گوجه فرنگی زغالی Gazpacho – غذاهای آبرا


نکته ای در دستور العمل کلاسیک سوپ سرد گازپاچو. گوجه فرنگی های سوخته و دودی ، فلفل ، پیاز و سیر با هم رول شده و با کروتون ترد و سبزیجات تازه سبز روشن سرو می شوند. یک دستور ساده و سالم که می توانید در یک روز گرم تابستان از آن لذت ببرید.

اگر عاشق دستور العمل های گوجه فرنگی هستید ، این سالاد گوجه فرنگی Heirloom و این خورش کینوا گوجه فرنگی را ببینید.

2 کاسه گازپاچو سالم و سوخته روی زمینه سفید

خوب ، برای اولین بار در زندگی ام می توانم این کلمات را تایپ کنم … من محصول گوجه فرنگی دارم!

قبل از اینکه به مزرعه جدید خود نقل مکان کنیم ، صاحب قبلی 4 گیاه بزرگ گوجه فرنگی برای ما کاشت و پاداش رسید!

سبد بزرگ گوجه فرنگی در چمن سبز - سالم Charred Gazpacho

از بین همه دستور العمل های گوجه فرنگی که در خواب دیدم در حالی که منتظر رسیدن گوجه فرنگی بودم ، این گازپاچو یک امر ضروری بود! گازپاچو یک دستور سنتی اسپانیایی است که معمولاً در یک لیوان شراب بزرگ سرو می شود ، به طور حرفه ای سرد شده و کاملاً تازه می شود.

گازپاچو روز گرم را به سویل اسپانیا باز می گرداند ، این آخرین روز ما در اسپانیا بود پس از دو هفته کشف ، غذا خوردن و ماجراجویی. از همه لحاظ خسته و خوشحال بودم. برای یک استراحت بعد از ظهر ، در بالکن هتل کوچک با یک لیوان فوق العاده بلند گازپاچو مستقر شدیم. خیابانهای زیر هرج و مرج بود زیرا یکشنبه یک گل بود و هزاران نفر برای جشن گرفتن در سویا فرود آمدند. جرعه ای از گازپاچون ، پر از گوجه فرنگی ، خیار ، فلفل و سرکه را نوشیدیم ، به جمعیت نگاه کردیم و فکر کردیم … خوب این لحظه فقط عالی است.

شما این دستور غذا را دوست خواهید داشت!

  • آسان! آیا 10 دقیقه وقت آزاد دارید؟ خوب ، شما دقیقاً زمان کافی برای تهیه یک دوز گازپاچو سوخته سالم دارید. به طور جدی ، این دستور العمل ساده است
  • مواد اولیه فصلی – بیشتر از این فصلی نخواهد بود. آنچه را که در باغ خود پرورش ندادم ، از بازار کشاورزان خریدم. از آنچه در دست دارید استفاده کنید ، جایگزینی های زیر را ببینید.
  • کمی تند و دودی است – من عاشق گازپاچو هستم که کمی ادویه و طعم دودی از زغال سنگ سبزیجات دارد

بیا آشپزی کنیم!

گوجه فرنگی ، پیاز ، خیار ، ژالاپنو در زمینه سفید

مواد اولیه و جایگزین ها:

اندازه ها و ترکیبات دقیق را می توانید روی کارت دستور غذا در انتهای ورودی مشاهده کنید.

  • گوجه فرنگی رسیده بزرگ – شما برای این دستور گوجه فرنگی تازه رسیده فصلی می خواهید. پس از همه ، gazpacho همه چیز مربوط به آن گوجه فرنگی است! می توانید از گوجه فرنگی روما (انواع مورد علاقه گازپاچو) یا استیک های بزرگ گوشت گاو استفاده کنید. من از گوجه فرنگی های کوچکتر و چند پوست استفاده نمی کنم.
  • جالاپنو یا فلفل دلمه ای “من فلفل هالاپینو را ترجیح می دهم زیرا من از گرما خوشم می آید ، اگر شما از ادویه جات مخالف هستید ، ترجیح می دهم از فلفل دلمه ای سبز استفاده کنم.
  • سیر – از 4 حبه بزرگ سیر استفاده کنید. این دستور العمل سیر را مشخص می کند ، آن را ملایم و شیرین و دودی می کند.
  • پیاز – 1 پیاز بزرگ ، انواع پیازها کار می کنند ، پیاز یک خرج است.
  • سرکه گیلاس – سرکه گیلاس یک گازپاچو سنتی اسپانیایی است ، به راحتی می تواند جایگزین سرکه شراب قرمز شود.
  • خیار – در این دستور ، خیار را خرد کرده و در هر کاسه از آن به عنوان غذای جانبی استفاده می کنید.
  • با کروتون “خانگی بهترین است ، و باور کنید ، رویایی با کروتون ترش ترد در بالای گازپاچو محقق شد! گازپاچو سنتی نان یک شبه را با سوپ مخلوط می کند تا غلیظ شود. من ترجیح می دهم که gazpachom من کمی نازک و پر از سبزیجات با کروتون ترد در بالای آن باشد.
  • گیاهان تازه – همیشه اختیاری است ، اما گیاهان تازه همه چیز را بهتر می کنند. من مقدار زیادی پیازچه در باغ دارم ، بنابراین از آن استفاده کردم ، اما ریحان ، پونه کوهی ، آویشن یا جعفری نیز خوشمزه خواهند بود.
  • روغن زیتون اضافی – خوب است روغن زیتون را روی آن بریزید. زمان آن رسیده است که به بطری گران قیمت روغن زیتون که برای غذاهای خاص پس انداز می کنید برسید. این یک غذای خاص است.
  • نمک دریایی پوسته پوسته – مالدون مورد علاقه من است.

ابزارهای مورد استفاده:

ماهی تابه کبابی یا چدنی

مخلوط کن

تابه ورق

دستورالعمل ها:

یک کاسه گازپاچو سوخته سالم

  • کار را با خرد کردن سبزیجات شروع کنید تا پوست آن کاملاً سیاه شود و گوشت زیر آن نرم شود. من این کار را در یک ماهیتابه چدنی خشک روی شعله زیاد انجام دادم. همچنین می توانید این کار را روی گریل انجام دهید. پیاز و سیر را روی پوست نگه دارید ، بگذارید سیاه شود. این باید حدود 2-3 دقیقه در هر صفحه طول بکشد

ماهیتابه چدنی با گوجه فرنگی ، پیاز و ژالاپنو

  • سپس پوست سیر و پیاز را بردارید ، دانه های ژالاپنو را بردارید (اگر نمی خواهید سوپ خیلی تند باشد) و مواد را در مخلوط کن بریزید.

مخلوط کن پر از مواد برای دستور گازپاچو

گوجه فرنگی در مخلوط کن

  • هم بزنید تا یکدست شود ، یا اگر کمی بافت را ترجیح می دهید ، آن را روستیک تر کنید. سرکه شری و نمک را به مزه اضافه کنید.
  • حداقل یک ساعت یا یک شب خنک شوید.

2 کاسه گازپاچو سالم و سوخته روی زمینه سفید

  • با خیار خرد شده ، پیاز تازه و کروتون ترد سرو کنید (دستور تهیه کروتون خانگی را ببینید)
  • روی آن را با روغن زیتون و نمک دریایی پوسته پوسته بپاشید

سوالات متداول و نکات تخصصی برای این دستور:

F.A.Q ؛

آیا می توانید بدون نان گازپاچو درست کنید؟

آره! در واقع ، این دستور بدون نان تهیه شد ، من کروتون را روی آن گذاشتم ، اما کاملاً اختیاری است. گازپاچوی سنتی از نان آفتابی برای غلیظ کردن سوپ استفاده می کند ، اما من فکر می کنم سوپ بدون نان نیز به همان اندازه خوشمزه است.

آیا گازپاچو تند است؟

لازم نیست باشد ، و گازپاچو در اسپانیا به ندرت ، حتی اگر تند باشد ، تند است. اگر کمی لگد زدیم ، گازپاچو را ترجیح می دهم ، اما اگر به ادویه جات حساس هستید ، به جای ژالاپنو از فلفل دلمه ای سبز یا فلفل قرمز شیرین استفاده کنید.

آیا گازپاچو سالم است؟

آره! آره! آره! بسیاری از محصولات فصلی ، منظورم این است که بهتر نخواهد شد!

نکات:

  1. از گوجه فرنگی واقعا خوب استفاده کنید ، من نمی توانم به اندازه کافی استرس داشته باشم!
  2. از روغن زیتون واقعاً خوب استفاده کنید – اگر دستور غذا فقط چند ماده دارد ، مطمئن شوید که همه مواد عالی هستند!

نزدیک کردن قاشق سالم Charred Gazpachoپیشنهادات خدمات:

یک کاسه سرد گازپاچو و یک سالاد بزرگ تابستانی ایده من از یک غذای عالی است. در اینجا چند سالاد است که به زیبایی ترکیب می شوند:

سالاد مدیترانه ای با پنیر حلومی

سالاد ترد یونانی

سالاد فرارو با بادمجان

ایده های IDEAS:

  • کروتون ترش (به نکات دستور تهیه کوترون خانگی مراجعه کنید)
  • خیار خرد شده
  • شوید تازه ، پیازچه ، ریحان یا جعفری خرد شده
  • فلفل خرد شده
  • فلفل قرمز تفت داده شده
  • میگوی کبابی
  • پنیر فتا خرد شده

ایده های تغییر:

  • گازپاچو هندوانه ای
  • هازپاچو هلو
  • گوجه فرنگی / گازپاچو سبز
  • چغندر گازپاچو
  • گازپاچو خیار / گازپاچو سفید
  • گازپاچو ذرت

دستورالعمل های ذخیره سازی / انجماد:

ذخیره سازی -در ظرف دربسته و بدون واکنش در یخچال به مدت 2-3 روز نگهداری کنید

فریزر – من انجماد گازپاچو را توصیه نمی کنم

تغییرات رژیم غذایی در این دستور غذا:

این دستور به طور طبیعی گیاهی و گیاهی است.

  • بدون گلوتن – از نان بدون گلوتن استفاده کنید یا کروتون ها را با هم جدا کنید
  • Whole30 / Paleo / Keto – کروتون ها را بردارید

دستورهای بیشتری برای سوپ که دوست خواهید داشت:

هندوانه گازپاچو

سوپ هویج تایلندی مقوی

سوپ سیر اسپانیایی

سوپ نارگیل مرغ تایلندی

کاسه گازپاچو سالم را ببندید

من نمی توانم منتظر بمانم تا این دستور سوخته گازپاچو را امتحان کنم! وقتی عکاسی می کنید ، عکس بگیرید و آن را در Instagramabrapappa تگ کنید ، یا از هشتگ #abraskitchen برای برجسته کردن عکس خود استفاده کنید!

اگر این دستور غذا را امتحان کرده اید ، فراموش نکنید که به آن امتیاز دهید و در زیر نظر دهید. من عاشق شنیدن حرفهایی هستم که دستور العمل های من را درست کرده اند!

2 کاسه گازپاچو سالم و سوخته روی زمینه سفید

سوخته گازپاچو

پاپرا ابرا ، MS ، CNS ، LDN

نکته ای در دستور العمل کلاسیک سوپ سرد گازپاچو. گوجه فرنگی های سوخته و دودی ، فلفل ، پیاز و سیر با هم رول شده و با کروتون ترد و سبزیجات تازه سبز روشن سرو می شوند. یک دستور ساده و سالم که می توانید در یک روز گرم تابستان از آن لذت ببرید.

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 8 دقیقه

دوره پیش غذا ، سوپ

آشپزخانه آمریکایی ، اسپانیایی

دوزها 6 دوزها

کالری 42 کیلوکالری

عناصر

  • 5 بزرگ گوجه فرنگی
  • 1 بزرگ هالاپینیو
  • 4 میخک سیر
  • 1 بزرگ پیاز
  • 2 قاشق سوپخوری سرکه شری
  • کروتون
  • پیازچه
  • روغن زیتون اضافی
  • نمک دریایی پوسته پوسته

دستورالعمل ها

  • کار را با خرد کردن سبزیجات شروع کنید تا پوست آن کاملاً سیاه شود و گوشت زیر آن نرم شود. من این کار را در یک ماهیتابه چدنی خشک روی شعله زیاد انجام دادم. همچنین می توانید این کار را روی گریل انجام دهید. پیاز و سیر را روی پوست نگه دارید ، بگذارید سیاه شود. این کار در هر طرف 2-3 دقیقه طول می کشد ، مراقب سبزیجات باشید و اغلب بچرخانید.
  • سپس پوست سیر و پیاز را بردارید ، ژالاپنو را بردارید (اگر نمی خواهید سوپ خیلی تند باشد) و همه مواد را در مخلوط کن بریزید.
  • مخلوط کنید تا یکدست شود. سرکه شری و نمک را به مزه اضافه کنید.

  • حداقل یک ساعت یا یک شب خنک شوید

  • با خیار خرد شده ، پیازچه تازه و کروتون ترد سرو کنید (به نکات دستور تهیه کوترون خانگی مراجعه کنید). روی آن را با روغن زیتون و نمک دریایی پوسته پوسته بپاشید

یادداشت

نکات تغذیه ای: حقایق تغذیه بدون کروتون ، روغن زیتون و رویه خیار محاسبه می شود.
ذخیره سازی -در ظرف دربسته و بدون واکنش در یخچال به مدت 2-3 روز نگهداری کنید
فریزر – من انجماد گازپاچو را توصیه نمی کنم
برای تهیه خربزه خانگی:
فر را روی 375 درجه گرم کنید
نان را به قطعات 2 اینچ برش دهید
نان را به صورت لایه ای روی یک ورقه پخت با کاغذ روغنی پهن کنید. روغن آووکادو یا روغن زیتون بپاشید (یا چکه کنید و بریزید)
نان را تا نیمه پخت تا قهوه ای طلایی بپزید. این معمولاً حدود 15-20 دقیقه طول می کشد.
اجازه دهید تا از فر خنک شود.
حداکثر تا 1 هفته در ظرف دربسته نگهداری شود.

تغذیه

سرور: 1کاسهکالری: 42کیلوکالریکربوهیدرات ها: 9گرمپروتئین: 2گرمچربی: 1گرمچربی های اشباع شده: 1گرمچربی های غیر اشباع: 1گرمچربی اشباع شده: 1گرمسدیم: 9میلی گرمپتاسیم: 412میلی گرمفیبر: 2گرمقند: 5گرمویتامین A: 1289IUویتامین سی: 26میلی گرمکلسیم: 25میلی گرماهن: 1میلی گرم

آیا می توانم در برنامه غذایی کمک کنم؟

آدرس ایمیل خود را وارد کنید و برنامه غذای رایگان (یک هفته ای) رایگان من (بیشتر سبزیجات) را رایگان بارگیری کنید. لیست مواد غذایی ، دستور العمل ها ، برنامه آماده سازی ، همه چیز برای شما وجود دارد



دیدگاهتان را بنویسید