1930 دستور تهیه اسپریتز – مناسب دختران پایین


به یاد داشته باشید که ما عاشق آب پاشیم – در همه اشکال آن؟

خوب ، ما باید یک دستور العمل جدید spritz را به اشتراک بگذاریم! و مناسب برای زمستان – و به اندازه کافی برای زنگ سال نو (البته با خیال راحت ، با نقاب و از نظر اجتماعی ، اگر نه فقط Zoomon).

مانند این دستور کوکتل Canelazo ، این دستورالعمل Spritz در دهه 1930 با احترام رون بارسکو روم ، که توسط جولیان بارسلو در سال 1930 در سانتو دومینگو تأسیس شد ، ارائه شده است. این مارک به سرعت در جمهوری دومینیکن محبوب شد و به زودی به صورت بین المللی به کارائیب ، اروپا و آمریکا صادر شد. امروزه این بزرگترین صادرات رام تیره در جهان است و در بیش از 70 کشور جهان موجود است.

با تشکر فراوان از آنها برای به اشتراک گذاشتن این دستور العمل طعم دهنده یکپارچهسازی با سیستمعامل خوشمزه!

عناصر
1 اونس Ron Barcelo Platinum
2 اونس proscco یا شامپاین
آب انار 1 اونس

جهت ها
همه مواد را در فلوت شامپاین سرو کنید.

در اینجا دستورالعمل Spritz دهه 1930 در قالب چاپ قابل مشاهده است:

1930 اسپریتز

این دستور کوکتل طعم دار دهه 1930 برای تعطیلات زمستانی و سال نو بسیار جشن و سرگرم کننده است. دستور تهیه از رون بارسلو روم است.

دوره: نوشیدنی

کلمه کلیدی: کوکتل ، آب پاش ، شراب

خدمات: 1

  • 1 قلیه رون بارسلو پلاتین
  • 2 قلیه پروسکو یا شامپاین
  • 1 قلیه آب انار

سال بهتر بعدی را تبریک می گویم! – جن

دستور العمل های کوکتل بیشتر



دیدگاهتان را بنویسید