آناناس Jalapeño Relish – Marisa Moore Nutrition


این غذای شیرین و کمی تند ، این غذای کنسرو شده ژالاپینو ، پر از طعم است و در تمام طول سال برای ماهی ، تاکو ، خوک یا مرغ مناسب است. از ژالاپنوی اضافی خود استفاده کنید و کباب پز را یکباره مزه دار کنید!

غذای آناناس در یک بطری

این ورودی توسط تولیدکنندگان مواد غذایی کنسرو Ball® حمایت می شود.

آناناس شیرین و رسیده ، جالاپنو تند ، پیاز شور و سرکه سیب تند با این طعم خوشمزه آناناس Jalapeño ترکیب می شود. این یک راه عالی برای استفاده از فلفل های باقی مانده در باغ است در حالی که ادویه شیرین و تند را به بشقاب خود اضافه می کنید!

این دستور غذا مرحله به مرحله نحوه تهیه طعم ساده آناناس را به شما نشان می دهد. من می دانم که کنسرو کردن گاهی اوقات ترسناک است ، اما من اینجا هستم تا به شما بگویم ، اگر می توانم این کار را انجام دهم ، شما نیز می توانید. بسیار راحت تر از آنچه به نظر می رسد.

بیا ببینیمش!

شما به این مواد نیاز خواهید داشت

آناناس
پیاز بنفش
پاپریکای هالاپینو
سرکه سیب
اب
قند
نمک
دانه های گشنیز را آسیاب کنید
4 (16 اونس) گلدان Pint Pint (من از گلدان های جدید لانه سازی Ball® استفاده کردم)
ماهیتابه یا فنجان برای پخت
کنسرو حمام آب Ball® یا مجموعه بزرگ و عمیق با درب و پایه
بالابر شیشه ای و کنترل فضای سر
ملحفه های آشپزخانه را تمیز کنید

کوزه های سنگ تراشی تودرتو با یک کاسه آناناس ، ژالاپنو و پیاز قرمز

طرز تهیه طعم آناناس

این لذت ساده تنها چند قدم طول می کشد. از نزدیک دنبال کنید. اگر برای اولین بار در حال چشیدن یک غذای خوشمزه هستید ، وقت خود را برای انجام آن اختصاص دهید. راحت تر خواهد بود. هرچه بیشتر می توانید در خانه باشید ، این باعث افزایش اعتماد به نفس شما می شود. بنابراین با این غذا شروع کنید و سپس به سراغ چیزی سنتی بروید ، مانند مربا توت.

برای این لذت بردن از روش کنسرو آب استفاده می کنیم. شما به یک قوطی حمام آب یا یک تنه بزرگ به اندازه کافی نیاز دارید که آب در طول پردازش بطری ها را بپوشاند.

قبل از شروع ، آناناس را خرد کنید ، پیاز را بشویید و خرد کنید و ژالاپنو را خرد کرده و خرد کنید. تمام ملزومات لازم ، از جمله غذاساز یا دستگاه خردکن دیگر ، کوزه ها و درب ها ، وسایل آشپزی ، وسایل فضای جلو و حوله ها را جمع آوری کنید.

یک کاسه غذاساز آناناس ، پیاز و ژالاپنو خرد شده

اولین قدم این است که آناناس ، پیاز و فلفل را در ربات خرد کنید. مهم است که این را به مکعب های خوب برش دهید ، اما پوره نکنید. اگر اکنون مانند من هستید ، ارزش توقف در اینجا را دارد. زیبا و کاملاً تازه ، شیرین و تند.

اما اگر ما آن را یک قدم فراتر در فرآیند کنسرو سازی برداریم ، طعم بیشتری به آن می بخشیم و به ما اجازه می دهیم تا ماه های آینده از این خوشمزه لذت ببریم!

برای انجام این کار ، مخلوط تازه فوق را با مخلوط گرم سرکه سیب ، نمک ، شکر و گشنیز ترکیب کنید.

(برای تهیه دستور غذا مرحله به مرحله پایین بروید).

یادآور: پس از اتمام پردازش ، مطمئن شوید که لیوان های داغ را روی یک حوله قرار دهید. لیوان های داغ را حداقل یک اینچ از یکدیگر قرار دهید تا فضای کافی برای خنک شدن مناسب لیوان ها فراهم شود. بگذارید 12-24 ساعت بماند.

3 بطری آناناس به مزه

برای طعم دادن از آناناس یخ زده استفاده کنید

برای این غذا می توانید از آناناس تازه یا یخ زده استفاده کنید. نکته این است که با شیرین ترین آناناس شروع کنید.

در حقیقت ، من از آناناس یخ زده و فوق العاده شیرین به خوبی استفاده کردم. نکته این است که قبل از افزودن آناناس به غذاساز اجازه دهید آناناس کمی ذوب شود (جایی که هنوز کریستال یخ وجود دارد).

شما همچنین باید مایعات اضافی آناناس را تخلیه کنید ، در غیر این صورت ممکن است متوجه شوید که طول می کشد تا طعم در طول پخت به نصف برسد. به دلیل طولانی شدن زمان پخت ، میوه خراب می شود و طعم آن بیش از حد نرم می شود.

بنابراین فراموش نکنید که آب اضافی را از فرایند ذوب تخلیه کنید.

شیشه آناناس به مزه ، با کمی طعم رمکین سفید

تند؟

خیر فکر کنم نه اما البته هر کسی تحمل حرارتی متفاوتی دارد.

به عنوان مثال ، Jalapeño در مقایسه با فلفل سرانو یا هابانرو یک فلفل سبک تر است. با حذف دانه ها و دنده های ژالاپینو می توانید گرما را بیشتر کنترل کنید.

و این دستور غذا انعطاف پذیری کمی دارد. بسته به میزان تندی که می خواهید ، می توانید از 4-6 ژالاپینو برای این دستور غذا استفاده کنید. و آنچه در دست شماست

من با 4 ژالاپنیو به آرامی دستم را گرفتم.

این یک دستور عالی برای استفاده از jalapeños باغ است که در تابستان خیلی سریع رشد می کند.

مهم: هنگام دست زدن به فلفل تند از دستکش استفاده کنید. این یک نکته کلیدی است ، زیرا روغن فلفل تمایل دارد به انگشتان آنها بچسبد – حتی پس از شستشو با آب و صابون.

شیشه باز شیشه ای با سالاد برگر ماهی قزل آلا در پس زمینه

راههای سرگرم کننده برای تفریح

این ژالاپینوی آناناس با طعم متنوعی با انواع غذاها سرو می شود. مخصوصاً با غذاهای ماهی ، مرغ و خوک بسیار مناسب است. از این لذت استفاده کنید

  • یک سس شیرین و تند به تاکوهای سبزیجات یا ماهی اضافه کنید.
  • ماهی سرخ شده ، ماهی کاد یا ماهی سفید دیگر.
  • به عنوان روکش برای همبرگر بوقلمون یا مرغ کبابی.
  • به غذاهای مرغ سرخ شده یا گوشت خوک ابعاد دهید.

آیا طعم و مزه ای باقی مانده است؟ تابستان آن را به اجاق گاز برسانید. دوستان شما جایگزین شیرین و تند طعم معمول هات داگ و همبرگر بوقلمون را دوست خواهند داشت!

چگونه از این دستور غذا استفاده خواهید کرد؟ لطفاً در نظرات یا اینستاگرام به من اطلاع دهید. من همیشه به دنبال ایده های جدید هستم!

آیا می خواهید یک تخته میان وعده بارگذاری کنید؟ این دستور کنسرو گوجه فرنگی ، Bruschetta in a Car را سال گذشته امتحان کنید.

طعم رامکین آناناس با تاکو در پس زمینه

آناناس Jalapeño Relish

این طعم ژالاپینو آناناس پر از طعم است و در تمام طول سال برای ماهی ، تاکو ، خوک یا مرغ مناسب است. از jalapeño اضافی خود استفاده کنید و کباب را همزمان میل کنید!

زمان آماده سازی30 دقیقه

زمان پخت15 دقیقه

زمان خنک کننده12 ساعت ها

تمام وقت12 ساعت ها 45 دقیقه

دوره: پیش غذا

آشپزخانه: آمریکایی

کلمه کلیدی: دستور تهیه کنسرو شده

خدمات: 4 کوزه های 16 اونسی (پینت)

کالری: 9کیلوکالری

عناصر

  • 8 فنجان ها آناناس خرد شده (2 عدد آناناس تازه یا منجمد
  • 1 1 پیاز متوسط ​​، خرد شده (تقریبا 1 فنجان)
  • 4-6 فلفل هالاپینو ، دانه ها و خرد شده
  • ½ جام اب
  • 1 جام سرکه سیب
  • ½ جام قند
  • 2 tk نمک
  • 2 tk دانه گشنیز آسیاب شده

دستورالعمل ها

  • یک مخزن آب جوش آماده کنید. کوزه ها را در آب جوش گرم کنید تا آماده استفاده شوند ، نجوشانید. درپوش را با آب گرم و صابون بشویید و با نوارها کنار بگذارید.

  • آناناس ، پیاز قرمز و ژالاپینو را چند بار در یک کاسه روی غذاساز بچرخانید ، فقط برای ریز خرد شدن ، مراقب باشید پوره نشود.

  • سایر مواد را در ظرفی غیر واکنشی با حرارت متوسط ​​مخلوط کنید. به جوش بیاورید ، حرارت را کم کنید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید. مخلوط آناناس را اضافه کرده و بجوشانید و هم بزنید تا مایع حدود 15-20 دقیقه نصف شود.

  • غذای داغ را در یک بطری داغ بریزید و نیم اینچ فضای سر بگذارید. هرگونه حباب هوا را بردارید. لبه تابه را پاک کنید. بطری را از وسط بپوشانید و بند را ببندید و آن را محکم با نوک انگشتان خود تراز کنید. بطری را در مخزن آب جوش قرار دهید. این کار را تکرار کنید تا همه بطری ها پر شوند.

  • کوزه ها را به مدت 15 دقیقه با تنظیم ارتفاع ، پردازش کنید. حرارت را خاموش کنید ، درپوش را بردارید ، بگذارید شیشه ها به مدت 5 دقیقه بمانند. کوزه ها را بردارید و به مدت 12-24 ساعت در یخچال قرار دهید. درپوش ها را از نظر نشتی بررسی کنید ، آنها نباید هنگام فشار دادن مرکز خم شوند.

یادداشت

* هنگام کار با فلفل تند دستکش بپوشید.

توجه: داده های تغذیه فقط تخمینی است.

تغذیه

کالری: 9کیلوکالری | کربوهیدرات ها: 2g | پروتئین: 1g | چربی: 1g | چربی های اشباع شده: 1g | چربی های غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 1g | سدیم: 37میلی گرم | پتاسیم: 15میلی گرم | فیبر: 1g | قند: 2g | ویتامین A: 11IU | ویتامین سی: 6میلی گرم | کلسیم: 2میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

افشاگری: این یک ورودی حمایتی است که بخشی از مشارکت با Newell Brands Fresh Preservation Division است. بطری ، تجهیزات و غرامت پولی ارائه شد. همه افکار و نظرات بیان شده متعلق به من است.



دیدگاهتان را بنویسید