10 دروغ بزرگ که در تغذیه رایج است! – مشاوره تغذیه تلفنی


10 دروغ بزرگ که در تغذیه رایج است!

اطلاعات غلط زیادی در زمینه تغذیه وجود دارد. مقاله بدترین نمونه ها را لیست می کند ، اما باید بدانید که اینها تنها چند نمونه از کوه اطلاعات غلط است. در اینجا 10 دروغ بزرگ تغذیه ای آورده شده است.

  1. تخم مرغ غذای ناسالم است.

یکی از مواردی که بسیاری از افراد را موفق کرده است شیطنت آنها در مورد غذاهای بسیار سالم است. بدترین نمونه تخم مرغ است که گفته می شود فقط به دلیل کلسترول بالا خطر بیماری قلبی را افزایش می دهد. اما اخیراً نشان داده شده است که کلسترول در رژیم غذایی سطح کلسترول خون را افزایش نمی دهد. در حقیقت ، تخم مرغ در درجه اول کلسترول “خوب” را افزایش می دهد و با افزایش خطر بیماری قلبی مرتبط نیست.

این واقعیت که تخم مرغ یکی از مغذی ترین غذاهای روی زمین است. تخم مرغ سرشار از بسیاری از مواد مغذی و آنتی اکسیدان ها است که از چشم ما محافظت می کند.

مهمتر از همه ، اگرچه تخم مرغ یک غذای پرچرب است ، اما مصرف تخم مرغ صبحانه در مقایسه با شیرینی های صبحانه باعث کاهش وزن قابل توجهی می شود.

  1. چربی های اشباع شده برای شما مضر هستند.

چند دهه پیش ، تصمیم گرفته شد که استفاده بیش از حد از چربی های اشباع شده را به عنوان منبع بیماری همه گیر قلبی در نظر بگیریم. این بر اساس مطالعات بسیار ناقص و تصمیمات سیاستی بود که اکنون به طور کامل ثابت شده است. یک سند مروری جامع که در سال 2010 منتشر شد ، 21 مطالعه اپیدمیولوژیک آینده را شامل 347،747 نفر مورد بررسی قرار می دهد. یافته ها: هیچ ارتباطی بین چربی های اشباع شده و بیماری های قلبی وجود ندارد.

این ایده که چربی های اشباع شده خطر بیماری های قلبی را افزایش می دهند یک نظریه تأیید نشده بود که تا حدودی متداول شد. مصرف چربی های اشباع شده کلسترول HDL (“خوب”) را در خون افزایش می دهد و LDL را از LDL کوچک ، متراکم (بسیار بد) به LDL بالا تبدیل می کند که خوش خیم است. ما دلیلی نداریم که از خوردن گوشت ، پنیر ، کره و روغن نارگیل بترسیم.

  1. همه باید غلات بخورند.

این ایده وجود ندارد که فرد رژیم غذایی خود را بر اساس غلات و دانه ها تنظیم کند. اکنون انقلاب کشاورزی در تاریخ تکامل انسان رخ داده است و ژن های ما تغییر چندانی نکرده است. غلات نسبت به سایر غذاهای طبیعی مانند سبزیجات حاوی مواد مغذی نسبتاً کمی هستند. آنها همچنین سرشار از ماده ای به نام اسید فیتیک هستند که مواد معدنی ضروری را در روده متصل کرده و از جذب آنها جلوگیری می کند. در رژیم غذایی مناطق مختلف جهان ، رایج ترین دانه گندم است … و گندم می تواند مشکلات جزیی و شدید سلامتی ایجاد کند.

گندم حاوی مقادیر زیادی پروتئین به نام گلوتن است ، اما شواهدی وجود دارد که نشان می دهد بخش قابل توجهی از مردم به آن حساس هستند. مصرف گلوتن می تواند به روده ها آسیب برساند و باعث درد ، نفخ ، اسهال ، یبوست و خستگی شود. مصرف گلوتن همچنین با اسکیزوفرنی و آتاکسی مخچه همراه است که هر دو اختلالات شدید مغزی هستند.

  1. مصرف زیاد پروتئین برای استخوان ها و کلیه ها مضر است.

رژیم غذایی با پروتئین بالا با پوکی استخوان و بیماری کلیوی در ارتباط است. درست است که مصرف پروتئین باعث افزایش دفع کلسیم از استخوان ها در کوتاه مدت می شود ، اما مطالعات طولانی مدت نتیجه معکوس را نشان می دهد. در دراز مدت ، پروتئین با بهبود سلامت استخوان و کاهش خطر شکستگی ارتباط دارد. علاوه بر این ، مطالعات ارتباط بین مصرف زیاد پروتئین و بیماری کلیوی در افراد سالم را نشان نمی دهند.

در حقیقت ، دو عامل خطر اصلی برای نارسایی کلیه دیابت و فشار خون بالا است که هر دو با رژیم غذایی با پروتئین بالا تشدید می شوند. با این حال ، رژیم غذایی با پروتئین بالا می تواند از نارسایی کلیه و پوکی استخوان جلوگیری کند.

  1. رژیم کم چرب برای شما مفید است.

آیا می دانید وقتی چربی از غذا حذف می شود چه طعمی دارد؟ خوب ، طعم آن شبیه مقوا است. هیچ کس طعم آن را دوست نخواهد داشت. تولیدکنندگان مواد غذایی این را می دانند ، بنابراین چیزهای دیگری را به رژیم غذایی خود اضافه می کنند تا کمبود چربی را جبران کنند. اغلب چربی هایی مانند شکر ، شربت ذرت با فروکتوز بالا یا شیرین کننده های مصنوعی مانند آسپارتام جایگزین می شوند. اما فراموش نکنیم که شیرین کننده ها ، اگرچه کالری نیستند ، اما بهتر از قندها نیستند.

در واقع ، بسیاری از مطالعات مشاهده ای ارتباط مداوم و چشمگیری از شیرین کننده ها را با انواع بیماری ها از جمله چاقی ، سندرم متابولیک ، دیابت ، بیماری های قلبی ، زایمان زودرس و افسردگی نشان داده اند. در این محصولات کم چرب ، چربی های طبیعی سالم جایگزین مواد بسیار مضر می شوند.

  1. شما باید در طول روز مقدار زیادی وعده غذایی کوچک بخورید.

این ایده که شما باید در طول روز مقدار زیادی وعده غذایی کوچک بخورید تا “متابولیسم خود را بالا نگه دارید” یک باور عمومی است که بی معنی است. درست است که یک وعده غذایی در طول غذا کمی متابولیسم شما را افزایش می دهد ، اما مقدار کلی غذا میزان مصرف انرژی را تعیین می کند ، نه تعداد وعده های غذایی.

این مشکل در واقع چندین بار آزمایش و رد شده است. در یک مطالعه کنترل شده ، دو گروه مقدار مساوی غذا را در دوزهای بالا و پایین مصرف کردند ، اما هیچ تفاوتی در متابولیسم آنها وجود نداشت.

نتایج یک مطالعه بر روی مردان چاق نشان داد که شرکت کنندگان در گروه 6 وعده غذایی نسبت به گروه 3 وعده ای احساس خوبی ندارند. این عادت غذایی نه تنها برای برخی افراد بی فایده است بلکه برای برخی مضر است.

تغذیه مداوم بدن انسان طبیعی نیست.

وقتی مدتی غذا نمی خوریم ، یک فرآیند سلولی به نام اتوفاژی مواد زائد را از سلول های ما خارج می کند. روزه گرفتن یا نخوردن گاهی خوب است. چندین مطالعه مشاهده ای افزایش 90 درصدی خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ (چهارمین سرطان شایع که باعث مرگ و میر بسیاری می شود) را در افرادی که چهار وعده غذا در روز می خورند ، در مقایسه با دو مورد ، نشان داده است.

  1. کربوهیدرات ها باید منبع اصلی انرژی در رژیم غذایی باشند.

فرض اساسی این است که همه باید از رژیم غذایی کم چرب با کربوهیدرات که حدود 60-50 all از کل کالری را تشکیل می دهند پیروی کنند. این نوع رژیم غذایی حاوی مقدار زیادی غلات و شکر و غذاهای چرب بسیار کمی مانند گوشت و تخم مرغ است. این نوع رژیم برای برخی افراد ، به ویژه افرادی که به طور طبیعی لاغر هستند ، خوب عمل می کند. اما برای کسانی که چاق هستند یا سندرم متابولیک یا دیابت دارند ، این مقدار کربوهیدرات کاملاً خطرناک است. این موضوع به طور کامل مطالعه شده است.

در یک مطالعه کنترل شده ، رژیم غذایی کم چرب و پر کربوهیدرات با رژیم غذایی پرچرب و کم کربوهیدرات مقایسه شد. نتایج به طور مداوم به نفع رژیم غذایی پرچرب و کم کربوهیدرات بوده است.

  1. روغن های گیاهی و دانه های امگا 6 برای شما بسیار مفید است.

چربی های اشباع نشده یک رژیم غذایی سالم محسوب می شوند زیرا برخی مطالعات نشان می دهند که خطر بیماری های قلبی را کاهش می دهند. اما انواع مختلفی از چربی های اشباع نشده وجود دارد و همه آنها وجود ندارند. مهمتر از همه ، ما همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 هستیم.

امگا 3 یک ضد التهاب است و خطر بسیاری از بیماری های التهابی را کاهش می دهد. در حقیقت ، افراد باید نسبت خاصی از امگا 6 و امگا 3 دریافت کنند. اگر امگا 6 در این نسبت بسیار زیاد باشد ، می تواند مشکلاتی را ایجاد کند. در رژیم غذایی فرآوری شده مدرن ، بزرگترین منبع امگا 6 دانه ها و روغن های گیاهی مانند سویا ، ذرت و روغن آفتابگردان است. در تکامل ، انسان هرگز چنین اسیدهای چرب امگا 6 فراوانی نداشته است. این برای بدن انسان غیر طبیعی است.

اسیدهای چرب امگا 3 بخورید و مکمل های روغن کبد ماهی را مصرف کنید ، اما از غلات صنعتی و روغن های گیاهی خودداری کنید.

  1. رژیم کم کربوهیدرات خطرناک است.

رژیم کم کربوهیدرات یک درمان بالقوه برای شایع ترین مشکلات سلامتی در اکثر کشورها است. رژیم کم چرب مضر است و بدون آن نمی توانید بسیاری از مواد مغذی را به درستی جذب کنید. به زبان ساده ، آنها کار نمی کنند. با این حال ، رژیم های کم کربوهیدرات (که توسط متخصصان تغذیه و متخصصان تغذیه استفاده می شود) نتایج بسیار بهتری را به دنبال دارد.

نتایج تحقیقات کنترل شده در مورد رژیم کم کربوهیدرات نشان می دهد:

  • کاهش بیشتر چربی بدن در مقایسه با رژیم های کم کالری ، حتی در این رژیم ها ، میزان غذای مصرفی محدود نیست.
  • آنها فشار خون را به میزان قابل توجهی کاهش می دهند.
  • آنها سطح قند خون را پایین می آورند و علائم دیابت را بسیار بهتر از رژیم کم چرب بهبود می بخشند.
  • آنها کلسترول HDL (خوب) را بسیار بهتر افزایش می دهند.
  • در مقایسه با رژیم غذایی کم چرب ، سطح تری گلیسیرید به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.
  • این الگوی کلسترول LDL (بد) را از کوچک ، متراکم (بسیار بد) به LDL بالا تغییر می دهد ، که خوش خیم است.
  • رعایت رژیم کم کربوهیدرات بسیار ساده تر از رژیم کم چرب است زیرا نیازی به محدودیت کالری ندارد و در طول روز گرسنه نخواهید بود.

با این حال ، بسیاری از متخصصان سلامت و متخصصان تغذیه معتقدند که این رژیم ها مضر هستند و رژیم کم چرب و پر کربوهیدرات را توصیه می کنند ، اما واقعیت این است که رژیم پر کربوهیدرات برای شما بیش از یک مزیت است.

  1. غذاهای چرب شما را چاق می کند.

به نظر می رسد خوردن چربی باعث چاقی می شود. چیزهایی که زیر پوست ما جمع می شوند و نرم و پف کرده به نظر می رسند چرب هستند. خوب ، اگر چربی بخورید ، قطعاً بدتر می شود. اما به این سادگی ها هم نیست. حتی اگر چربی کالری بیشتری در هر گرم نسبت به کربوهیدرات یا پروتئین داشته باشد ، رژیم غذایی پرچرب باعث چاقی افراد نمی شود. مانند سایر موارد ، بستگی به شرایط نیز دارد.

رژیم غذایی سرشار از کربوهیدرات و چربی می تواند شما را چاق کند ، اما هیچ ارتباطی با چربی ندارد. در واقع رژیم غذایی پرچرب و کم کربوهیدرات باعث چربی سوزی بسیار بیشتری نسبت به رژیم کم چرب می شود.

مشاور با شما صحبت خواهد کرد

در این مقاله که ترجمه آن برای شما عزیزان ارسال شده است ، شما فقط 10 مورد نادرستی را در باور عمومی ذکر کرده اید. انتخاب و تصمیم گیری از میان حجم زیاد اطلاعات موجود بسیار مشکل است. به ویژه اکنون که تفاوت های زیادی در زمینه تغذیه بین طب سنتی ، طب اسلامی و تغذیه مدرن وجود دارد. اما فراموش نکنیم که بهترین انتخاب ایجاد تنوع و تعادل در مصرف غذا است. نظرسنجی های سالانه و ارجاع به متخصصان مناسب را برنامه ریزی کنید. در این میان ، مشاوره با مشاور تغذیه یا مشاور تغذیه ورزشی و همچنین مربی ورزشی بهترین راه حل برای اندامی ایده آل و از همه مهمتر سلامت جسمی و روحی خواهد بود.

مترجم: معصومه کریم نجات

منبع: healthline

دیدگاهتان را بنویسید