چگونه عکس های خود را در فیس بوک خصوصی کنیم


آرم فیس بوک در پس زمینه گرادیان.

اگر نمی‌خواهید افراد عکس‌ها یا آلبوم‌های عکس خاصی را ببینند، می‌توانید این موارد را در حساب فیسبوک خود خصوصی کنید. شما می توانید این کار را از دسکتاپ و تلفن همراه خود انجام دهید و ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه این کار را انجام دهید.

هنگام تغییر تنظیمات حریم خصوصی عکس های خود چه نکاتی را باید بدانید

هنگام تغییر گزینه های حریم خصوصی عکس های خود، بدانید که عکس روی جلد و عکس نمایه شما همیشه برای عموم قابل مشاهده خواهد بود. اگر عکس شما توسط کاربر دیگری آپلود شده است، می توانید برچسب خود را از عکس بردارید اما نمی توانید نمایان بودن آن عکس را تغییر دهید.

برای آلبوم های عکس، تنها کاربری که آلبوم را پست کرده است می تواند تنظیمات حریم خصوصی خود را تغییر دهد. همچنین، اگر عکس شما به عنوان بخشی از آلبوم به اشتراک گذاشته شده است، باید تنظیمات حریم خصوصی آلبوم را تغییر دهید تا عکس خود را مخفی کنید.

بعداً اگر دوست داشتید می توانید عکس ها و آلبوم های خود را نشان دهید تا همه آنها را ببینند.

مخفی کردن یک عکس در فیس بوک

اگر می خواهید یک عکس تکی را در نمایه خود خصوصی کنید، این بخش ها را دنبال کنید.

تصویر را در دسکتاپ خصوصی کنید

در رایانه رومیزی، یک مرورگر وب راه اندازی کنید و به وب سایت فیس بوک دسترسی پیدا کنید. اگر قبلاً وارد حساب کاربری خود نشده اید، وارد شوید.

در گوشه سمت راست بالای فیس بوک، روی نام پروفایل خود کلیک کنید تا به نمایه خود دسترسی پیدا کنید.

نام نمایه را در گوشه سمت راست بالا انتخاب کنید.

در صفحه نمایه، در لیست برگه های زیر نام خود، روی “عکس ها” کلیک کنید.

انتخاب کنید "تصاویر" زبانه

در صفحه Photos، Your Photos را انتخاب کنید.

ورود "عکس های خود را."

عکسی را که می خواهید خصوصی کنید انتخاب کنید. وقتی عکس شما به صورت تمام صفحه باز می شود، در گوشه سمت راست بالا، روی سه نقطه ضربه بزنید.

سه نقطه را در گوشه سمت راست بالا انتخاب کنید.

در منویی که شروع می شود، “Edit Posting Audience” را انتخاب کنید.

او انتخاب می کند "ویرایش مخاطبان انتشارات" از لیست

در پنجره انتخاب مخاطب، انتخاب می کنید که چه کسی می تواند عکس شما را ببیند. اگر می خواهید عکس خود را از همه پنهان کنید، “فقط من” را انتخاب کنید.

کلیک "فقط من" در لیست

فیس بوک فوراً عکس شما را خصوصی می کند و کار شما تمام است.

مانند این، راه های بیشتری برای محافظت از حریم خصوصی شما در فیس بوک وجود دارد.

مربوط: چگونه از حریم خصوصی خود در فیس بوک محافظت کنیم

یک عکس خصوصی در موبایل بسازید

برای مخفی کردن عکس ها از تلفن همراه خود، ابتدا اپلیکیشن فیس بوک را روی گوشی خود راه اندازی کنید.

در برنامه فیس بوک، روی سه خط افقی ضربه بزنید. در iPhone یا iPad خود، این خطوط را در گوشه سمت راست پایین مشاهده خواهید کرد. در اندروید، این خطوط در گوشه سمت راست بالا قرار دارند.

سه خط افقی را در گوشه سمت راست بالا انتخاب کنید.

در صفحه “فهرست”، روی نمایه خود کلیک کنید.

روی پروفایل کلیک کنید.

در صفحه نمایه خود، به پایین بروید و روی عکس ها ضربه بزنید.

او انتخاب می کند "تصاویر."

در صفحه عکس‌ها، در بالا، روی «آپلودها» کلیک کنید.

ورود "دانلودها" در بالا.

عکسی را که می خواهید مخفی کنید انتخاب کنید. سپس در گوشه سمت راست بالای تصویر، روی سه نقطه کلیک کنید.

سه نقطه را در گوشه سمت راست بالا انتخاب کنید.

از منوی باز شده گزینه “Edit post privacy” را انتخاب کنید.

رسیدگی "ویرایش حریم خصوصی پست" در لیست

در صفحه ویرایش حریم خصوصی، روی See More ضربه بزنید تا همه گزینه های موجود را مشاهده کنید. سپس مخاطبی را انتخاب کنید که بتواند عکس شما را ببیند. برای مخفی کردن عکس خود از همه، “Only Me” را انتخاب کنید.

او انتخاب می کند "فقط من."

فیس بوک تغییرات شما را به صورت خودکار ذخیره می کند تا مجبور نباشید کاری انجام دهید.

اگر اصلاً نمی خواهید عکسی را در پروفایل خود نگه دارید، حذف عکس ها از فیس بوک آسان است.

آلبوم عکس را نامرئی کنید

فیس بوک همچنین گزینه ای برای خصوصی کردن کل آلبوم های عکس در حساب شما فراهم می کند. در اینجا نحوه انجام این کار روی دسکتاپ و موبایل آورده شده است.

آلبوم را روی دسکتاپ نامرئی کنید

اگر روی دسکتاپ هستید، یک مرورگر وب راه اندازی کنید و وب سایت فیس بوک را باز کنید. اگر قبلاً وارد حساب کاربری خود نشده اید، وارد شوید.

در گوشه سمت راست بالای فیس بوک، روی نام پروفایل خود کلیک کنید.

نام نمایه را در گوشه سمت راست بالا انتخاب کنید.

در صفحه نمایه خود، در لیست تب ها در بالا، روی “عکس ها” کلیک کنید.

انتخاب کنید "تصاویر" زبانه

در صفحه عکس ها، آلبوم ها را انتخاب کنید.

انتخاب کنید "آلبوم ها" زبانه

در برگه آلبوم‌ها، آلبوم عکسی را که می‌خواهید پنهان کنید پیدا کنید. سپس در گوشه سمت راست بالای آلبوم، روی سه نقطه ضربه بزنید.

سه نقطه را در گوشه سمت راست بالا انتخاب کنید.

از منوی سه نقطه، “ویرایش آلبوم” را انتخاب کنید.

کلیک "ویرایش آلبوم" در لیست

در نوار کناری سمت چپ، در قسمت Edit Album، روی Current Audience کلیک کنید.

مخاطب فعلی را انتخاب کنید.

در پنجره انتخاب مخاطب، انتخاب کنید چه کسی می تواند آلبوم عکس شما را ببیند. برای اینکه آلبوم برای همه نامرئی شود، “فقط من” را انتخاب کنید.

او انتخاب می کند "فقط من."

بازگشت به صفحه ویرایش آلبوم، در زیر نوار کناری سمت چپ، روی ذخیره کلیک کنید.

او انتخاب می کند "حفظ می کند" در گوشه پایین سمت چپ

و آلبوم عکسی که انتخاب کردید اکنون از همه در فیس بوک پنهان است. همچنین در صورت تمایل می توانید پست های فیسبوک خود را مخفی کنید.

آلبوم را در موبایل نامرئی کنید

برای خصوصی کردن آلبوم عکس از تلفن همراه خود، ابتدا برنامه فیس بوک را روی گوشی خود راه اندازی کنید.

در برنامه فیس بوک، سه خط افقی را انتخاب کنید. در آیفون و آیپد، این خطوط را در گوشه سمت راست پایین مشاهده خواهید کرد. در اندروید، این خطوط در گوشه سمت راست بالا ظاهر می شوند.

سه خط افقی را در گوشه سمت راست بالا انتخاب کنید.

در صفحه فهرست، نمایه خود را انتخاب کنید.

روی پروفایل کلیک کنید.

صفحه نمایه خود را به پایین اسکرول کنید و “Photos” را انتخاب کنید.

او انتخاب می کند "تصاویر."

در صفحه عکس ها، در بالا، روی آلبوم ها کلیک کنید.

او انتخاب می کند "آلبوم ها" در بالا.

آلبوم عکس را برای مخفی کردن آن انتخاب کنید. سپس در گوشه سمت راست بالای صفحه آلبوم، روی سه نقطه کلیک کنید.

سه نقطه را در گوشه سمت راست بالا انتخاب کنید.

“ویرایش” را انتخاب کنید.

رسیدگی "رهایی" در لیست

روی مخاطب فعلی آلبوم خود ضربه بزنید.

مخاطب فعلی را انتخاب کنید.

در صفحه ویرایش حریم خصوصی، افرادی را که می توانند آلبوم عکس شما را مشاهده کنند، انتخاب کنید. برای مخفی کردن آلبوم از همه، روی “Only Me” ضربه بزنید. سپس به صفحه قبل برگردید و روی Done کلیک کنید.

او انتخاب می کند "فقط من."

آلبوم عکسی که انتخاب کردید اکنون از همه به جز شما پنهان است. شما آماده اید.


در حالی که در حال انجام آن هستید، برای محافظت از حساب خود، چند تن دیگر از تنظیمات حریم خصوصی فیس بوک را نیز تغییر دهید.

مربوط: ۷ تنظیمات مهم حریم خصوصی فیس بوک که اکنون باید تغییر دهید