چيزبرگر بيکن BBQ Ultimate با پخت پخت پروتئيني بالا


من چندین نوع ماکارونی را آزمایش کرده ام – پروتئین آنها نسبت به ماکارونی سنتی گندم زیاد است و اغلب قابل هضم هستند. برخی از آنها از پروتئین نخود ساخته می شوند ، برخی از عدس ، غلات دیگر و آرد کنیاک با کالری بسیار کم استفاده می کنند (نسخه من آنها را ماکارونی صفر می نامید – دقیق نیست ، اما نکته را درک می کند). غالباً ، پروتئین های اصلی و دارای پروتئین بالا هنوز بر پایه گندم هستند ، اما به شکل پودر ، جو و آرد جو دوسر یا نخود مکمل می شوند.

من با هضم خمیر مشکلی ندارم ، اما می دانم که بسیاری از بیماران WLS این کار را انجام می دهند ، بنابراین این تغییرات می تواند خمیر را به منوی بعد از جراحی که در آن جا مانده است ، بازگرداند. من از زمانی که با پروتئین بیشتر و “لقمه” اضافی که هنگام پختن ظاهر می شود ، اغوا شده ام ، آنها را امتحان می کنم.

من به دنبال یک دستور العمل بودم که تقریباً همه آنها را از نظر تناسب اندام پوشش دهد و فکر می کنم برای همه چیز خوب است. این شامل سس گوشت است – با استفاده از گوشت گاو ، و همچنین بیکن در سس به سبک کباب ، که سپس با پنیر غنی شده و سرخ می شود (با خمیر تا قهوه ای طلایی و شامپاین). می توان آن را از قبل تهیه کرد و کل غذا را به دلخواه منجمد کرد. من ترجیح می دهم سس را درست کنم و فریز کنم و سپس وقتی که وقت داشتم ، خمیر را تازه برای جمع آوری بپزم ، اما به هر دو صورت عمل می کند.

من برای طعم بیشتر کباب از بیکن دودی استفاده می کنم ، و قسمت بالایی آن را با پنیر سخت نیمه چرب پر می کنم ، همچنین می توانید از دود دودی برای دود بیشتر استفاده کنید ، اما برای افزایش طولانی مدت باید به خوبی ذوب شود. فکر نمی کنم به جز کمی سالاد به چاشنی احتیاج داشته باشید ، اما اگر می توانید ، می توانید سبزیجات سبز پخته را در فصل اضافه کنید. و البته ، اگر بتوانید آن را تحمل کنید و لذت ببرید ، می توانید آن را با ماکارونی معمولی تهیه کنید.

URTIMATE BBQ BACON CHENERE BERGER ، HIGH WHITE ICE ROUTE FRYING

عناصر

METRIC / ایالات متحده

4 تکه بیکن دودی ، چرب شده و خرد شده

450 گرم گوشت گاو بدون چربی اضافی

1 پیاز ، خرد شده

350 گرم / 1½ فنجان پاساتا (گوجه فرنگی خرد شده)

2 قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی

2 قاشق غذاخوری سس سویا

2 قاشق غذاخوری شربت افرا (یا شربت بدون قند)

1 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک یا سرکه بالزامیک

4 عدد فلفل دودی

1 قاشق چایخوری خردل

1 حبه سیر ، خرد شده

4 قاشق غذاخوری ترشی شوید خرد شده

نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده

250 گرم ماکارونی پروتئینی انتخاب شده (من از پن حاوی پروتئین بالا استفاده کردم)

پنیر سخت با میزان چربی کاهش یافته 100 گرم ، شکسته یا قطعه قطعه شده است

2 پیاز / پیاز بهاره ، خرد شده

روش

  1. فر را روی 200 درجه سانتی گراد / 400 درجه فارنهایت / گاز گرم کنید 6.
  2. بیکن را در یک تابه نچسب بگذارید و بپزید تا قهوه ای طلایی شود و در شنوایی متوسط ​​ترد شود. با قاشق شکاف دار بردارید و کنار بگذارید.
  3. گوشت گاو و پیاز را اضافه کنید و 5 تا 10 دقیقه بپزید تا قهوه ای شوند و نرم شوند.
  4. گوجه فرنگی و 350 میلی لیتر / 1½ فنجان آب ، پوره گوجه فرنگی ، سس سویا ، شربت ، فلفل ، خردل ، سیر ، ترشی و نمک و فلفل را به مزه اضافه کنید. بیکن پخته را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا فرم بگیرد. به جوش بیاورید ، شعله را کم کنید و بدون درب حدود 15-20 دقیقه بجوشانید تا کمی غلیظ شود.
  5. در همین حین ، خمیر را طبق دستورالعمل بسته (تا زمان دندانه) بپزید و کنار بگذارید.
  6. خمیر را با سس پخته مخلوط کرده و به یک ورقه پخت بزرگ منتقل کنید. نیمی از پنیر را به آرامی مخلوط کرده و باقی مانده را روی آن بپاشید. به مدت 25-30 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شود و کمی طلایی شود در فر بپزید.
  7. هنگام سرو با پیاز بهار بپاشید.

خدمات 6

WLS PORTION:

* مناسب برای انجماد

کالری خدمات:

پروتئین: 31.8 گرم

کربوهیدرات: 18.5 گرم (5.5 گرم شکر)

چربی: 8.9 گرم

نسخه و تصویر © کپی رایت Bariatric Cookery (UK) Ltd

دیدگاهتان را بنویسید