کیک نعناع شکلاتی سفید – ریشه های جدید من


کیک نعناع شکلاتی سفید

سلام دوستان من.

بازگشت به این وبلاگ احساس خوبی دارد. از ابتدای سال جاری ، من بر آخرین پروژه خود ، My New Roots Grow – جهان آنلاین آموزش سلامتی که قرار است راه اندازی شود ، تمرکز کرده ام. Grow از زمان کتابهای آشپزی من پر انرژی ترین و بزرگترین پروژه است و دوباره احساس می کنم که چیز مهمی را به دنیا می آورم. وبلاگ دوباره در حال سوختن است تا فضای بیشتری برای رشد ، خوب ، رشد داشته باشد ، اما من فکر کردم که با این دسر جشن ستاره ای وارد می شوم زیرا این فصل یک کیک نعناع شکلاتی سفید است!

من این دستور را زمستان گذشته تهیه کردم ، اما نمی دانستم با آن چه کنم. من فکر کردم که آن را منحصراً در Grow نگه می دارم (از این به بعد ، بسیاری از محتوای دستور العمل من زنده خواهد ماند!) ، اما از آنجا که بسیار خاص و خوشمزه است ، احساس کردم فقط باید در جهان ظاهر شود. با الهام از کیک شکلاتی تند که در حین تمرینات معنوی مکزیک درست می کنم (مکان ها را به خاطر دارید ؟!) ، می خواستم نسخه جشن را با شکلات سفید و نعناع تهیه کنم … وارد کیک نعناع شکلاتی سفید شوید.

پوست آن شکلات تلخ و پکن است ، بنابراین با مقدار مناسب نمک بسیار غنی و خوشمزه است. فضای داخلی آن مخملی صاف و بسیار خامه ای است که از بادام زمینی ، روغن نارگیل و شکلات سفید تهیه شده است. من عاشق بوسه نعناع فلفلی در چاشنی هستم ، که قطعاً وجود دارد اما زیاد نیست. من نمی خواستم کسی احساس کند که در حال خوردن دسر و مسواک زدن همزمان است!

کیک نعناع شکلاتی سفید

چند نکته در مورد دستور غذا…

اگر از روغن اسانس نعناع برای طعم دادن به پر کردن استفاده می کنید ، اندازه گیری آن را ابتدا با قاشق مفید می دانم ، فقط در صورتی که بطری احساس بدهی کند – بیش از حد قطره از این مواد یک کیک خوب با نعناع زیاد را خراب می کند! من دوست دارم در کل حدود 6-7 قطره استفاده کنم ، اما اگر خیلی سریع بیرون بیاید ، راهی برای کنترل مقدار ندارم. اگر از عصاره نعناع فلفلی استفاده می کنید ، با یک چهارم قاشق چایخوری شروع کنید و به طعم مناسب خود برسید.

اگر از رژیم گیاهخواری استفاده می کنید ، می توانید از شربت افرا به جای عسل در پر کردن استفاده کنید ، اما رنگ آن قهوه ای / بژ است نه خامه ای. همچنین ، مطمئن شوید که شکلات سفید بدون شیر پیدا کرده اید ، زیرا اکثر قریب به اتفاق شکلات سفید موجود در بازار حاوی مواد جامد شیر است. و اگر شکلات سفید گیاهی پیدا کردید ، لیست مواد تشکیل دهنده را بخوانید و مطمئن شوید که حاوی روغن هیدروژنه یا امولسیفایرهای عجیب نیست (یا فقط نبردها را انتخاب کنید!).

کیک نعناع شکلاتی سفید

تزئین کیک کاملاً به شما بستگی دارد ، اگرچه دانه های انار جلوه ای چشمگیر به فضای جشن می بخشد! گزینه های دیگر شامل برگ نعناع تازه ، نوک کاکائو یا شکلات تلخ تراشیده است. حتی اگر فضای جشن اضافی را احساس کردید ، می توانید همه را شامل کنید.

کیک را در فریزر نگه دارید تا آماده نوشیدن شود ، سپس 15-20 دقیقه قبل از سرو آن را بردارید تا سفت نشود. وقتی کمی گرم می شود برش خوردن و خوردن راحت تر می شود. از یک چاقوی صاف و بسیار تیز سرآشپز استفاده کنید و قبل از برش در کیک آن را زیر آب داغ بچرخانید تا بتوانید لغزش کنید.

اگر تمایلی به تهیه پوسته ندارید ، می توانید این دسر را فقط با پرکردن به فریزر تبدیل کنید. مواد را داخل یک ورق پخت مربع 8 اینچی / 20 سانتی متری که با روکش پلاستیکی پوشانده شده است بریزید. روی آن را با ½ فنجان / 65 گرم پانک برشته ، نوک کاکائو یا چیپس شکلات بریزید ، سپس منجمد کنید (حدود 2 ساعت). به صورت مربع برش دهید و مستقیماً از فریزر لذت ببرید!

کیک نعناع شکلاتی سفید

کیک نعناع شکلاتی سفید

  • برای پوست:
  • 1 جام / 100 گرم پیکان
  • ¼ جام / 60 میلی لیتر روغن نارگیل ترجیحاً مزه خنثی
  • 3 قاشق سوپخوری. شربت افرا خالص
  • ¼ tk نمک دریایی دانه ریز
  • 1 فنجان ها / 150 گرم بلغور جو دوسر در صورت لزوم ، بدون گلوتن تقسیم شده است
  • 2 قاشق سوپخوری. پودر کاکائو
  • برای پر کردن:
  • 1 فنجان ها / 200 گرم آجیل بادام زمینی حداقل 4 ساعت خیس کنید
  • ¾ جام / 175 میلی لیتر عسل خامه ای زیر با شربت افرا ، اما هشدار دهید که رنگ خمیر قهوه ای خواهد بود
  • ½ جام / 125 میلی لیتر روغن نارگیل
  • 75 گرم 2.6 اونس شکلات سفید ذوب شده (در صورت نیاز بدون شیر / گیاهخواری)
  • 2 tk عصاره وانیل خالص
  • ½ tk نمک دریایی دانه ریز
  • چند قطره اسانس یا عصاره نعناع فلفلی مزه
  • انار، نعناع ، نوک کاکائو ، شکلات تلخ تراشیده ، به عنوان غذای جانبی ، اختیاری
  • آماده سازی پوسته: فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. یک ورقه پخت 9 اینچی (23 سانتی متری) فنر یا قالب کیک را با روغن نارگیل چرب کنید.

  • در غذاساز ، نصف فنجان (50 گرم) جو دوسر رول شده را تا زمانی که آرد درشت شود هم بزنید ، در یک کاسه کوچک بریزید و کنار بگذارید. بدون تمیز کردن دستگاه ، پیکان ها را با بافت ماسه به یک خرده ریز تبدیل کنید. روغن نارگیل ، شربت افرا ، نمک ، بلغور جو دوسر و پودر کاکائو را اضافه کرده و مجدداً این عمل را انجام دهید تا خمیر یکدست شود. در نهایت ، 1 فنجان جو دوسر و تفاله باقی مانده را اضافه کنید تا زمانی که جو دوسر خرد شود ، اما هنوز کمی قوام داشته باشد. وقتی بین انگشتان خود فشار می دهید خمیر باید کمی به هم بچسبد. اگر نه ، سعی کنید کمی شربت افرا اضافه کنید یا کمی بیشتر کار کنید.

  • تقریباً نیمی از خمیر را تا ته قالب خرد کنید. از وسط ، مخلوط را محکم و یکنواخت به پایین فشار دهید ، در طرف قالب پای به بیرون و بالا حرکت کنید. هرچه بیشتر خرده ها را داخل قابلمه بکشید ، پوسته بهتر به هم می پیوندد. با در نظر گرفتن یک قسمت کوچک ، می توانید پوست باقی مانده را به طرف بالا ، در اطراف قالب ، به سمت بالا حرکت دهید تا تمام شود. چند چنگال را در قسمت زیرین پوست قرار دهید تا بخار خارج شود.

  • پوست را به مدت 10-15 دقیقه بدون پوشش بپزید تا معطر شود و لبه های آن کمی تیره شود. از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.

  • پر کردن را آماده کنید: بادام زمینی ها را صاف کرده و آبکشی کنید. در مخلوط کن با سرعت زیاد ، بادام زمینی خیس خورده ، عسل ، روغن ، شکلات ذوب شده ، وانیل ، نمک و نعناع را مخلوط کنید ، سپس آنقدر هم بزنید تا پر شدن کاملا یکدست شود. بسته به مخلوط کن ، ممکن است چند دقیقه طول بکشد تا یکدست شود. اگر مخلوط کن نیاز به مایع بیشتری دارد ، یک قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر) شیر گیاهی (یا کمی بیشتر) برای کمک به آن اضافه کنید.

  • مواد را داخل پوسته آماده شده بریزید و قسمت بالایی آن را به طور یکنواخت صاف کنید. کیک را بدون پوشش روی یک سطح صاف در فریزر قرار دهید. چند ساعت فریز کنید ، سپس روی ظرف را با فویل بپوشانید و یک شب یا حداقل به مدت 4-6 ساعت فریز کنید تا کیک جامد شود.

  • کیک را از فریزر خارج کرده و قبل از برش دادن اجازه دهید 10 دقیقه روی میز بماند. سرد سرو کنید. در صورت لزوم با برگ های نعناع ، دانه های انار ، توری کاکائو ، شکلات آب شده یا رنده شده تزئین کنید.

سارا بریتون

برای چاپ دستور غذا اینجا را کلیک کنید

امیدوارم هر کجا که هستید و هر آنچه را در این ماه جشن می گیرید ، سالم ، سالم و سپاسگزار باشید. امسال همه ما را به بزرگترین حلقه زندگی خود سوق داده است و یافتن شادی های کوچک و پیروزی های کوچک (مانند بیرون رفتن از هوای تازه ، صرف شام) برای افتخار من کافی است. تعطیلات بدون شک امسال متفاوت به نظر می رسد ، اما من می دانم که از اینکه سقفی روی سرم است و می توانم کیک را با کسانی که دوستشان دارم تقسیم کنم بسیار سپاسگزارم. امیدوارم همینطور باشه برای شما دوست عزیز.

در نور و عشق ، برای شما در فصل پیش رو آرزوی موفقیت می کنیم.

سارا بی.

دیدگاهتان را بنویسید