شش روش منحصر به فرد برای لذت بردن از هوموس – Osinga Nutrition


این نوشته از هوموس بزرگ وان در یخچال من که منقضی می شود الهام گرفته شده است.

همچنین ، شما فکر می کنید شماره مورد علاقه من 6 است زیرا من برای گروه های شش نفره دستور تهیه می کنم – اسموتی ، جو دوسر شب ، ساندویچ و موارد دیگر. نمی توانم بگویم آهنگ مورد علاقه دارم – می توانم؟

به هر حال ، برگردیم به هوموس. هوموس دقیقا چیست؟ هوموس در خاورمیانه بسیار محبوب است و در شیب و گسترش قرار دارد.

معمولاً از مخلوط نخود (لوبیا گاربانزو) ، تاهینی (دانه کنجد آسیاب شده) ، روغن زیتون ، آب لیمو و سیر تهیه می شود.

هوموس نه تنها خوشمزه است بلکه همه کاره و سرشار از مواد مغذی – فیبر ، ویتامین B و موارد دیگر است.

به هر حال ، بدون هیچ گونه مزاحمت بیشتر – دستور العمل های هوموس مورد علاقه من را بررسی کنید!

ماکارونی پخته شده هوموس

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 40 دقیقه

  • 1 پینت گوجه فرنگی گیلاسی
  • 1 کدو سبز بریده شده
  • 1 حبه های سیر خرد شده
  • 1 فلفل قرمز بریده شده
  • 1/2 جام گوجه فرنگی خشک شده
  • 1/2 جام هوموس
  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • 8 قلیه ماکارونی خشک شده
  • 1 tk پونه کوهی
  • 1 tk ریحان خشک شده
  • فر را روی 400 درجه فارنهایت گرم کنید ، سپس گوجه فرنگی گیلاس ، حبه سیر ، کدو سبز ، فلفل قرمز ، گوجه فرنگی خشک و 1 قاشق چایخوری روغن زیتون را در یک ورقه پخت بزرگ قرار دهید و مخلوط کنید.

  • در وسط ظرف پخت یک حفره ایجاد کرده و هوموس را اضافه کنید. هوموس را با ریحان خشک ، پونه کوهی و روغن زیتون باقی مانده پر کنید و در فر بگذارید تا به مدت 30-40 دقیقه یا تا زمانی که گوجه ها تاول زده و آبدار شوند بپزند.

  • در همین حین ، خمیر را طبق توضیحات روی بسته بپزید.

  • هنگامی که سبزیجات و حمص پخته شدند ، گوجه فرنگی و سیر را به آرامی با چنگال خرد کنید تا تمام آب آنها کاملاً آزاد شود ، سپس هموس را با هم مخلوط کنید تا سس غلیظ تری به دست آید. خمیر پخته شده را هم بزنید و لذت ببرید.

ساندویچ سبزیجات هموس

  • 1/2 جام حمص
  • 8 برش ها نان انتخاب شده
  • 1 جام جوانه زدن
  • 2 فنجان ها سبزیجات مخلوط
  • 1 گوجه فرنگی بریده شده
  • 1 پیاز بنفش بریده شده
  • 1/2 خیار بریده شده

هموس در حال ذوب شدن است

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان پخت 10 دقیقه

  • 1 شیرینی مافین انگلیسی نصف می شود
  • 1/4 جام هوموس
  • 1/2 جام پنیر وگان
  • 3 گوجه فرنگی انگور بریده شده
  • 1/2 فلفل دلمه ای قرمز بریده شده
  • تکه های فلفل قرمز
  • فر را با دمای 400 درجه گرم کنید.

  • هوموس را روی مافین های انگلیسی بمالید و روی آن پنیر گیاهی ، فلفل و گوجه فرنگی بگذارید.

  • در دمای 400 درجه به مدت حدود ده دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شود بپزید. من دوست دارم 1-2 دقیقه دیگر بپزم تا پنیر واقعاً خوب آب شود. (توجه: در صورت تمایل پنیر بیشتری اضافه کنید!)

  • هنگام سرو ، تکه های فلفل قرمز را خرد کرده و بریزید.

چرخ دنده های تمپه

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان پخت 10 دقیقه

  • 1/4 جام هوموس
  • 1 بزرگ تورتیلا
  • 1 گوجه فرنگی به طرز ظریفی به خطر افتاد
  • 4-6 خطوط بیکن تمپه
  • یکی از تورتیلا ها را صاف قرار دهید. با پشت قاشق ، مقدار زیادی هوموس در اطراف تورتیلا پراکنده شد.

  • گوجه فرنگی خرد شده ، تمپه خرد شده و سالاد را روی آن بپاشید.

  • به زیبایی رول کنید و با چاقوی اره برش دهید. بلافاصله سرو کنید.

نیش گوجه فرنگی انگور

  • 12 گوجه فرنگی انگور
  • 1/4 جام هوموس
  • 1 پیاز سبز خرد شده
  • گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کرده و بردارید. نیمی از گوجه فرنگی را با دستمال کاغذی خشک کنید تا لایه اضافی گوجه فرنگی از بین برود.

  • هوموس را در تمام گوجه فرنگی ها بریزید. پیاز سبز خرد شده را روی آن بریزید.

هر خیار بیگل را گاز می گیرد

  • 1 خیار بریده شده
  • 1/4 جام هوموس
  • همه چاشنی های شیرینی

دیدگاهتان را بنویسید