چگونه یک ویدیوی خصوصی یوتیوب را به اشتراک بگذاریم


نشان‌واره یوتیوب در پس‌زمینه خاکستری.

وقتی ویدیویی را در YouTube آپلود می‌کنید و قابلیت مشاهده آن را روی خصوصی تنظیم می‌کنید، فقط افرادی که انتخاب می‌کنید می‌توانند آن ویدیو را مشاهده کنند. اگر می‌خواهید ویدیوهای خود را با مردم به اشتراک بگذارید، در اینجا نحوه انجام این کار در دسکتاپ آورده شده است.

قابل توجه: از زمان نوشتن این مقاله، هیچ راهی برای اشتراک‌گذاری یک ویدیوی خصوصی در برنامه تلفن همراه YouTube وجود ندارد. باید از نسخه دسکتاپ یوتیوب استفاده کنید.

وقتی ویدیوی خود را به اشتراک می گذارید، گیرنده ایمیلی با پیوندی برای تماشای ویدیو دریافت می کند. قبل از اینکه بتوانند به ویدیوی YouTube شما دسترسی داشته باشند، باید وارد حساب Google خود شوند.

مربوط: نحوه پنهان کردن، حذف فهرست یا حذف یک ویدیوی YouTube از وب

ویدیوهای خصوصی YouTube را با شخصی به اشتراک بگذارید

برای شروع فرآیند اشتراک‌گذاری، یک مرورگر وب را در رایانه خود راه‌اندازی کنید و YouTube Studio را باز کنید. اگر قبلاً وارد حساب YouTube (Google) خود نشده اید، وارد شوید.

در نوار کناری سمت چپ در YouTube Studio، روی “Content” کلیک کنید.

انتخاب کنید "محتوا" از نوار کناری سمت چپ

در قسمت سمت چپ، ویدیوی خصوصی را که می‌خواهید به اشتراک بگذارید انتخاب کنید. بعد، در ستون “Visibility” برای آن ویدئو، روی “Private” کلیک کنید.

انتخاب کنید "انتشار دادن" در "چشم انداز" قطب

از منوی باز شده، در قسمت “Private”، “Share private” را انتخاب کنید.

انتخاب کنید "خصوصی به اشتراک بگذارید"

کادر «اشتراک گذاری ویدیو به صورت خصوصی» را مشاهده خواهید کرد. در اینجا آدرس ایمیل افرادی را که می خواهید برای تماشای ویدیو دعوت کنید وارد کنید. سپس کادر “Notify by email” را فعال کرده و روی Done کلیک کنید.

یک ویدیوی خصوصی YouTube را با شخصی به اشتراک بگذارید.

“ذخیره” را در پایین انتخاب کنید.

انتخاب کنید "حفظ می کند" در پایین.

من تمام کردم. گیرندگان ایمیلی با پیوندی به ویدیوی شما دریافت خواهند کرد. پس از کلیک بر روی آن لینک، برای مشاهده ویدیوی شما باید وارد حساب Google خود شوند.

پیوندی به یک ویدیوی خصوصی YouTube در یک ایمیل دریافت شد.

در صورت تمایل می توانید دسترسی شخصی به ویدیوی خود را لغو کنید. برای انجام این کار، روی «خصوصی» در صفحه ویدیوی خود کلیک کنید و «ویرایش» را در قسمت «خصوصی» انتخاب کنید. سپس آدرس ایمیل شخصی را که می خواهید حذف کنید اسکن کنید و گزینه Done و سپس Save را انتخاب کنید.

لغو دسترسی شخصی به یک ویدیوی خصوصی YouTube.

و به این صورت است که به طور انتخابی ویدیوهای خصوصی YouTube را با افرادی که می خواهید به اشتراک می گذارید. تماشای مبارک!


مانند یوتیوب، سایت های دیگری وجود دارد که می توانید ویدیوهای خود را به صورت عمومی و خصوصی به اشتراک بگذارید. اگر کنجکاو هستید لیست را بررسی کنید.

مربوط: بهترین سایت ها برای اشتراک گذاری ویدیوها (عمومی یا خصوصی)