پنکیک گندم کامل عشق و ذوق


پنکیک سبوس دار تهیه شده از دانه کتان و آرد سبوس دار دارای فیبر ، پروتئین و چربی های سالم است.

پنکیک سبوس دار تهیه شده از دانه کتان و آرد سبوس دار دارای فیبر ، پروتئین و چربی های سالم است.

ما عاشق پنکیک های اطراف خانه خود هستیم. ما دیشب صبحانه را برای شام خوردیم در حالی که این دستور کلاسیک را که از سال 2011 در سایت وجود داشت ، دوباره می زدیم. ما ، ما

پنکیک سبوس دار تهیه شده از دانه کتان و آرد سبوس دار دارای فیبر ، پروتئین و چربی های سالم است.

او به خاک سپرده شد ، بنابراین مجبور شدم او را از بایگانی بیرون آورم و به او زندگی تازه ای بدهم. من این دستور را پس از دویدن با اریک ، مدتها قبل از به دنیا آمدن بچه هایمان ، تهیه کردم.

مخلوط پنکیک کامل

اوه ، من قطعاً دلم برای آن روزهای شیرین دویدن و دویدن تنگ شده است. در اینجا یک متخصص کوچک از پست اصلی تا خاطرات است…

“من امروز صبح تمرین خوبی داشتم. ساعت زنگ دار ساعت 5:15 بود و من واقعاً فکر نمی کردم امروز بخواهم بدوم. کیلومترهای آخر هفته کمی درد می کرد ، بنابراین من قصد داشتم در حالی که اریک در پیست دویده بود پیاده روی کنم و “برای حرکات کششی” یوگا انجام دهم. خوب ، بعد از گرم شدن ، پاهایم شل شد و توانستم تمرین را با آن به پایان برسانم. سپس او پنکیک خواست… ”

پنکیک کامل با موز و تمشک

اگرچه من بسیاری از دستور العمل های پنکیک بدون گلوتن را در سایت خود دارم ، اما در اینجا یک دستور العمل کلاسیک و سالم برای تغذیه آرد سبوس دار ، به ویژه برای کودکان ، آورده شده است ، بنابراین این دستور از 100٪ آرد سبوس دار و کتان تهیه شده است.

نمی توان آنها را راحت تر درست کرد و کاملا در تابه کف کرد.

نکاتی برای پخت با آرد سبوس دار

  • اگر می خواهید پنکیک نرم و کرکی داشته باشید ، حتماً از آرد تازه و سبوس دار استفاده کنید. مورد علاقه من آرد سبوس دار 100٪ سفید است.
  • نیم و نیم برو. اگر می خواهید مصرف آرد سبوس دار را آسان کنید ، به راحتی می توانید از 1/2 آرد سبوس دار و 1/2 آرد عمومی استفاده کنید.
  • با خیال راحت سایر غلات کامل را در این دستور غذا مخلوط کنید. سازگاری آسان است.

امیدوارم این پنکیک های گندم دار به اندازه ما شادی را در زندگی شما به ارمغان بیاورند!

چاپ

پنکیک سبوس دار تهیه شده از دانه کتان و آرد سبوس دار دارای فیبر ، پروتئین و چربی های سالم است.

پنکیک گندم کامل


  • نویسنده: کریستینا لارو ، RDN


  • زمان آماده سازی:
    5 دقیقه

  • زمان پخت:
    5 دقیقه

  • کل زمان:
    10 دقیقه

  • بازده:
    9 پنکیک 1ایکس

مقیاس

عناصر

  • 1 فنجان آرد کامل 100٪
  • 1/4 فنجان دانه های کتان آسیاب شده
  • 1 کامپیوتر پودر خمیرمایه
  • 1/4 عدد نمک
  • 1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای یا شکر نارگیل
  • 1 تخم مرغ
  • 2 قاشق غذاخوریروغن آووکادو
  • 1 1/4 فنجان شیر

دستورالعمل ها

  1. در یک کاسه بزرگ ، مواد خشک – آرد کامل ، دانه کتان آسیاب شده ، بیکینگ پودر ، نمک و شکر قهوه ای را مخلوط کنید.
  2. در یک کاسه کوچک ، تخم مرغ ، روغن و شیر را بزنید ؛ به آرامی مخلوط شیر را با مواد خشک مخلوط کنید تا خمیری به دست آید. خمیر کمی توده ای می شود. اجازه دهید تا خمیر حدود 3-5 دقیقه غلیظ شود در حالی که گریل یا تابه از قبل گرم می شود.
  3. رنده را با کره چرب کرده و روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. 1/4 فنجان خمیر را روی قفسه بریزید. پنکیک ها را قبل از اینکه شامپاین شوند و رنگشان طلایی شود ، برگردانید. لذت بردن!

  • دسته بندی: صبحانه
  • روش: بشقاب داغ
  • آشپزخانه: آمریکایی

تغذیه

  • دوز: 1/9 دستور غذا (1 عدد پنکیک)
  • کالری: 109
  • قند: 2 گرم
  • سدیم: 127 میلی گرم
  • چربی: 6 گرم
  • چربی های اشباع شده: 1 گرم
  • چربی اشباع نشده: 4 گرم
  • چربی ترانس: 0 گرم
  • کربوهیدرات ها: 11 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 4 گرم
  • کلسترول: 21 میلی گرم

کلید واژه ها: پنکیک ، گندم کامل ، دانه های کتان

مراقبت را به اشتراک بگذارید!

دیدگاهتان را بنویسید