نخود سرخ شده فلافل در کاسه – امی لونگارد



نخود را فلافل در کاسه ها سرخ کرد

4-6 وعده مصرف کنید

عناصر:

مواد لازم سالاد:
نخود سرخ شده فلافل (دستور زیر را ببینید)
1-2 فنجان از هر غلات ، پخته شده
4 – 6 فنجان برگ سبز مخلوط
1 خیار ، خرد شده
1 پیمانه گوجه فرنگی انگور ، از وسط نصف کنید
چغندر ترشی ، ترشی یا سایر سبزیجات ترشی یا تخمیر شده ، برای تزئین
نعناع یا جعفری خرد شده به عنوان غذای جانبی
با دانه های کنجد یا کنف تزئین کنید

پانسمان تاهینی:
1/3 فنجان تاهینی
نصف آب لیمو
1-2 حبه سیر خرد شده
1/4 فنجان آب یا بیشتر
1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
1/4 قاشق چایخوری نمک
سیسیپت کاین

جهت ها:

تهیه سس تاهینی: یا همه مواد را در مخلوط کن مخلوط کنید تا یکدست شود ، یا همه مواد را به شدت در یک کاسه یا فنجان اندازه گیری مخلوط کنید. آب بیشتری اضافه کنید تا پانسمان شل شود. در صورت لزوم نمک را بچشید و تنظیم کنید. در ظرف را بگذارید و در یخچال نگهداری کنید تا سرو شود.

برای تنظیم سالاد: ابتدا 1/4 فنجان غلات مورد علاقه خود و 1/4 فنجان نخود سرخ شده فلافل را به یک کاسه سوپ بزرگ اضافه کنید (می توانید این مواد را گرم یا سرد بخورید). سپس حدود 1 فنجان سبزیجات برگ دار و یک مشت خیار و گوجه فرنگی اضافه کنید. قسمت زیادی از سس را روی آن بریزید و به اندازه دلخواه چغندر ترشی و جعفری را روی کاسه تزیین کنید. روی آن را با دانه های کنجد بپاشید.

****

نخود سرخ شده فلافل

عناصر:

2 (14 اونس / 400 میلی لیتر) جعبه نخود یا 3 فنجان نخود آب پز
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نصف آب لیمو
1/2 فنجان پیاز ، خرد شده
3 حبه سیر ، چرخ کرده
1 1/2 قاشق چایخوری زیره
گشنیز 1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری نمک
1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
سیسیپت کاین

جهت ها:

فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورق پخت را با کاغذ پخت یا روکش سیلیکونی بپوشانید. در صورت استفاده از کنسرو نخود ، نخودها را آبکشی کرده و قطره قطره کنید.

نخود ، روغن زیتون ، آب لیمو ، پیاز ، سیر ، زیره ، گشنیز ، نمک ، فلفل و فلفل دلمه ای را در یک کاسه متوسط ​​یا بزرگ اضافه کرده و هم بزنید تا همه نخودها به طور مساوی توزیع شوند.

نخودها را در ورقه پخت آماده شده قرار داده و به صورت یکنواخت پهن کنید.

به مدت 35-40 دقیقه بپزید ، تا نیمه را هم بزنید. بسته به میزان خشک و ترد بودن شما ممکن است لازم باشد نخود را بیشتر سرخ کنید. این بستگی به ترجیحات شخصی و گرمای فر دارد. معمولاً 40 دقیقه کافی است ، اما من آنها را بیشتر تفت دادم تا یک ترد خوب داشته باشم!

از این نخودها به عنوان بخشی از کاسه فلافل یا به عنوان تنقلات به تنهایی لذت ببرید. در ظرف دربسته تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

اگر از دستور من که در بالا به اشتراک گذاشته شد خوشتان آمد ، حتماً برنامه دستیابی به موفقیتهای گیاهی من را مطالعه کنید ، که از بین رفتن سلامت ، تغذیه و برنامه ریزی غذایی گیاهان است. جزئیات در مورد برنامه اینجا کلیک کنیدبه شما همچنین می توانید به انجمن دستیابی به موفقیت در گیاهان در فیس بوک جایی که من دستورالعمل ها ، الهام و اطلاعات مربوط به تغذیه گیاه را به اشتراک می گذارم.



دیدگاهتان را بنویسید