چگونه پیام ها را از فیس بوک مسنجر حذف کنیم


پیتر گودیلا / Shutterstock.com

اگر نمی‌خواهید یک فرد یا یک چت کامل را در فیس‌بوک مسنجر نگه دارید، این شرکت به شما اجازه می‌دهد یک فرد یا همه پیام‌های خود را به یکباره حذف کنید. در اینجا نحوه انجام این کار روی دسکتاپ و موبایل آورده شده است.

هشدار: پیام های حذف شده شما قابل بازیابی نیستند، بنابراین مطمئن شوید که واقعاً می خواهید از شر پیام های خود خلاص شوید.

مربوط: چگونه پیام های اینستاگرام را پاک کنیم

پیام های مسنجر فیس بوک را روی دسکتاپ حذف کنید

اگر از رایانه رومیزی مانند Windows، Mac، Linux یا Chromebook استفاده می کنید، از وب سایت فیس بوک برای حذف پیام های فردی یا همه آنها از حساب خود استفاده کنید.

برای شروع، یک مرورگر وب را در رایانه خود راه اندازی کنید و به فیس بوک دسترسی پیدا کنید. اگر قبلاً این کار را نکرده اید وارد حساب کاربری خود در سایت شوید.

سپس در گوشه سمت راست بالای فیس بوک، روی نماد «مسنجر» ضربه بزنید.

در پنل مسنجر، در پایین، روی «مشاهده همه در مسنجر» کلیک کنید.

انتخاب کنید "همه را در مسنجر ببینید" در پایین.

در نوار کناری Chats در سمت چپ، همه چت های خود را خواهید دید. چتی را که می خواهید پیام ها را در آن حذف کنید انتخاب کنید.

در قسمت سمت راست، پیام فردی را که می خواهید حذف کنید پیدا کنید. سپس ماوس را روی آن پیام ببرید، روی سه نقطه کلیک کنید و حذف را انتخاب کنید.

کلیک "حذف" در لیست

اگر پیام طرف مقابل را انتخاب کنید و پیام خود را انتخاب نکنید، پنجره “Remove for You” را مشاهده خواهید کرد. در اینجا، برای حذف پیام از تاریخچه چت خود، روی Remove کلیک کنید. طرف مقابل همچنان به این پیام دسترسی خواهد داشت.

انتخاب کنید "حذف" در سریع

اگر پیام خود را انتخاب کنید، پیام “چه کسی می خواهید این پیام را حذف کنید؟” را مشاهده خواهید کرد. پنجره در این پنجره، اگر می خواهید پیام را برای خود و گیرنده حذف کنید، روی “لغو ارسال برای همه” کلیک کنید. برای حذف فقط پیام از سابقه چت خود، “Remove for you” را انتخاب کنید.

سپس در گوشه سمت راست پایین پنجره، روی “حذف” کلیک کنید و پیام شما حذف خواهد شد.

یک گزینه را انتخاب کنید و انتخاب کنید "حذف."

اگر می‌خواهید کل یک مکالمه را حذف کنید، آن مکالمه را در نوار کناری سمت راست پیدا کنید.

نشانگر را روی آن چت نگه دارید، روی سه نقطه کلیک کنید و Delete Chat را انتخاب کنید.

کلیک "حذف چت" در لیست

در خط فرمان روی Delete Chat کلیک کنید.

هشدار: شما نمی توانید یک چت حذف شده را بازیابی کنید، بنابراین مطمئن شوید که برای همیشه آن را از دست می دهید.

انتخاب کنید "حذف چت" در سریع

و فیس بوک چتی را که انتخاب کرده اید برای همیشه حذف می کند. شما آماده اید.

مربوط: چگونه پیام های واتس اپ را حذف کنیم

پیام های فیس بوک مسنجر را در موبایل حذف کنید

در تلفن iPhone، iPad یا Android خود، از برنامه مسنجر برای حذف پیام های فردی یا کل چت های خود استفاده کنید.

فیس بوک مسنجر را روی گوشی خود راه اندازی کنید. در برنامه، روی مکالمه‌ای که می‌خواهید پیام‌ها را از آن حذف کنید، ضربه بزنید.

در صفحه مکالمه، روی پیام ضربه بزنید و نگه دارید تا آن را حذف کنید. اگر پیام شخص ثالث را انتخاب کردید، سپس در منوی باز شده، گزینه More > Remove را انتخاب کنید. پیام توسط شما حذف شده است، اما طرف مقابل همچنان می تواند به آن دسترسی داشته باشد.

انتخاب کنید "حذف."

اگر پیام خود را انتخاب کردید، روی حذف ضربه بزنید. برای حذف پیام از همه شرکت کنندگان در چت، “لغو ارسال” را انتخاب کنید. برای حذف فقط پیام از سابقه چت خود، “Remove for you” را انتخاب کنید.

گزینه ای را برای حذف انتخاب کنید.

شما همچنین می توانید کل چت با یک نفر را حذف کنید. برای انجام این کار، در مسنجر، روی چت ضربه بزنید و نگه دارید تا آن را حذف کنید. سپس در منوی باز شده گزینه Delete را انتخاب کنید.

رسیدگی "حذف" در لیست

“حذف” را در خط فرمان فشار دهید.

هشدار: شما نمی توانید پیام های حذف شده خود را برگردانید، بنابراین مطمئن شوید که نمی خواهید آنها را نگه دارید.

انتخاب کنید "حذف" در سریع

و شما با موفقیت پیام های خود را از Facebook Messenger حذف کرده اید. لذت بردن!


در یک یادداشت مشابه، اگر قصد ندارید در آینده نزدیک از مسنجر فیس بوک استفاده کنید، می توانید آن را غیرفعال کنید.

مربوط: نحوه غیرفعال کردن مسنجر فیسبوک