6 راه برای دریافت امگا 3 – متخصص تغذیه اصفهان


6 روش مصرف امگا 3

چگونه می توانید مطمئن شوید که هر روز مواد مغذی کافی دریافت می کنید؟ در این مقاله ، 6 روش دریافت امگا 3 را از وب سایت دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه در اصفهان بررسی می کنیم:

1. مصرف آجیل و دانه ها:

مصرف تخم مرغ و آجیل یکی از بهترین راه ها برای دریافت اسیدهای چرب امگا 3 است. یکی از ساده ترین راه ها برای وارد کردن بذر کتان به رژیم غذایی این است که آن را آسیاب کرده و در سالاد ، سوپ و آبگوشت استفاده کنید. به عنوان میان وعده ، می توانید چندین مغز آجیل مصرف کنید تا از اسیدهای چرب امگا 3 استفاده کنید. روش دیگر مصرف دانه کدو تنبل و بادام زمینی است ، اگرچه اسیدهای چرب امگا 3 موجود در این مواد از گردو و دانه های کتان کمتر است ، اما در نوع خود ارزشمند هستند.

2. انواع لوبیا:

یکی از ارزشمندترین غذاهایی که باید در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید لوبیا است. یک فنجان لوبیا: سویا ، لوبیا سفید و قرمز حاوی 1 گرم اسیدهای چرب امگا 3 هستند. پنیر توفو همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است ، بنابراین مصرف این پنیر نیز یک انتخاب غذایی ارزشمند است.

3. Hal:

ماهی نیز یکی از غذاهایی است که سرشار از امگا 3 است و هر 100 گرم ماهی (ماهی پرچرب) حاوی 2 گرم اسیدهای چرب امگا 3 است ، اما هنگام خوردن ماهی از مصرف آن خودداری کنید زیرا اسیدهای چرب امگا 3 در حین فر در ماهیتابه گم می شوند. اسیدهای چرب امگا 3 موجود در ماهی می تواند خطر ابتلا به تصلب شرایین را کاهش دهد. در یک مطالعه ، محققان دریافتند که مصرف ماهی سرخ کرده تاثیری در پیشگیری از بیماری ندارد زیرا امگا 3 موجود در ماهی در اثر سرخ شدن آسیب می بیند. بهترین انتخاب برای غذاهای دریایی که شامل امگا 3 ، ماهی قزل آلا ، ساردین ، ​​ماهی تن و میگو است.

4. انواع روغن:

امروزه از روغن تخمه آفتابگردان بیشتر از روغن های دیگر در خانه ها و صنایع غذایی استفاده می شود و چون روغن تخمه آفتابگردان حاوی اسیدهای چرب امگا 6 است ، میزان امگا 6 در انسان بیشتر از امگا 3 است و عدم تعادل در این مقدار دو نوع اسیدهای چرب سازماندهی نامطلوبی است. روغن هایی مانند زرده تخم مرغ ، روغن کلزا ، روغن سویا ، روغن گردو ، روغن جوانه گندم و روغن زیتون تصفیه نشده دارای سطوح پایین تری از اسیدهای چرب امگا 3 هستند.

از روغن تخم مرغ ، زیتون و آجیل برای پخت و پز استفاده نکنید زیرا گرما ارزش غذایی این روغن ها و بهترین سالادها را از بین می برد.

5- میوه ها و سبزیجات:

اکثر مردم تصور می کنند که فقط ماهی و برخی روغن ها حاوی اسیدهای چرب امگا 3 هستند ، در حالی که میوه ها و سبزیجات نیز مقداری اسیدهای چرب امگا 3 دارند. در بین سبزیجات حاوی امگا 3 بیشتر ، ممکن است از سبزیجات با برگهای سبز تیره مانند اسفناج ، کلم پیچ ، کدو ، کلم بروکلی و گل کلم استفاده شود.

آووکادو ، خربزه و خربزه همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا 3 هستند.

6 راه برای امگا 3  اصفهان متخصص تغذیه است

6. سایر غذاها:

وقتی جوجه ها از تخم های خود تغذیه می کنند ، تخم مرغ آنها حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است ، بنابراین همه تخم مرغ ها حاوی اسیدهای چرب امگا 3 نیستند. به جای مصرف مکمل های امگا 3 ، بهتر است از غذاهایی استفاده کنید که حاوی امگا 3 هستند و در نتیجه نیاز بدن شما به این مواد مغذی را برطرف می کند.

منابع امگا 3 به طور خلاصه:

ماهی (مانند ماهی تن ، ماهی آزاد ، ساردین و قزل آلا)
روغن (مانند روغن تخم مرغ ، روغن سویا و روغن گردو)
گردو (مانند گردو)
لوبیای سویا
دانه ها (مانند تخم مرغ و تخم کدو)
لوبیا (مانند لوبیا قرمز ، سویا و لوبیا سفید)
پنیر توفو
کدو تنبل و کدو سبز
سبزیجات با برگهای سبز تیره مانند اسفناج ، کلم بروکلی و گل کلم.


دکتر رضا اطمینانانی می تواند با ارائه روشهای اساسی در تغذیه و همچنین در میزان و نحوه غذا خوردن ، نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در اصفهان اینجا را کلیک کنید.


دکتر رضا اطمینانانی

اصفهان متخصص تغذیه است


مطالب پیشنهادی:

محصولات تراریخته و تغذیه ای

بررسی مضرات قندها

غذاهای دودی خطرناک

اهمیت غذاهای سرد و گرم



دیدگاهتان را بنویسید