چیپس کلم پیچ خوشبو کننده هوا – Marisa Moore Nutrition


این دستور العمل کلم پیچ ترد را فقط 5 دقیقه در فر درست کنید و از بین بسیاری از ایده های چاشنی انتخاب کنید. چه یک میان وعده گیاهی برای یک شب فیلم بخواهید و چه راهی برای استفاده از کلم پیچ باقی مانده ، این دستور غذا در عرض چند دقیقه آماده می شود!

ضربه سر از چیپس کلم پیچ تند در کاسه سفید.

این چیپس های ساده و ترد کلم پیچ در فر پخته می شوند و با هر برنامه غذایی مناسب هستند. این میان وعده ترد سالم در عرض چند دقیقه آماده می شود. شما فقط به دو ماده اصلی و تعداد کمی ادویه جات ترشی جات احتیاج دارید که احتمالاً در محفظه موجود است.

و بله. می توانید چیپس کلم را در فر درست کنید. و من یک راه مخفی دارم تا کار را راحت تر کنم. از بچه کلم پیچ استفاده کنید!

مواد لازم در زمینه خاکستری.  حاوی کلم پیچ در یک کاسه سفید ، ادویه در یک کاسه شفاف و یک بطری روغن زیتون است.

عناصر

بچه کلم پیچ
روغن زیتون اضافی
پودر سیر
پودر پیاز
فلفل قرمز
فلفل سیاه و نمک

طعم های کلم پیچ دیگری نیز وجود دارد. در زیر برخی از ترکیبات چاشنی مورد علاقه خود را به اشتراک می گذارم.

آیا چیپس کلم سالم است؟

آره! به عنوان یک متخصص تغذیه ثبت شده ، اغلب در مورد غذاهای سالم از من سال می شود. این چیپس کلم پیچ که به سادگی از کلم پیچ تازه ، روغن زیتون و ادویه جات ترشی جات تهیه می شود ، انتخاب خوبی است.

کلم پیچ حاوی فیبر و سایر مواد مغذی است. و پختن با چربی به شما کمک می کند ویتامین های محلول در چربی موجود در سبزیجات را جذب کنید ، مانند ویتامین A در کلم پیچ.

اگرچه چیپس کلم پیچ بدون روغن نیز می تواند ساخته شود ، اما این مزیت جذب افزایش یافته را در نسخه بدون چربی حذف می کند.

نکاتی برای موفقیت

  • برای سهولت از بچه کلم پیچ استفاده کنید. با خیال راحت یک دسته کلم پیچ بخرید و آن را به قطعات بزرگ برش دهید. اگرچه هزینه آن کمی بیشتر است ، کلم پیچ نیاز به خرد کردن هر چیزی را برطرف می کند. برای شما انجام شده است!
  • کلم پیچ را خوب خشک کنید. آب چسباندن روغن به سبزیجات را سخت تر می کند و منجر به تراشه های ترد کمتر می شود. حتی اگر از سبزی های کیسه ای و سه شستشو استفاده می کنید ، از یک حوله آشپزخانه تمیز و / یا پارچه سالاد برای از بین بردن رطوبت اضافی استفاده کنید.
  • سرخ کن را گرم کنید. اجاق گرم باعث پخت نرم تر می شود.
برگهای کلم پیچ ماریسا را ​​با حوله سفید آشپزخانه خشک می کند.

ماساژ کلم پیچ

کمی ماساژ به سبزها کمک می کند تا روغن زیتون را به درستی ترکیب کنند. اما این روند همچنین به نرم شدن کلم پیچ کمک می کند. کلم پیچ همیشه باید به خوبی (حدود 5 دقیقه) برای سالاد خام ماساژ داده شود. اما با چیپس کلم پیچ ، فقط یک مالش سریع کار می کند – در کل حدود یک دقیقه.

عکس کلاژ یک کاسه روغن کلم پیچ ، دستان ماریسا کلم پیچ را ماساژ می دهند ، و سپس یک کاسه کلم پیچ تند با یک قاشق چوبی.

بچه کلم پیچ را به صورت دسته ای بپزید. در حالی که سبزه ها به طور قابل توجهی کوچک می شوند تا تراشه ها ترد شوند ، اما داشتن فضای کافی در هوا در سبد مهم است.

برای انجام این کار ، کلم پیچ را در یک لایه قرار دهید.

کاسه شیشه ای با تراش کلم روغن دار و چاشنی دار و سبد سرخ کردنی با یک لایه کلم پیچ داخل آن.

چیپس کلم پیچ را از سبد جدا کرده و بلافاصله مصرف کنید. از یک سرخ کن هوای گرم شده استفاده کنید و یک یا دو وعده اضافه کنید.

چیپس کلم پیچ پخته شده در سبد سرخ کن

نکته: بخاری بخاری را از نظر کلم پیچ ولگرد بررسی کنید. بعد از سرد شدن سرخ کن ، چند تکه کلم پیچ در من پیدا کردم! من فکر می کنم چون کلم لوبیا بسیار سبک است ، در حین پخت به اطراف می وزد و می تواند از سبد خارج شود.

چیپس کلم پیچ در یک کاسه سفید ، دست ماریسا به یک تراشه می رسد.

روشهای چاشنی چیپس کلم پیچ

چیپست کلم را به سادگی با نمک و فلفل مزه دار کنید ، با فلفل دلمه ای مزه دار کنید ، یا مقداری مخمر تغذیه ای روی آن بپاشید تا طعم پنیر هنوز گیاهی باشد.

اگر پنیر دوست دارید ، سعی کنید سیر و پارمزان را به عنوان جایگزین اضافه کنید.

هنگامی که با روند تهیه این میان وعده سالم و ترد آشنا شدید ، طعم و مزه شما فقط با تخیل و کام شما محدود می شود.

ظرفی به اندازه کوارتز پر از تراش کلم پیچ.

نکات ذخیره سازی

چیپست کلم تازه در سرخ کن هوا لذت می برد. با گذشت زمان و در تماس با هوا ، ترد شدن خود را از دست می دهند.

باقیمانده را در ظرفی محکم در دمای اتاق نگهداری کنید. تراشه ها در ظرف مناسب (کمی) ترد به مدت یک روز باقی می مانند. یک شیشه شیشه ای را امتحان کنید. اما همانطور که در بالا اشاره کردم ، بهتر است قبل از خوردن چیپس کلم پیچ آن را درست کنیم.

در اینجا دستور العمل فوق العاده ساده برای چیپس کلم سرخ شده است. و حتماً دستور العمل های دیگر میان وعده من ، از جمله پاپ کورن پنیر چیلی وگان را بررسی کنید!

چیپس کلم در فر

اجاق گاز ندارید؟ مشکلی نیست. می توانید چیپس کلم پیچ خود را در فر بپزید!

کافی است فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید. مراحل 2 و 3 را دنبال کنید. سپس کلم پیچ را در یک تابه با یک قفسه خنک کننده مناسب اجاق گاز یا یک لایه روی یک ورقه پخت با روکش پوست پهن کنید. حدود 15 دقیقه یا تا زمانی که ترد شود بپزید.

دستور العمل های دیگر برای استفاده از سبزیجات

سالاد سیب زمینی: این سالاد همه طعم های پاییز را در یک کاسه بسته بندی کرده است!

سالاد کلم و کینوا: این سالاد ترد و مغذی برای ناهار عالی است!

پستو گردوی کلم: این سس را برای پرتاب کردن پاستا یا پخش آن روی سبزیجات بو داده ، ساندویچ یا حتی تخم مرغ تهیه کنید!

سرخ کن هوا چیپس کیل

یک دستور العمل ساده برای تهیه چیپس کلم پیچ ترد در فر فقط در 5 دقیقه ، به علاوه ایده های چاشنی زیاد!

زمان آماده سازی5 دقیقه

زمان پخت5 دقیقه

تمام وقت10 دقیقه

دوره: خوراک مختصر

آشپزخانه: آمریکایی

کلمه کلیدی: چیپس کلم پیچ

خدمات: 4

کالری: 39کیلوکالری

عناصر

  • 5 اونس کلم پیچ (حدود 10 فنجان)
  • 2 tk روغن زیتون اضافی
  • 1 tk پودر سیر
  • ½ tk پودر پیاز
  • ½ tk پاپریکا پور
  • ½ tk نمک درشت
  • ¼ tk فلفل سیاه

دستورالعمل ها

  • سرخ کن را روی 380 درجه فارنهایت تنظیم کنید و بگذارید گرم شود تا کلم پیچ درست شود (حدود 5 دقیقه).

  • گل کلم و روغن زیتون را به یک کاسه مخلوط کن متوسط ​​اضافه کنید. با یک دست تمیز ، روغن را به برگ های کلم پیچ ماساژ دهید تا تمام برگها پوشانده شوند ، اما برگها هنوز سفت هستند – شل نیستند.

  • ادویه ها را در یک کاسه کوچک بکوبید. روی کلم پیچ را به طور مساوی بپاشید.

  • کلم پیچ را در یک لایه در سبد سرخ کردنی قرار دهید. احتمالاً باید با دسته کار کنید. کلم پیچ را در هوا به مدت 4-5 دقیقه (در کل) تفت دهید. بعد از 3 دقیقه قالب را تکان دهید ، سپس 1-2 دقیقه دیگر یا تا زمانی که کلم پیچ ترد شود دوباره در فر قرار دهید.

  • بلافاصله از آن لذت ببرید یا به مدت 1-2 روز در یک ظرف بدون هوا و بدون رطوبت نگهداری کنید.

یادداشت

نکاتی برای موفقیت

  • برای سهولت از بچه کلم پیچ استفاده کنید. اگر به کلم پیچ دسترسی ندارید ، دسته ای از کلم پیچ تازه را جایگزین کنید. کافی است قبل از پختن در هوا ، آن را بشویید ، خشک کنید و قطعات بزرگ را خرد کنید.
  • کلم پیچ را خوب خشک کنید. از یک حوله آشپزخانه تمیز یا پارچه سالاد برای از بین بردن تمام رطوبت استفاده کنید.
  • سرخ کن را گرم کنید. این به آشپزی حتی کمک می کند.

تغذیه

کالری: 39کیلوکالری | کربوهیدرات ها: 4گرم | پروتئین: 2گرم | چربی: 2گرم | چربی های اشباع شده: 1گرم | چربی های غیر اشباع: 1گرم | چربی اشباع شده: 1گرم | سدیم: 305میلی گرم | پتاسیم: 193میلی گرم | فیبر: 1گرم | قند: 1گرم | ویتامین A: 3664IU | ویتامین سی: 43میلی گرم | کلسیم: 56میلی گرم | اهن: 1میلی گرم



دیدگاهتان را بنویسید