کیک خرده کتان توت فرنگی – لورا لی متعادل


تمام وقت:40دقایق20دقایق

  • مواد اولیه فر:
  • 2 1/2 فنجان ها توت فرنگی تازه (یا 2 فنجان یخ زده و ذوب شده)
  • 3/4 فنجان به علاوه 1 قاشق غذاخوری شیرین کننده میوه مانک (شکر نارگیل یا شکر سفید)
  • 1 جام بلغور جو دوسر (من این کار را در خانه در Vitamix یا در غذاساز انجام می دهم!)
  • 1/2 جام آرد کتان (اگر فقط بذر کتان دارید ، آن را در ویتامیکس یا غذاساز آسیاب کنید تا بخورید ؛ آرد بادام)
  • 3/4 جام آرد بادام سفید شده
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 2 بزرگ تخم مرغ
  • 1/2 جام روغن نارگیل تصفیه شده یا کره بدون نمک ، ذوب شده و در دمای اتاق سرد می شود
  • 1 قاشق چایخوری عصاره بادام
  • مواد اولیه باقی مانده:
  • 1/4 جام روغن نارگیل تصفیه شده یا کره بدون نمک ، ذوب شده و در دمای اتاق سرد می شود
  • 1/4 جام شیرین کننده میوه مانک (نارگیل سفید یا شکر)
  • 1/2 جام آرد بادام سفید شده
  • 2 قاشق سوپخوری بلغور جو دوسر
  • 1/2 جام بادام خرد شده
  • تجهیزات خاص:
  • 9 “ قالب کیک سیلیکونی (می توان از فلز استفاده کرد ، اما بیرون آوردن آن سخت تر است)

  1. فر را با دمای 350 درجه گرم کنید و قالب کیک خود را چرب کنید (حتی قالب سیلیکون را اسپری می کنم). روی یک ورقه پخت قرار دهید.
  2. توت فرنگی ها را به قطعات یخ بریزید و در یک کاسه به همراه 1 قاشق غذاخوری میوه مانک قرار دهید. کت را بریزید و کنار بگذارید.
  3. در یک کاسه بزرگ ، بلغور جو دوسر ، دانه کتان ، آرد بادام سفید شده ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید.
  4. در یک کاسه مخلوط جداگانه ، ¾ فنجان باقی مانده میوه راهب ، تخم مرغ ، روغن نارگیل و عصاره بادام را مخلوط کنید.
  5. مواد مرطوب را به خشکی اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند. توت فرنگی ها را داخل آن تا کنید. مخلوط را به قالب کیک اضافه کنید ، با یک کاردک مرطوب به طور مساوی پهن کنید.
  6. در یک کاسه خرد کنید: روغن نارگیل ، شکر قهوه ای و آرد بادام را مخلوط کنید تا ماسه مرطوب به دست آید. بادام را مخلوط کرده و سپس خرده ها را به طور مساوی روی پرس کیک ، به آرامی در خمیر پخش کنید.
  7. 40 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شود و دور لبه آن سفت شود. قبل از برداشتن از قالب به مدت 30 دقیقه سرد کنید. یک بشقاب بزرگ یا یک ورقه پخت را در بالا قرار می دهم و آن را بر می گردانم ، از دو طرف آن را فشار می دهم تا شکل بگیرد. سپس کیک وارونه می شود ، بنابراین من آن را با یک بشقاب یا ورقه پخت دیگر تکرار می کنم. قبل از برش دادن با چاقوی تیز ، 20 دقیقه دیگر خنک شوید. باقی مانده کیک را می توان به مدت 5 روز در یخچال نگهداری کرد. من آن را در مایکروویو به مدت 10 ثانیه در مایکروویو مصرف می کنم. من انجماد را توصیه نمی کنم.



دیدگاهتان را بنویسید