پودینگ نان گیاهی با گلابی


این پودینگ نان کلاسیک با گلابی نرم ، هل و گردو تازه می شود. این دسر گیاهی یک غذای فاقد لبنیات و در عین حال مفید با افزودن نان غلات جوانه زده با فیبر و پروتئین گیاهی بالا است. این یک دسر فوق العاده یا حتی یک صبحانه لوکس است!

این یک لذت واقعی است … این پودینگ ناهنجار وگان گیاهی یک دسر دنج و آرامش بخش است که هنگام پختن آشپزخانه شما را با مشروب ترین رایحه پر می کند. صادقانه بگویم ، احتمالاً باید پیشاپیش عذرخواهی کنم زیرا بوی آن بسیار خوب است و صبر کردن تا زمان غذا خوردن واقعا سخت است!

متخصص تغذیه در من دوست دارد که این دستور غذا نه تنها خوشمزه باشد ، بلکه در واقع فیبر بالایی دارد تا شکم شما را خوشحال کند ، به لطف نان غلات جوانه زده و گلابی. من فکر می کنم غذاهای سالم و خوشمزه متقابل نیستند … به همین دلیل من شروع به تهیه دستور العمل های اصلی سبزیجات کردم!

پودینگ نان شور قبلاً یکی از غذاهای اصلی برای مناسبت های خاص بود ، اما من واقعاً آنقدر پودینگ نان شیرین نمی پزم – بنابراین فکر کردم خوب است که با دوستانم در نانوایی Silver Hills برای یک دسر مقوی و آرامش دهنده دوباره ملاقات کنم. به پودینگ نان به همان اندازه کلاسیک است: قدمت آن به دهه 11 برمی گرددث قرن اروپا ، جایی که به عنوان راهی برای استفاده از تکه های منسوخ نان مطرح شد. این یکی از دستور العمل های دسر گیاهی است که بسیار متنوع است ، و آن را به یک دستور عالی برای استفاده از هر میوه ، آجیل یا طعم دهنده تبدیل می کند.

آنچه برای این دستور پودینگ نان گیاهی سالم نیاز دارید

گاهی اوقات من فقط یک غذای کلاسیک می خواهم … و گاهی اوقات من می خواهم چیزی از نظر مواد مغذی متراکم و خوشمزه باشد. گیاهان بیشتری بخورید کتاب آشپزی مملو از غذاهای خوشمزه و دارای قند کم است. و این پودینگ نان گلابی – که تقریباً شبیه بافت نان تست فرانسوی پخته است – نیز کاملاً منطبق است!

تهیه آن با 9 ماده روزانه و 20 دقیقه سوزن دوزی بسیار آسان است:

  • 6 تکه نان غلات جوانه زده
  • شیر جو دوسر یا شیر سویا (خامه ای می شود!)
  • آشکار شدن
  • شربت افرا
  • گردو
  • نشاسته ذرت
  • هل
  • وانیل
  • نمک

طرز تهیه سس پودینگ نان گیاهی |

پودینگ نان واقعاً بسیار ساده است: مقداری نان ، مقداری مواد اضافی و پودینگ. هنگامی که اصول اولیه را می دانید ، تغییرات به معنای واقعی کلمه بی پایان هستند! البته ، از نظر گیاهخواری ، پودینگ می تواند پیچیده باشد … زیرا ضخیم شدن و بافت پودینگ ها معمولاً به تخم مرغ متکی است. نمی توانید فقط کمی کتان به آن اضافه کنید و به بهترین ها امیدوار باشید. برای این پودینگ نان گیاهی ، من با یک شیر گیاهی خامه ای مانند جو دوسر یا سویا شروع می کنم و سپس با جوشاندن آن با نشاسته ذرت آن را بیشتر غلیظ می کنم. این یک وصله فوق العاده آسان است – نیازی به جایگزینی تخم مرغ نیست!

سالم ترین نان کدام است؟

در مورد غذاهای راحت ، من دریافتم که استفاده از مواد چاشنی واقعاً عامل راحتی را افزایش می دهد. این دستور غذا دارای پروتئین جدید Silver Hills Bakery با نان جو دوسر غنی از فیبر است و نان غلات جوانه زده بسیار زیبایی برای ایجاد یک ظرافت اشباع و غنی از مواد مغذی ایجاد می کند. نان های غلات جوانه زده بدون آرد تهیه می شوند و جوانه زنی قابلیت هضم مواد معدنی گیاهی موجود در گندم کامل را بهبود می بخشد.

Oat So Lovely سرشار از ویتامین های B قوی و همچنین سلنیوم ، منگنز و مس است. دو برش حتی حاوی 9 of از میزان مصرف روزانه روی شما است که یک ماده معدنی مهم برای سلامت روده و ایمنی بدن است. در حال حاضر ، می توانید Oat So Lovely را در سایتهای Costco در شمال کانادا پیدا کنید ، اما افراد بیشتری می توانند آن را در ژانویه 2020 امتحان کنند! اگر به جایگزین نیاز دارید ، The Big 16 عالی عمل می کند … مانند سایر نان های آنها.

نکات و ترفندهای پودینگ نان گیاهی

  • نان غلات جوانه زده دارای بافت متراکمی است و به خوبی با سس ترکیب می شود. اگر از نان غلات غلات غلات استفاده می کنید ، از آن استفاده کنید ایستاده ، خمیر ترش آفتابی بنابراین خمیر نخواهد شد
  • وقتی این دستور غذا را درست کردم به شکر فکر می کردم ، بنابراین اگر دوست دارید پودینگ نان شما کمی شیرین تر شود ،مارماهی آزادانه شربت افرا را دو برابر می کند
  • با خیال راحت از هر گونه آجیل که در دست دارید استفاده کنید. فاقد آجیل؟ دانه کدو تنبل را امتحان کنید!
  • هل ندارید؟ دارچین را امتحان کنید!

دستور العمل های غذاهای راحت وگان سالم

پودینگ نان گیاهی در ظرف پخت با گلابی

دستور چاپ
دستور پین

پودینگ نان گیاهی با گلابی

این پودینگ نان کلاسیک با گلابی نرم ، هل و گردو تازه می شود. این دسر گیاهی یک غذای فاقد لبنیات و در عین حال مفید با افزودن نان غلات جوانه دار که دارای فیبر و پروتئین گیاهی بالا است ، می باشد. این یک دسر گیاهی فوق العاده یا حتی یک برانچ لوکس است!

زمان آماده سازی20 دقیقه

زمان پخت50 دقیقه

تمام وقت1 ساعت ها 10 دقیقه

دوره: صبحانه ، دسر

آشپزخانه: آمریکایی

رژیم غذایی: گیاهخوار ، گیاهخوار

کلمه کلیدی: پودینگ نان ، هل ، گلابی ، غلات جوانه زده

ترجیحات تغذیه ای: بدون شیر ، بدون تخم مرغ ، گیاهخوار ، گیاهخوار

خدمات: 6 دوزها

نویسنده: Desiree Nielsen، RD

عناصر

  • 6 برش ها جو دوسر Silver Hills یک نان غلات جوانه زده دوست داشتنی است یا سایر غلات جوانه زده
  • 3 فنجان ها شیر جو دوسر یا شیر سویا در صورت وجود وانیل خوشمزه است
  • جام شربت افرا خالص
  • 2 قاشق سوپخوری نشاسته ذرت
  • 4 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 2 قاشق چایخوری هل
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • 1 سیب یا گلابی سفت پوست کنده ، کنده شده و خرد شده
  • ½ جام تکه های پکن یا گردو

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای 350 درجه سانتیگراد (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید و در حین پختن پودینگ نان یک فویل آلومینیومی روی نگهدارنده فر بگذارید تا چکه کند.

  • یک ورقه پخت گرد 8 اینچی را کره بزنید و یک تکه پوست را به قسمت پایین برش دهید.

  • هر تکه نان را به مکعب های 2.5 سانتی متری برش دهید. نیمی از نان ، نیمی از گلابی ، نیمی از گردو را در ظرف پخت بچینید ، این کار را با سایر مواد تکرار کنید. آن را کنار بگذارید ، نادیده بگیرید.

  • در یک ماهیتابه کوچک ، شیر جو دوسر ، نشاسته ذرت ، وانیل ، نمک هل و شربت افرا را هم بزنید تا یکدست شود. روی حرارت متوسط ​​بجوشانید. ده دقیقه بجوشانید ، اغلب هم بزنید تا غلیظ شود و شیر را داخل آن بیاورید.

  • در صورت لزوم ، حرارت را کم کنید تا از حباب و جوش آن جلوگیری شود. پودینگ به خوبی پشت قاشق را می پوشاند وقتی تمام شد.

  • پودینگ را به طور مساوی روی نان بریزید و آن را به آرامی در پودینگ فشار دهید تا هر قطعه خیس شود.

  • کمی بیشتر هل روی آن بپاشید ، سپس به آرامی در فر قرار دهید (داغ می شود!). به مدت 45-50 دقیقه بپزید ، تا بالای نان قهوه ای طلایی شود و پودینگ غلیظ و در لبه های آن حباب دار شود.

  • بگذارید 10 دقیقه خنک شود. اگر دوست دارید از گرمی یا دمای اتاق با یک پیمانه کوچک بستنی بادام هندی لذت ببرید!

یادداشت

این واقعا یک دستور العمل سازگار است !! چند نوع سرگرم کننده را امتحان کنید:
زنجبیل: 1/3 فنجان زنجبیل کریستالی شده خرد شده را اضافه کنید ، 1 قاشق چایخوری دارچین را با هل جایگزین کنید و آجیل ماکادامیا خرد شده را به پیکانیان اضافه کنید
نان های دارچینی: دارچین را با هل جایگزین کنید ، ¼ فنجان کشمش اضافه کنید
شکلات تلخ: در دو دقیقه آخر پخت ، یک فنجان چیپس شکلات تلخ را به خامه پودینگ بزنید.

دیدگاهتان را بنویسید