پای لیمو آووکادو در شیشه: دوستدار پالئو و وگان است


پای لیمو آووکادو

نکته جالب درباره پای آهک کلیدی: پنج یا شش سال پیش آن را امتحان نکردم. برای طولانی ترین مدت ، من فکر می کردم که یک “پای” نیستم. اما وقتی آن را امتحان کردم ، عاشق شدم. بله ، من برای مهمانی پای لیمویی Key دیر کردم ، اما این من را از تلاش برای جبران زمان از دست رفته با هم زدن این دسر باز نمی دارد. زیرا نکته دیگر در مورد من این است که من به معنای سنتی نانوا نیستم. من عاشق دسرهای ساده ، بدون پخت و خوشمزه هستم که در آن می توانم تمام عیب ها و کاستی هایم را پنهان کنم. بنابراین پای بدون پوسته پخت ، بله لطفا! صادقانه بگویم ، آووکادو پای لیمویی من که در یک بطری پخته شده است هر چیزی جز معتبر یا سنتی ، اما خوشمزه نیست ، و این تنها چیزی است که اهمیت دارد. اگر می توانید لیموهای کلیدی را در دست بگیرید ، از آنها استفاده کنید. من فقط از آهک معمولی استفاده کردم تا مطمئن شوم که این “پای” کاملاً معتبر است و من هیچ مشکلی در آن نداشتم.

پای لیمو آووکادو

اگر فکر می کنید آووکادو در یک پای لیمویی کلیدی عجیب به نظر می رسد ، شاید حق با شما باشد. خیلی خوشمزه. من دوست دارم آووکادو را به شکل دسرهای خامه ای درآورم ، درست مانند پودینگ آووکادوی شکلاتی مورد علاقه ام. آنها توانایی شگفت انگیزی در تهیه دسرهای ابریشمی و خامه ای دارند و می توانند * تقریبا * بدون توجه باقی بمانند. من می گویم تقریباً چون طعم کمی دارند. اما با افزودن سایر مواد ، به ویژه آب همه لیموترش ، طعم آن تا حد زیادی رقیق می شود.

مواد تشکیل دهنده

این پای آهک آووکادو در یک بطری بسیار آسان است و از مقدار کمی از مواد تشکیل شده است. برد – برد!

مواد لازم برای قوطی های پای آهک آووکادو

برای پوست شما نیاز دارید:

نارگیل خرد شده بدون شیرینی: برای طعم کامل نارگیل و به این دلیل که نارگیل و آهک به خوبی با هم ترکیب می شوند.

پیکان: مقداری ترد و طعم دار

خرما Medjool: برای چسبندگی به پوسته و شیرینی طبیعی.

در اینجا آنچه برای پر کردن نیاز دارید:

آووکادو: برای پر کردن خامه ای. حتما از آووکادوی رسیده استفاده کنید که برای بهترین طعم قهوه ای یا خرد نشده باشد.

آب لیمو: برای این کار به مقداری آب لیمو نیاز خواهید داشت تا این طعم را به یک پای لیمو ترش تبدیل کنید. می توانید از آهک سنتی یا آهک کلیدی استفاده کنید (اگر می توانید آنها را پیدا کنید).

عسل خام (یا شیرین کننده مایع دیگر): برای برخی از شیرینی ها. برای گزینه های بیشتر به جایگزینی ها مراجعه کنید.

کره نارگیل: مقداری طعم خامه ای و نارگیلی به آن اضافه کنید.

خامه نارگیل (برای پانسمان): قاشق بچه با مقداری شلاق نارگیلی خامه ای برای شادابی و ظرافت. این اختیاری است اما توصیه می شود. از این پست یاد بگیرید که چگونه می توانید خانه خود را تهیه کنید.

طرز تهیه پای آهک کلیدی در قابلمه

این پایهای آهکی کلیدی سالم فقط به مواد بالا و غذاساز (یا مخلوط کن) نیاز دارند.

اولین کاری که باید انجام دهید این است که پوست را آماده کنید. در غذاساز یا مخلوط کن ، نارگیل ، پکن ، خرما و نمک را له کنید تا مخلوط یکدست شود. مخلوط پوسته را به طور مساوی بین شیشه ها پخش کنید و کنار بگذارید.

مواد تشکیل دهنده پوسته در غذاساز

سپس نوبت به پر کردن است. غذاساز یا مخلوط کن را پاک کنید و آووکادو ، آب لیمو ، عسل ، کره نارگیل و نمک را اضافه کنید و به بافتی بسیار صاف و خامه ای مخلوط کنید.

بارگیری مواد در غذاساز

وقت آن است که آن را کنار هم قرار دهیم. مخلوط پرکننده در بالای لایه قرار می گیرد و شیشه ها به مدت حداقل 1 ساعت در یخچال قرار می گیرند. وقتی آماده شد ، خامه نارگیل را روی آن قرار دهید و با برش های آهک و پوست آن را تزئین کنید.

نحوه تهیه خامه نارگیل در خانه را ببینید!

پای لیمو آووکادو

نحوه ذخیره سازی

باقی مانده در بطری های مهر و موم شده در یخچال تا 3 روز ذخیره می شود. به دلیل آب آهک ، رنگ پرکننده باید سبز روشن باشد.

من اینها را برای چند روز در یخچالم گذاشتم و به لطف آب لیمو و آووکادوی رسیده آنها هنوز سبز روشن بودند.

پای لیمو آووکادو

نکات

  • برای اینکه این دستور غذا کار کند ، مقداری آووکادوی رسیده را در دست بگیرید. شما نیاز دارید که آنها در این حالت رویایی باشند – نه قهوه ای و کاملا بالغ. این باعث می شود که طعم پر شده خوب نباشد و قهوه ای یا مزه بدی نداشته باشد.
  • همیشه آهک و شیرین کننده را به دلخواه میل کنید و تنظیم کنید.
  • یک قاشق نمک را در پوسته و پرکن فراموش نکنید. این به برجسته شدن طعم ها و شیرینی ها کمک می کند.

مبادلات

  • عسل: این ماده را با شیرین کننده مایع دیگری جایگزین کنید. شربت افرا کار می کند ، می توانید رنگ را کمی تغییر دهید ، اما ساده ترین جایگزین خواهد بود.
  • فاقد آجیل: از دانه کدو تنبل به جای پکن استفاده کنید.
  • کره نارگیل: اگر کره ندارید می توانید آن را حذف کنید. روغن نارگیل را جایگزین آن نکنید زیرا این محصولات کاملاً متفاوت هستند. کره نارگیل خامه و طعم می دهد ، بنابراین من این را دوست دارم.
پای لیمو آووکادو

دستور العمل های پخت بیشتر

اگر این کوزه های پای آهکی آووکادویی را درست می کنید ، خوشحال می شوم از شما بشنوم. با خیال راحت آن را در اینستاگرام برچسب گذاری کنید و / یا نظر ، امتیاز یا نظر خود را در زیر بگذارید.

این پست دارای پیوندهای پیوندی است ، به این معنی که من می توانم کمی هزینه کمی دریافت کنم بدون هیچ هزینه اضافی. من فقط محصولات و خدماتی را که شخصاً از آنها استفاده کرده ام و دوستشان دارم به اشتراک می گذارم. افشای اینجا.

پای لیمو با آووکادو در یک بطری

این پای آووکادویی خامه ای با آهک در یک بطری با تمام طعم های اصلی آهک بدون لبنیات! مناسب برای یک دسر سریع بدون پخت ، که در عرض چند ثانیه تهیه می شود.

زمان خنک کننده 20 دقایق

عناصر

برای پر کردن

  • 2
    بزرگ
    آووکادو
    بالغ ، نه قهوه ای
  • 1/4
    جام
    آب لیمو سبز
    به اضافه 1/2 آهک تزیین کنید
  • 2 1/2
    قاشق سوپخوری
    عسل خام
    یا سایر شیرین کننده های مایع
  • 2
    قاشق سوپخوری
    کره نارگیل
  • 1/8
    tk
    نمک کوشر

دستورالعمل ها

  1. در غذاساز یا مخلوط کن ، خردل نارگیل ، پکن ، خرما و نمک را له کنید تا مخلوط با هم مخلوط شوند. مخلوط پوسته را به طور مساوی بین شیشه ها پخش کنید و کنار بگذارید.

  2. غذاساز یا مخلوط کن را پاک کنید و آووکادو ، آب لیمو ، عسل ، کره نارگیل و نمک را اضافه کنید و به بافتی بسیار صاف و خامه ای مخلوط کنید.

  3. مخلوط پرکننده در بالای لایه قرار می گیرد و شیشه ها حداقل به مدت 1 ساعت در یخچال قرار می گیرند. وقتی آماده شد ، می توانیم خامه نارگیل را در بالا (اختیاری) مصرف کنیم و با برش های آهک و پوست تزیین کنیم.



دیدگاهتان را بنویسید