذیه ای

بررسی مضرات قندها

غذاهای دودی خطرناک



دیدگاهتان را بنویسید