کوکی های شکلاتی ساخته شده از آرد بادام: بهترین کوکی های بدون گلوتن


بیسکویت شکلاتی از آرد بادام

اتفاقاً من کوکی ها را خیلی جدی می گیرم. اگر اعتراف کنیم ، اگر قرار است از برخی از کوکی ها لذت ببریم ، باید طعم آنها خوب باشد. و این بیسکویت های شکلاتی ساخته شده از آرد بادام فوق العاده خوشمزه هستند. شکلات تلخ نرم و جویدنی با تکه ها و کره قهوه ای طعم بدی به سبک نانوایی می بخشد.

بیسکویت شکلاتی از آرد بادام

طرز تهیه بیسکویت کامل

این کوکی ها چندین بار تکرار شده اند. من واقعاً می خواستم طعم یک کوکی کامل را بدست آورم. و برای من ، یک پخت کامل خانگی:

  • طعم غنی و چرب
  • نرم و جویدنی
  • حوض تیره ای از شکلات وجود دارد
  • با نمک پوسته پوسته (برای طعم شیرین و شور)
  • ساختن آن آسان است

بنابراین اگر از موارد بالا نیز استفاده می کنید ، فکر می کنم این کوکی های شکلاتی بدون دانه را دوست خواهید داشت.

بیسکویت شکلاتی از آرد بادام

عناصر

علاوه بر مواد زیر ، به نمک و جوش شیرین نیز احتیاج دارید.

نمک کرکی:

نمک پوشک به شدت توصیه می شود! این به کاهش شیرینی کمک می کند و صادقانه بگویم ، طعم بسیار بهتری دارد. من دوست دارم از نمک کرکی مالدون در بالا استفاده کنم و آنها را بلافاصله پس از پخت در حالی که هنوز از فر گرم هستند اضافه کنم. در صورت نداشتن نمک ، می توانید آن را رها کنید.

آرد بادام:

برای بهترین نتیجه ، من از آرد بادام خیلی ریز استفاده می کنم. من این را از کارخانه آسیاب سرخ باب دوست دارم.

آرد تاپیوکا:

هنگام پختن چیزهای بدون گلوتن ، متوجه می شوم که آرد بیشتری نیاز است. آرد تاپیوکا آرد دیگری است که همیشه در دسترس است. همچنین توجه داشته باشید که نشاسته تاپیوکا و آرد تاپیوکا یکسان هستند ، فقط بستگی به نحوه برچسب گذاری آنها دارد. آرد تاپیوکا بسیار خوشمزه است و برای غلیظ کردن سس ها ، سوپ ها یا هر چیز دیگری مناسب برای غلیظ شدن عالی است. این کمک می کند تا کمی پخت و ترد برای پخت ، که دو کلید برای هر دستور کوکی هستند ، فراهم شود.

کره:

بیشتر چیزها با کره بهتر است. کره این کوکی ها را از نظر طعم غنی می کند و همچنین طعم را نیز فراهم می کند. اگر نمی توانید کره درست کنید ، قهوه نیز کار می کند. من اینها را با روغن نارگیل آزمایش نکرده ام ، بنابراین مطمئن نیستم که به همان شیوه عمل کند. کره در این دستور قرمز می شود تا طعم بیشتری به دست آورد. اگر نیاز به استفاده از گیاهی دارید ، این روغن کره ای قهوه ای را امتحان کنید!

شکر نارگیل:

برای این بیسکویت های شکلاتی آرد بادام سالم تر ، از مخلوطی از شکر نارگیل و کمی شکر سفید استفاده می کنم. شکر نارگیل طعم کمی عمیق تری نسبت به شکر سفید سنتی دارد. می توانید هنگام استفاده از شکر قهوه ای استفاده کنید. همچنین می توانید شکر سفید را کنار گذاشته و از تمام شکر نارگیل استفاده کنید.

شکر سفید:

آنها در این دستور غذا از مقدار کمی استفاده می کنند و در صورت لزوم می توان آنها را حذف کرد.

تخم مرغ:

من این دستور را بدون تخم مرغ آزمایش نکردم زیرا آنها برای تنظیم این کوکی ها و تامین رطوبت در دستور غذا کلیدی هستند.

عصاره وانیل:

کمی عصاره وانیل طعم کمی به آن می بخشد.

شکلات تلخ:

می توانید این دستور را با چیپس شکلات تلخ جایگزین کنید ، اما من فقط دوست دارم از شکلات تلخ استفاده کنم. من شخصاً بافت (و ظاهر) شکلات خرد شده را به این دستور غذا ترجیح می دهم. من عاشق این شکلات تلخ مارک دار هستم!

بیسکویت شکلاتی از آرد بادام

چگونه بسازیم

شگفت زده خواهید شد که چقدر ساده هستند این کوکی های شکلاتی پالئو. تنها با 10 ماده و یک کاسه ، تنها چند دقیقه با بهترین بیسکویت های شکلاتی بدون گلوتن فاصله دارید! سخت ترین قسمت خنک کردن خمیر بیسکویت به مدت یک ساعت قبل از پخت است.

قهوه ای یک نیاز

در یک کاسه کوچک ، کره را روی حرارت متوسط ​​اضافه کنید. کره را با همزن دائماً هم بزنید تا بوی فندق به دست آید ، در کل حدود 7-8 دقیقه. سپس از روی حرارت بردارید و در یک کاسه بزرگ بریزید. اجازه دهید 1-2 دقیقه خنک شود.

کره قهوه ای آب شد

مواد مرطوب را بزنید

شکر نارگیل ، شکر سفید ، تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و با همزن برقی مخلوط کنید و تقریباً هم بزنید.

مواد مرطوب در یک کاسه
مواد مرطوب را مخلوط کردم تا در کاسه ای کف کند

مواد خشک را اضافه کنید

سپس آرد بادام ، آرد تاپیوکا ، نمک و جوش شیرین را اضافه کرده و با قاشق هم بزنید تا آرد با هم مخلوط شود.

مواد خشک را اضافه کرده و مخلوط کنید

تکه های شکلات را به خمیر اضافه کرده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

تکه های شکلات به کیک ها اضافه می شود

قاشق و پخت

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورق پخت را با کاغذ مخصوص پخت (یا از یک ورقه پخت سیلیکون استفاده کنید). حدود 2 قاشق غذاخوری شیرینی را داخل تابه بریزید و با دست کمی صاف کنید.

خمیر کوکی را به شکل توپ درآورید

مطمئن شوید بین هر کوکی فاصله کافی وجود دارد. 8-9 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. بعد از بیرون آوردن آنها از فر ، نمک کرکی بپاشید. سپس بگذارید در ماهیتابه خنک شود (همچنان کمی در تابه سرخ کنید). با کاردک برداشته و روی سینی خنک کننده بگذارید تا خنک شود.

برای چند روز در ظرفی که هوا را روی میز نگه می دارد ، نگه دارید ، سپس در صورت لزوم در یخچال یا بیشتر نگهداری کنید.

بیسکویت شکلاتی از آرد بادام

نکات

  • بگذارید کوکی خنک شود: مهمترین نکته هنگام تهیه این کوکی ها این است که آنها را حداقل به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار دهید. کره قهوه ای رنگ شده به زمان نیاز دارد تا خنک شود تا خمیر به درستی جمع شود. اگر آن را به مدت کافی در یخچال نگهداری نکنید ، کیک ها پهن می شوند و بیش از حد پهن می شوند.
  • هر وعده را به تنهایی بپزید: اطمینان حاصل کنید که هر مورد در ورقه پخت یا سینی مخصوص خود پخته شده است ، سعی نکنید همزمان دو سینی درست کنید.
  • دستهای کمی خیس: اگر خمیر هنوز کمی چسبناک است ، هنگام پخت با دستهای کمی مرطوب خمیر را صاف کنید.
بیسکویت شکلاتی از آرد بادام

مبادلات

بدون کره: در صورت لزوم توصیه می کنم کره گیاهی را جایگزین کنید. روغن نارگیل می تواند کیک های بسیار چرب ایجاد کند. همچنین می توانید از ghee استفاده کنید.

آردها: من هیچ آرد دیگری را آزمایش نکرده ام بنابراین نمی توانم جایگزین آن را توصیه کنم.

بدون شکر سفید: رد کنید و با شکر نارگیل / قهوه ای بیشتری جایگزین کنید.

بیسکویت شکلاتی از آرد بادام

سایر دستور العمل های پخت

اگر اینها را درست می کنید بیسکویت شکلاتی از آرد بادام، من دوست دارم از شما بشنوم با خیال راحت آن را در اینستاگرام برچسب گذاری کنید و / یا نظر ، امتیاز یا نظر خود را در زیر بگذارید.

این پست حاوی پیوندهای پیوندی است ، به این معنی که من می توانم کمی هزینه کمی دریافت کنم بدون هیچ هزینه اضافی. من فقط محصولات و خدماتی را که شخصاً از آنها استفاده کرده ام و دوستشان دارم به اشتراک می گذارم. افشای اینجا.

همچنین ، من اکیداً توصیه می کنم اینها را در کمی شیر بریزید ، دوست دارم آنها را ببینم!

بیسکویت شکلاتی از آرد بادام

بیسکویت شکلاتی از آرد بادام

این بیسکویت های شکلاتی که از آرد بادام تهیه شده اند به آسانی درست می شوند و فقط از ده ماده تشکیل شده اند.

دستورالعمل ها

  1. در یک کاسه کوچک ، کره را روی حرارت متوسط ​​اضافه کنید. کره را با همزن دائماً هم بزنید تا بوی فندق به دست آید ، در کل حدود 7-8 دقیقه. سپس از روی حرارت بردارید و در یک کاسه بزرگ بریزید. اجازه دهید 1-2 دقیقه خنک شود.

  2. شکر نارگیل ، شکر سفید ، تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و با همزن برقی مخلوط کنید و تقریباً هم بزنید.

  3. سپس آرد بادام ، آرد تاپیوکا ، نمک و جوش شیرین را اضافه کرده و با قاشق هم بزنید تا آرد یکدست شود. تکه های شکلات را به خمیر اضافه کرده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

  4. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورق پخت را با کاغذ پخت می چینیم. حدود 2 قاشق غذاخوری شیرینی را داخل تابه بریزید و با دست کمی صاف کنید.

  5. مطمئن شوید بین هر کوکی فاصله کافی وجود دارد. 8-9 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. بعد از بیرون آوردن آنها از فر ، نمک کرکی بپاشید. سپس بگذارید در ماهیتابه خنک شود (کمی تفت دادن را در تابه ادامه دهید). با کاردک برداشته و روی سینی خنک کننده بگذارید تا خنک شود.

    برای چند روز در ظرفی که هوا را روی میز نگه می دارد ، نگه دارید ، سپس در صورت لزوم در یخچال یا بیشتر نگهداری کنید.



دیدگاهتان را بنویسید