چاشنی گیاهی با کلم پیچ و پیکان


هر چیزی که شما می توانید درست کنید ، من می توانم آن را گیاهخواری کنم … حتی در نزدیکی تعطیلات! بنابراین ، من می خواستم یک پر کننده گیاهی خوشمزه و رضایت بخش با کلم پیچ و پیکانی درست کنم که فقط از 9 ماده ضروری (بعلاوه نمک ، روغن و غیره) برای تازه کردن تزئین معمول جشن استفاده می کند.

من به عنوان یک متخصص تغذیه و گیاه خوار ، نظر قطعی در مورد غذاهای جشن دارم. اولین؟ این چیزی است که ما آن را تزئین جشن می نامیم ، در واقع ستاره نمایش است. تنوع طعم و بافت و رنگ در بشقاب من همیشه مورد علاقه من بوده است. دومین؟ شما باید در تعطیلات جشن خود آنچه را که بیشتر دوست دارید بخورید ، خواه مربا آب نبات ، نان نرم یا سالاد کلم پیچ.

برای من ، این بدان معنی است که از مواد مغذی مورد علاقه آنها مانند سبزیجات و نان غلات جوانه شده استفاده کنید تا آنها را مانند هر ماده جشن جشن غنی ، خوشمزه و به یاد ماندنی کنید. بنابراین من واقعاً هیجان زده هستم که اولین دستور تهیه چاشنی وگان خود را با دوستان خود در Silver Hills Bakery به اشتراک بگذارم.

آنچه برای تهیه چاشنی گیاهی به آن نیاز دارید

مانند بسیاری از مکان های جشن ، چاشنی ها اغلب به خودی خود “تصادفاً گیاهی” هستند. بنابراین من با کلم پیچ lacinato ، که شیرین تر از پسر عموی فرفری اش است ، و پکن غنی و معطر پوشیدم.

گذشته از مواد اصلی مانند نمک و روغن ، این پرکن فقط به 9 ماده اصلی و حدود 30 دقیقه زمان عملی نیاز دارد. به شرط وجود روغن ، نمک ، مخمر خوراکی، پودر سیر و پودر پیاز در خانه ، موارد زیر را به لیست غذاهای خود اضافه کنید:

  • نان غلات جوانه زده Silver Hills: نان برش خورده مورد علاقه من. نان غلات جوانه زده دلچسب است ، هرگز بافت مرطوب ایجاد نمی کند و فیبر بالایی دارد تا شما را سیر و راضی نگه دارد!
  • کلم پیچ لاسیناتو: این نوع کلم پیچ نازک و برگ بلند طعم غنی تر و شیرین تری نسبت به کلم پیچ دارد و حتی برای شکاکان کلم پیچ عالی است.
  • پیاز و سیر: این تقویت کننده های طعم فوق ستاره های غنی از مواد مغذی هستند که همچنین به ایجاد رطوبت برای خشک نگه داشتن پر شدن کمک می کنند.
  • کرفس: کرفس معطر و آبدار برای بافت آن بسیار مهم است. کرفس دوست ندارید؟ پیاز رازیانه را امتحان کنید!
  • پیکان: برای من طعم های شیرین و ترد ، بسیار جشن. سعی کنید آجیل را با کمی خرما جایگزین کنید ، اما ممکن است بخواهید یک قطره کوچک (شاید 1-2 قاشق چای خوری) شربت افرا را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید تا بر طعم تلخ غلبه کنید.
  • مریم گلی تازه و آویشن: آنها واقعاً این طعم پر کننده را ایجاد می کنند. می تواند به طور کامل جایگزین خشک شده شود ، اما تازه حتی خوشمزه تر است.
  • کنسانتره آبگوشت: سلاح مخفی من برای ایجاد طعم های “مورد تایید گوشتخوار”. من استفاده می کنم بهتر از بوئیلون مرغ گیاهی در اینجا متمرکز است ، اما می تواند به طور کامل سوپ سبزیجات سنتی را با ترکیبی از آب و کنسانتره جایگزین کند.
مواد تشکیل دهنده چاشنی وگان

نکاتی برای تعطیلات گیاهی

اگر برای اولین بار در طول تعطیلات برای مهمان گیاه خوار یا سبزیجات غذا می پزید – یا شاید این اولین تعطیلات شماست که فقط شامل گیاهان می شود – ممکن است سوالی داشته باشید! من نکاتی در اینجا دارم ، اما با خیال راحت سوالات خود را در مورد آشپزی جشن در نظرات بپرسید و خوشحال می شوم به آنها پاسخ دهم تا یک جشن فوق العاده خوشمزه سبزیجات درست کنم!

اول از همه: همانطور که در بالا گفتم ، شما احتمالاً در نیمه راه رسیدن به یک وعده غذایی پر از گیاه هستید ، زیرا بسیاری از تزئینات سنتی مانند سس کرنبری و سیب زمینی پوره به طور تصادفی گیاهی هستند ، یا با تبادل ساده مانند کره گیاهی یا شیرهای گیاهی بسیار نزدیک به آن هستند.

دوم ، در مورد مهمترین چیز فکر کنید. سناریوی دوره اصلی را می توان به چند روش اجرا کرد. ساده ترین؟ یک استیک توفورکی یا مشابه آن بگیرید. چای همه نیست ، اما من سالهاست که آن را می خورم ، یک مورد نوستالژیک برای من. گزینه دوم این است که یک غذای اصلی را از ابتدا درست کنید ، مانند نان عدس ، فلفل دلمه ای یا کل کلم بو داده.

اما میدونی چیه؟ اگر 3-4 سبزیجات روی میز دارید ، به چیز دیگری احتیاج ندارید! مخصوصاً اگر این چاشنی را بخورید. از آنجا که از نان تهیه شده از دانه های جوانه زده تهیه می شود ، فیبر و پروتئین گیاهی را افزایش می دهد ، که واقعاً سیری است. می توانید سالاد ، سس و یک یا دو ظرف سبزیجات را انتخاب کنید تا ایده اصلی پروتئین کاملاً کنار گذاشته شود.

برای سرمایه گذاری مشترک آشپزی می کنید؟ در واقع ، من تنها خانواده گیاهی خوارم … بنابراین در گذشته ، ما کار می کردیم که همه غذاها را گیاهی بجز پروتئین خانواده ام تهیه کنیم. اگر معمولاً بوقلمون می پزید اما مهمانان گیاه می آیند ، از مواد گیاهی برای مکانهای معمول جشن خود استفاده کنید تا بتوانید از غذاهای خود بدون طیف وسیعی از غذاها لذت ببرید.

آیا مهمان سبزیجات در شام جشن هستید؟ من از طرفداران زیادی هستم که وقتی میزبان خود را به سبزیجات یا گیاهخواری می گویید ، با او غذا بیاورم. علاوه بر سبزیجات و سالادهای ارائه شده ، این پرکننده می تواند یک سیر کننده فوق العاده باشد. به علاوه ، وقتی همه آن را می چشند ، متوجه می شوند که تعطیلات گیاهی چقدر می تواند خوش طعم باشد! نکته داغ: مقداری آجیل بو داده را در ساعت کوکتل بخرید. آنها فقط آن را نگه می دارند اگر فقط غذا روی میز باشد.

به دنبال دستور العمل های تعطیلات گیاهی هستید؟ اینها را امتحان کنید:

تهیه چاشنی کلم برگ گیاهی گرم

دستور چاپ
دستور پین

چاشنی گیاهی با کلم پیچ و پیکان

خوشمزه و آسان برای تهیه ، این چاشنی گیاهی با کلم پیچ و پیک مطمئناً تعطیلات شما را به یک مورد دلخواه تبدیل می کند.

زمان آماده سازی30 دقیقه

زمان پخت45 دقیقه

تمام وقت1 ساعت ها 15 دقیقه

دوره: غذای اصلی ، تزئین کنید

آشپزخانه: آمریکایی

رژیم غذایی: گیاهخوار ، گیاهخوار

کلمه کلیدی: کلم پیچ ، پکن ، غلات جوانه زده ، چاشنی

ترجیحات تغذیه ای: گیاهخوار ، گیاهخوار

خدمات: 8 دوزها

نویسنده: Desiree Nielsen، RD

عناصر

  • 10 برش ها نانوایی سیلور هیلز نان غلات جوانه زده است من از ملحفه مک استفاده کردم
  • 1 یک دسته بزرگ کلم پیچ lacinato ساقه ها و برگ ها جدا می شوند
  • ¼ جام روغن زیتون اضافی به اشتراک گذاشته شد
  • 1 پیاز زرد بزرگ قطعه قطعه شده
  • 2 دنده کرفس بوردا قطعه قطعه شده
  • 4 میخک سیر خرد شده
  • 1 جام گردوی ریز ریز شده
  • 1 قاشق سوپخوری مریم گلی تازه یا 1 قاشق چایخوری (5 میلی لیتر) برگ مریم گلی خشک شده
  • 1 قاشق سوپخوری آویشن خرد شده تازه یا 1 قاشق چایخوری (5 میلی لیتر) برگ خشک آویشن
  • 1 قاشق سوپخوری مخمر خوراکی
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • ½ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ½ قاشق چایخوری پودر پیاز
  • 1 جام اب
  • 1 قاشق چایخوری کنسانتره آبگوشت گیاهی “مرغ” من بهتر از Bouillon استفاده کردم

دستورالعمل ها

  • نان را به مکعب های تقریباً یک اینچی برش دهید و بگذارید یک شب خشک شود.

  • فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد تا 375 درجه گرم کنید و ورقه پخت 9×13 را کمی با روغن چرب کنید. ساقه های کلم پیچ را خرد کرده و برگها را به برش های 1 سانتی متری برش دهید.

  • 2 قاشق غذاخوری (30 میلی لیتر) روغن را در یک تابه بزرگ نچسب روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز ، ساقه کرفس و کلم پیچ را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم و براق شود ، گاهی اوقات هم بزنید (حدود 7-10 دقیقه).

  • برگ کلم پیچ و سیر را اضافه کنید. مدام هم بزنید تا کلم پیچ نرم شود (حدود 2-3 دقیقه). مریم گلی ، آویشن ، مخمر رژیمی ، نمک ، پودر سیر و پیاز و پیکان را اضافه کنید. یک دقیقه هم بزنید تا فرم بگیرد. از روی حرارت بردارید.

  • مکعب های نان را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. کنسانتره آبگوشت را با آب مخلوط کرده و روی نان بریزید و دور بریزید. مخلوط سبزیجات را به نان اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

  • پر کردن را در یک کاسه کره ای قرار دهید. 2 قاشق غذاخوری (30 میلی لیتر) روغن باقی مانده را روی آن بپاشید. ظرف را محکم در فویل آلومینیومی پیچ کنید. به مدت 30 دقیقه بپزید ، فویل را بردارید و 15 دقیقه دیگر بدون درب بپزید تا قسمت بالایی قهوه ای طلایی و ترد شود.

یادداشت

این پرکن را می توان صبح تهیه کرد و درست قبل از سرو پخت ، اما در دمای اتاق نیز بسیار خوشمزه است. بنابراین اگر مجبورید برای زمان پخت زیاد بجنگید ، بقیه غذا را قبل از آن بپزید و بگذارید قبل از سرو بماند.
پیداش میکنم بهتر از بوئیلون بسیار خوشمزه تر از مجموعه های بسته بندی شده است ، اما اگر نه ، به سادگی 1 فنجان آب سبزیجات را با آب + کنسانتره جایگزین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید