Rotisserie Chicken Stroganoff – Laura Lea متعادل است


  • 8 اونس ماکارونی تخم مرغ pappardelle
  • 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون ، به علاوه ماکارونی بیشتر
  • 1 خرید مرغ چرخدار (به دنبال نمک و فلفل ساده باشید)
  • 1/2 پیاز زرد، به قطعات 1/4 اینچ برش دهید
  • 1 اونس قارچ قارچ سفید خرد شده ، خاک اضافی را با یک حوله کاغذی مرطوب پاک کنید
  • 4 حبه های سیر، چرخ کرده
  • 2 قاشق چایخوری خردل دیژون
  • 1 1/2 قاشق چایخوری سس ووسترشر
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک ، به علاوه بیشتر به مزه
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 1 1/2 فنجان ها آب مرغ سدیم کم
  • 1 قاشق چایخوری نشاسته پیاز یا نشاسته ذرت
  • 2 قاشق سوپخوری کره بدون نمک
  • 1 جام ماست یونانی بدون لاکتوز FAGE BestSelf Smooth

  1. طبق دستورالعمل بسته بندی ، خمیر تخم مرغ را در آب نمک به صورت دندانه (1 دقیقه کمتر از کمترین زمان توصیه شده) بپزید. نصف فنجان ماکارونی را با آب ذخیره کنید. کمی روغن زیتون بریزید تا نچسبد.
  2. در حالی که آب شروع به جوشیدن خمیر می کند ، مرغ روتیسی را به صورت نوارها یا تکه ها بکشید. من شخصاً پوست را نگه می دارم. آن را کنار بگذارید ، نادیده بگیرید.
  3. یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و 2 قاشق غذاخوری باقی مانده روغن زیتون را به آن اضافه کنید. وقتی روغن در تابه به سرعت در حال حرکت است ، پیاز و قارچ را اضافه کنید. هر چند دقیقه یکبار هم بزنید تا قارچ ها به طور قابل توجهی کاهش یافته و لبه های قهوه ای طلایی رنگ داشته باشند ، حدود 10 دقیقه.
  4. مقدار را متوسط ​​کنید و یک قطره آب ، سیر ، خردل ، ورسترشایر ، نمک ، فلفل و پاپریکا به آن اضافه کنید. مدام به مدت 30 ثانیه هم بزنید ، سپس 1 فنجان آب گوشت را اضافه کنید. بجوشانید و 5 دقیقه بپزید و مرتب هم بزنید تا زمانی که بیشتر مایع تمام شود. بخاری را روی کمترین تنظیم قرار دهید.
  5. در یک کاسه کوچک ، نصف فنجان باقی مانده سوپ و نشاسته را مخلوط کنید تا در آن جا بیفتد ، سپس کره ، ماست و آب ماکارونی ذخیره شده را اضافه کنید.
  6. هم بزنید تا مخلوط غلیظ و کرمی شود و بتواند پشت قاشق را بپوشاند. مرغ و سپس خمیر را بریزید. چاشنی های اضافی را بچشید و بلافاصله لذت ببرید!
  7. باقی مانده در یخچال به مدت 5 روز یا 2 ماه در یخچال نگهداری می شود.



دیدگاهتان را بنویسید