پای موس شکلاتی کره بادام زمینی


تمام وقت:* خیساندن مورد نیاز است

  • اجزای پوست:
  • 18 Trader Joes بدون گلوتن شکلات Jo Jos (al Newman’s Own Newman O’s or Oreos)
  • 1/4 جام روغن نارگیل تصفیه شده ، ذوب شده و در دمای اتاق سرد می شود
  • اجزای شارژ:
  • 1 جام بادام زمینی خام
  • 19 اونس توفو متوسط (معمولاً فقط می گوید “توفو” ؛ بافت آن ابریشمی و سفت است)
  • 6 قاشق سوپخوری پودر کره بادام زمینی (l PB2 Pure ، پیوند داده شده در زیر)
  • 3/4 جام جاری شدن کره بادام زمینی بدون نمک بدون نمک
  • 1/2 جام شیرین کننده دانه ای گرانبها
  • 1 جام شربت افرا
  • 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • اختیاری: بادام زمینی بو داده با عسل برای پانسمان * غیر وگان *
  • تجهیزات خاص قالب کیک سیلیکونی 9 اینچی (لینک زیر)

  1. [p.s. In the images, the drizzle is 2 tablespoons PB2 Pure plus 1 tablespoon melted coconut oil; it’s just for aesthetics!]
  2. بادام زمینی ها را در یک کاسه مخلوط کن بریزید و با آب دمای اتاق بپوشانید. روی پیشخوان در مکانی سایه دار قرار دهید تا 4-6 ساعت خیس بخورد. بشویید و خالی کنید.
  3. فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید و قالب کیک را چرب کنید (هنگام استفاده از سیلیکون نیازی نیست. روی یک ورقه پخت قرار دهید.
  4. کوکی ها را به زیپ گالن اضافه کنید ، ببندید و با چکش گوشت یا سایر اجسام سنگین به بافت ترد تبدیل کنید (فقط مطمئن شوید که نشکند!). در یک کاسه مخلوط کن بریزید و روغن نارگیل را اضافه کنید. برای نصب هم بزنید. باید شبیه ماسه مرطوب باشد. توجه: همچنین می توانید این فرآیند را روی غذاساز انجام دهید.
  5. پوسته را به طور یکنواخت داخل قالب کیک کرده و به مدت 15 دقیقه بپزید. بگذارید تا 20 دقیقه در دمای اتاق خنک شود ، سپس در یخچال قرار دهید تا پر شدن کامل شود.
  6. در مخلوط کن با عملکرد بالا ، بادام زمینی خیس خورده و همه مواد باقی مانده موس را مخلوط کنید. در حین رانندگی با دستکاری مخلوط کنید و / یا خراش دهید تا کاملاً صاف و ابریشمی شود. وقت بگذارید – ما یک موس ضخیم نمی خواهیم!
  7. پوسته را بگیرید و با پر کردن پر کنید. هنگام استفاده ، یک لایه سخاوتمندانه بادام زمینی بو داده عسل اضافه کنید.
  8. روی کیک را با فویل آلومینیومی بپوشانید و یک شب آن را فریز کنید. صبح: اگر از قالب سیلیکونی استفاده کرده اید ، قالب را فوراً بردارید و پای را در یک بشقاب بزرگ / ظرف سرو قرار دهید. اگر از شکل استاندارد استفاده کرده اید ، می توانید آن را به مدت یک ساعت تنظیم کنید و سپس آن را درون قالب برش دهید تا برداشته شود.
  9. باقیمانده تا یک هفته در یخچال یا 4 ماه در یخچال نگهداری می شود.



دیدگاهتان را بنویسید