ساندویچ تابستانی عالی


دستور آشپزی: Charmaine Broughton charmainebroughton.com | استایل و عکاسی توسط تامارا لگر

وقتی هوای تابستان بالا می رود ، آخرین کاری که می خواهیم انجام دهیم این است که روی اجاق داغ بپزیم. ما ترجیح می دهیم در ساحل دراز بکشیم ، مسیرها را پیاده روی کنیم یا با جوجه ها بامبو بخوریم ، و خوشبختانه این دستور ساندویچ تابستانی برای این چیزها عالی است. این ناهار راضی کننده و بی دغدغه را برای هرگونه ماجراجویی در روز در نظر بگیرید – بدون اجاق گاز لازم است.

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

کل زمان: 2 ساعت 15 دقیقه

او باعث می شود 8 گوه

1 عدد گرد بزرگ پپرنیکل یا نان ترش

¼ فنجان سس مایونز

3 قاشق غذاخوری خردل دیژون

3 فنجان سبزیجات سبک بسته بندی شده (بچه اسفناج ، آروگولا یا کلم پیچ)

½ کیلوگرم سینه مرغ کبابی ، نازک برش خورده

1 هلو ، نازک برش خورده (پوست باقی می ماند)

1 گوجه فرنگی گوشت گاو ، ورقه شده

c خیار نازک برش خورده

3 اونس پنیر بز خرد شده

1 یک کلاه گرد از نان برش دهید. بالا یدکی. قسمت داخلی و بالای نان را برش دهید تا یک نان تهیه شود (حدود نیم اینچ نان را داخل پوسته و روی کلاه بگذارید).

2 سس مایونز و خردل را مخلوط کنید. داخل ظرف نان و داخل درپوش را چرب کنید.

3 سبزیجات را در انتهای کاسه نان قرار دهید. با مواد دیگر به طور مساوی بچینید. کلاه را دوباره روی ساندویچ قرار دهید و آن را محکم با پلاستیک بپیچید. حداقل 2 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید. برای سرو ، پلاستیک را جدا کرده و به 8 مکعب برش دهید.

بردارید جولای / آگوست 2021 موضوع مجله تناسب اندام STRONG
حتی بدون دستور العمل های بیشتر.

حالا در روزنامه فروشی ها!

دیدگاهتان را بنویسید