پاستای بالزامیک عسل با مرغ و سبزیجات – پیشگیری از RD


امروز صبح باران بارید. و هوا سرد بود. و من سوار هواپیما بودم تا دختران را به ایستگاه اتوبوس برسانم … این بدان معناست که ما به ایستگاه اتوبوس رفتیم. تمام روز برف بده من از باران متنفرم. همه این را درباره من می دانند. اما امروز وضعیت مزاحم نیست!

امروز روز اول بود 7 هفته، بخش من کاملاً کارمند بود. تیم در حال تلاش است و بسیاری از PTO های برنامه ریزی شده برای دیگران ساخته شده است. یعنی کسانی که آنجا بودند (من و چند نفر دیگر!) مانند دیوانه هایی کار می کردند که سعی می کردند کشتی را سرپا نگه دارند. بنابراین ، بله … روز تغییر کرده است!

اعتراف می کنم ، عصبی بودم و خوب نخوابیده بودم و برای خودم ، خانواده ، دوستانم و هر چیز دیگری – وبلاگ ، پادکست ، مطالعه ، و همه چیز وقت نداشتم. اما این آخر هفته در هرج و مرج سکوت ایجاد می کند ، به خصوص پس از آخر هفته گذشته ، و ما جشن تولد مارک را جشن می گیریم! 41!

من پارسال برای او یک مهمانی غافلگیر کننده داشتم … و این مورد مورد علاقه او نبود. او واقعاً علاقه ای به جلب مرکز توجه ندارد ، و به عنوان یک فرد درونگرا ، کار او نیست. بنابراین امسال من هیچ برنامه ای جز پرستار بچه در شب نداشتم تا کمی بدون بچه ها بیرون بروم. امیدوارم ناامید نشوید!

من امروز کمی زود کار را ترک کردم ، برای شروع جمعه شب یک تمرین قاتلانه شروع کردم و شروع به تهیه شام ​​کردم. شام کمی بیشتر از آنچه انتظار می رفت به دلیل همه چیز خرد شد ، بنابراین دفعه بعد برنامه ریزی می کنم و از قبل برای آخر هفته یا آخر هفته برنامه ریزی می کنم و زمان بیشتری اجازه می دهد. هفته ها وقتی این کار را می کنم ، مردم تفاوت می کنند که شام ​​قبل از اینکه سیاه شود ، روی میز گذاشته می شود.

این دستور تا حدودی مشابه بود. من چند هفته پیش درست کردم و سبزیجات را از قبل آماده کردم. این با حداقل تلاش جمع شد و من لیست مواد اولیه ساده را دوست دارم ، دوست دارم ، دوست دارم. دستور اصلی از نظر مواد اولیه و دستورالعمل کمی شل بود ، بنابراین من فقط ایده را اجرا کردم و عالی بود. همه ما آن را دوست داشتیم و از بقیه در طول هفته لذت بردیم!

عناصر

  • 1 کیلو پاستای خمیری خشک

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، تقسیم شده

  • 1 1/2 پوند سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست ، به مکعب های 1 اینچی برش دهید

  • 1/2 قاشق چایخوری نمک

  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه

  • 3 فلفل ، ورقه شده

  • 1 پیاز ، نازک ورقه شده

  • 12 اونس انتهای درخت مارچوبه را ببرید و به قطعات 3 اینچی برش دهید

  • 1 کدو سبز ، خرد شده به صورت هلال

  • 2 قارچ پورتوبلو ، تمیز و برش خورده

  • 1/2 فنجان عسل

  • 1/2 فنجان سرکه بالزامیک

دستورالعمل ها

  1. یک قابلمه بزرگ آب را روی حرارت زیاد گرم کنید. وقتی جوش آمد ، خمیر را اضافه کرده و به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمان دندانه بپزید. فیلتر کنید ، بشویید و کنار بگذارید.
  2. در حالی که خمیر در حال پخت است ، روی حرارت متوسط ​​تا متوسط ​​، مقدار زیادی آب میوه اولیه را با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون گرم کنید. وقتی داغ شد ، مرغ خرد شده را اضافه کرده و نمک و فلفل بپاشید. به مدت 5-6 دقیقه یا تا زمانی که سرخ و پخته شود بپزید. بشقاب را بردارید و در حالی که پوشیده شده است آن را گرم نگه دارید.
  3. ماهیتابه را گرم کرده و روغن زیتون باقی مانده را اضافه کنید. وقتی داغ شد فلفل و پیاز را اضافه کنید. 2-3 دقیقه بپزید ، گاهی اوقات هم بزنید.
  4. مارچوبه و کدو سبز را اضافه کنید ؛ هم بزنید 4-5 دقیقه بپزید ، هر 1-2 دقیقه هم بزنید.
  5. برش های قارچ پورتوبلو را اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید. به مدت 3-4 دقیقه بپزید.
  6. در یک کاسه کوچک ، عسل و سرکه بالزامیک را مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند.
  7. وقتی سبزیجات نرم شدند ، مرغ و ماکارونی پخته را دوباره داخل تابه بریزید. مخلوط بالزامیک را روی آن بریزید و کار کنید. قبل از سرو ، 1-2 دقیقه بپزید تا گرم شود.

اطلاعات تغذیه:

بازده: 8
دوز: 2 دسته فنجان

مقدار در هر وعده:
کالری: 420چربی کل: 6.9 گرمکلسترول: 41 میلی گرمسدیم: 325 میلی گرمکربوهیدرات ها: 70.5 گرمفیبر: 3.3 گرمقند: 21.8 گرمپروتئین: 22.4 گرم

قبل از رفتن از کدو سبز باغی استفاده کنید!

خوب باش،

دیدگاهتان را بنویسید