نان نارگیل گیلاس – یک ترکیب جامع


نان نارگیل گیلاس

نان نارگیل گیلاس شیرین برای صبحانه؟ چرا لعنتی نه؟

این نان بدون گلوتن ، بدون شیر و وگان است و سرشار از خواص پپیتا ، سیب و گیلاس شیرین چرب است. پیشنهاد می کنم آن را برش داده و در روغن نارگیل (yuuuum) سرخ کنید.

نکته حرفه ای: دو قرص نان بپزید ، یک عدد را فریز کنید و بعد از ظهر که نیاز به کمی شیرینی با فنجان بعد از ظهر دارید ، آن را تکه تکه کنید. البته ، دیگری گرم می خورد.

GF / DF / VEGAN
(10 تکه خواهد بود)

عناصر:

1 فنجان آرد خود بلند کننده GF
1 فنجان شیر بادام
3 قاشق غذاخوری شکر نارگیل
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
1 پیمانه پپیتاس
1 سیب بزرگ ، رنده شده
¼ فنجان نارگیل (خشک شده)
½ فنجان گیلاس (یخ زده یا تازه ، خرد شده)

روش:

فر تا 180 *.

یک قالب کیک به ابعاد 13×23 سانتی متر را با کاغذ پخت بچینید.

در یک کاسه ، همه مواد (به جز گیلاس) را مخلوط کنید. خوب مخلوط کنید. گیلاس ها را با دقت به توده تبدیل کنید. خمیر را در قالب بریزید و 40 دقیقه بپزید تا روی آن قهوه ای طلایی شود.

قبل از برش دادن اجازه دهید کمی سرد شود. از سرما یا گرما لذت ببرید.

برای خوشمزه تر شدن چای عصرانه خود ، این مربع های نارنجی دانه کنجد یا حتی این چوب های صبحانه خرد شده گیلاس را امتحان کنید. اما اگر ترجیح می دهید شیرین کننده عصرانه بنوشید ، یک اسموتی موز بادام زمینی چطور؟



دیدگاهتان را بنویسید