چگونه «Shared With You» را در iPhone و iPad غیرفعال کنیم


بخشی که در برنامه Photos در iPhone با شما به اشتراک گذاشته شده است
خاموش پاتک

ادغام در نرم افزارها و برنامه ها معمولا چیز خوبی است، اما گاهی اوقات آزاردهنده می شود. اشتراک‌گذاری با شما برای iPhone و iPad برای برنامه‌هایی مانند Messages، Safari، و Photos می‌تواند همین باشد.

مربوط: «به اشتراک گذاشته شده با شما» در iPhone و iPad به چه معناست؟

آن را با شما به اشتراک می گذارد یا با شما اذیت شده است؟

با شروع iOS 15 و iPadOS 15، اپل اقداماتی را برای ادغام iMessage با سایر برنامه‌ها مانند Photos، Music، TV و Safari انجام می‌دهد. همه این برنامه ها دارای بخش جدیدی هستند که با شما به اشتراک گذاشته شده است که حاوی پیوندها و محتوای به اشتراک گذاشته شده از طریق iMessage است.

به عنوان مثال، اگر شخصی پیوندی به یک مقاله به اشتراک بگذارد، زمانی که صفحه شروع سافاری را باز می کنید، آن را مشاهده خواهید کرد.

"با شما به اشتراک گذاشته شده است" بخشی که در صفحه شروع سافاری در آیفون نشان داده شده است.

پس از باز کردن پیوند، این مورد ناپدید نمی شود. اگر از این ویژگی ناراحت هستید، می توانید این ویژگی را به طور کامل یا برای یک برنامه خاص غیرفعال کنید.

چگونه ویژگی به اشتراک گذاشته شده با شما را خاموش کنیم

برای شروع، برنامه تنظیمات را در iPhone یا iPad خود باز کنید.

باز کن "تنظیمات" برنامه در iPhone یا iPad شما.

به بخش “پیام ها” بروید.

فایل را انتخاب کنید "پیام ها" بخش در برنامه تنظیمات

بخش «به اشتراک گذاشته شده با شما» را انتخاب کنید.

قابل اعتماد و متخصص "با شما به اشتراک گذاشته شده است" بخش در پیام ها

اگر می خواهید این ویژگی را به طور کامل غیرفعال کنید، ویژگی اشتراک گذاری خودکار را غیرفعال کنید.

برای غیرفعال کردن اشتراک‌گذاری با شما در همه جا، غیرفعال کنید "اشتراک گذاری خودکار" ویژگی.

برای غیرفعال کردن این ویژگی به صورت برنامه به برنامه، می‌توانید برنامه Music، TV، Safari یا Photos را غیرفعال کنید.

همچنین می‌توانید بخش اشتراک‌گذاری شده با شما را برای برنامه‌های فردی مانند Music، TV، Safari و Photos غیرفعال کنید.

حالا وقتی اپلیکیشن خاصی را باز می کنید، قسمت Shared with You جایی پیدا نمی شود!

اگر می خواهید دوباره این ویژگی را فعال کنید، می توانید به تنظیمات > پیام ها > اشتراک گذاری شده با شما برگردید و از اینجا می توانید اشتراک گذاری خودکار را برای یک برنامه خاص فعال کنید.

همه پیوندها و عکس‌های شما اکنون در برنامه پیام‌ها باقی می‌مانند. بار بیش از حد با پیام ها؟ سعی کنید پیام های قدیمی را از iPhone یا iPad خود حذف کنید.

مربوط: نحوه حذف خودکار پیام های متنی قدیمی از iPhone یا iPad



رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/ رژیم کتوژنیک دکتر روشن ضمیر