گردآوری غذای متعادل در تراس حیاط خلوت – Osinga Nutrition


با بهتر شدن هوا زمان بیشتری را در حیاط خلوت خود خواهیم گذراند ، اما سفرهای بیرون محدود خواهد بود. من شما را تشویق می کنم از واحه حیاط خلوت خود به عنوان “فرار” از دنیای درون استفاده کنید!

با این حال ، گاهی اوقات وقتی به غذای تراس فکر می کنیم ، به چیزی فکر می کنیم که بسیار دلپذیر است. لازم نیست اینطور باشد! من اینجا هستم تا راهنمایی و ایده هایی برای سرگرمی ، غذاهای فصلی / ایده های میان وعده و نوشیدنی ارائه دهم که تعادل ، تغذیه و طعم را فراهم می کند. بیا بریم تو!

بخش تلویزیونی زیر را که با Global Kingston در این زمینه انجام دادم ، بررسی کنید!

ترمینال 1: سالاد ماکارونی حبوباتی

آیا این احساس خستگی را بعد از یک وعده غذایی بزرگ می شناسید؟ خوب ، این می تواند به این دلیل باشد که ما به اندازه کافی کربوهیدراتهای پیچیده (هضم کند) ، فیبر و پروتئین در طول وعده های غذایی خود نمی خوریم!

نکته من: به جای آن سالاد ماکارونی حبوبات امتحان کنید! ماکارونی حبوباتی (عدس / نخود / ادامام) یک جایگزین فوق العاده برای انتخاب ماکارونی معمولی است. آنها پروتئین ، فیبر و آهن بیشتری نسبت به ماکارونی سنتی ارائه می دهند.

همچنین بسیار خوب است که بتوانید این غذا را زودتر تهیه کنید و وقتی آماده لذت بردن از آن هستید بیرون بیاورید!

دستور پخت من را در بخش زیر بررسی کنید!

سالاد ماکارونی گوجه فرنگی خشک شده

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 15 دقیقه

  • 8 قلیه ماکارونی سبزیجات من از ماکارونی عدس قرمز استفاده کردم
  • 1 خیار قطعه قطعه شده
  • 1 فلفل قرمز قطعه قطعه شده
  • 1/2 پیاز بنفش قطعه قطعه شده
  • 2 فنجان ها نخود پخته شده
  • فتا برای پانسمان – در صورت لزوم وگان

تزئین

  • 1/4 جام گوجه فرنگی خشک شده
  • 1/4 جام روغن زیتون
  • 1/2 جام اب
  • 1 tk پودر سیر
  • 1 tk ریحان خشک شده
  • 2 tk شربت افرا
  • خمیر را طبق توضیحات روی بسته بپزید.

  • در همین حال ، سس را با مخلوط کردن همه مواد در یک کاسه آماده کنید.

  • وقتی خمیر تمام شد ، وقتی به ظرف بزرگ همراه سبزیجات و نخود اضافه می شود ، خوب آبکش کنید. پانسمان را روی آن بریزید و با روکش خوب آن را بریزید.

ترمینال 2: قارچ شکم پر

با نزدیک شدن به فصل کباب کردن ، چرا از روش های مختلف پخت سبزیجات در کوره استفاده نکنید!
من دوست دارم انواع مختلف قارچ شکم پر درست کنم. آنها برای یک پیش غذای کم کالری مناسب هستند و حاوی مواد مغذی هستند – پتاسیم بیشتری نسبت به یک موز و مقداری ویتامین D دارند.

یکی از دستور العمل های قارچ شکم پر مورد علاقه من را در زیر بررسی کنید!

پیتزای قارچ پورتوبلو

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 15 دقیقه

  • 6 قارچ پورتوبلو
  • 2 فنجان ها اسفناج
  • 2 میخک سیر خرد شده
  • 1/2 جام سس پیتزا
  • 1/2 جام پنیر فتا در صورت لزوم گیاهخواری کنید
  • روغن زیتون
  • قارچ را با قلم مو آماده کنید ، ساقه را بردارید و قسمت تیره / قهوه ای را با دقت جدا کنید تا جا برای پر شدن ایجاد شود. روی کوره ای که تا 400 درجه فارنهایت گرم شده است قرار دهید و از هر دو طرف به مدت 3-4 دقیقه گریل کنید تا قهوه ای شود.

  • در همین حین ، روغن زیتون را داخل تابه بریزید و سیر و اسفناج خرد شده را اضافه کنید. بجوشانید تا اسفناج خشک شود.

  • قارچ ها را از شبکه جدا کنید. یک دستمال کاغذی بردارید و هر کدام را پاک کنید تا مایع آن خارج شود.

  • سس پیتزا را داخل لیوان قارچ بریزید. سپس اسفناج را لایه لایه سرخ کرده و پنیر فتا را روی آن قرار دهید.

  • دوباره آن را به مدت 12 دقیقه روی گریل قرار دهید.

منگنه 3: کوکتل های کم قند

بسیاری از ما موافقیم که هیچ چیز بهتر از لذت بردن آگاهانه از یک نوشیدنی در باغ ما در بهار نیست!

با این حال ، من می خواهم ما را تشویق کنیم که الکل را آگاهانه و مسئولانه انتخاب کنیم. شما می توانید این کار را با انتخاب نوشیدنی های کم قند و الکل کمتر انجام دهید. یکی از موارد مورد علاقه من این کوکتل های 0 قندی برای نوشیدنی های آسان است ، یا می توانم به شما نشان دهم که چگونه کوکتل شامپاین مورد علاقه خود را با میوه های تازه درست کنید!

دیدگاهتان را بنویسید