نان موز بلوبری بدون گلوتن با بلغور جو دوسر


یک نان از این نان موز کم قند (طبیعی شیرین شده) پر از بلوبری آبدار بپزید! این نان سریع از بلغور جو دوسر برای یک میان وعده سالم بدون گلوتن در هر زمان از روز تهیه می شود!

اگر این دستور غذا را دوست دارید ، این نان موز شکلاتی شگفت انگیز و کلوچه موز مورد علاقه من را امتحان کنید!

نان موز بلوبری با بلغور جو دوسر در زمینه سفید ، برش های ضخیم

من آماده هستم که در مورد دستور العمل های مافین و نان سریع با پلیس قند تماس بگیرم.

آیا متوجه دستور العمل های کدو تنبل ، کدو سبز و نان موز شده اید که حاوی مقادیر ناشایست قند هستند؟ دستور العمل ها و فروشگاه ها به طور یکسان همه گیر مافین / بمب قند نان سریع دارند!

این مشکل به چند دلیل وجود دارد:

  1. من فقط شکر دوست دارم! کمبود کدو تنبل خاکی ، موز به طور طبیعی شیرین ، گردوی ترد ، بلوبری شیرین قابض.
  2. مافین و نان فوری نسبتاً سالم محسوب می شوند. ما برش ها را در جعبه های ناهار کودکانمان می پیچیم. صبحانه به عنوان یک غذای نشاط آور در طول روز سرو می شود و در واقع فقط یک تکه کیک مبدل شده است.

بگذارید واضح بگویم – من هیچ مشکلی با دسر و کیک ندارم ، ترجیح می دهم کلوچه های من و نان های سریع من به تنهایی در یک دسته وجود داشته باشند.

من اینجا هستم تا این معضل را حل کنم! مافین ها و دستور العمل های سریع نان را که به طرز دیوانه کننده ای خوشمزه هستند و قند کمتری دارند ، هم بزنید. برنده شدن!

دوستان من ، این چالش سختی نیست!

  • شما همیشه می توانید یک صفحه از کتاب من بردارید و شکر را در دستورهای خود برش دهید. من همیشه این کار را انجام می دهم.
  • همچنین جایگزینی شکر تصفیه شده با شیرین کننده های طبیعی مانند شربت افرا ، عسل یا شکر نارگیل را در نظر بگیرید.
  • این میوه به طور طبیعی شیرین است ، اگر موز ، توت یا هر نوع میوه ای اضافه کنید ، می توانید قند اضافه شده در دستور غذا را به سادگی کاهش دهید.

هنگامی که قند خود را پایین آوردید ، بدن شما سازگار می شود و به نظر می رسد اگر چیزی خیلی شیرین باشد دارای یک سیستم هشدار دهنده داخلی است. زبان شما سوزن سوزن می شود ، شاید سرتان درد می کند. نکته این است که ما می توانیم میزان قند مورد نیاز بدن خود را انتخاب کنیم. از اینکه می توانم روی دستور العمل هایی که حاوی شیرین کننده های تصفیه نشده و مقدار قابل توجهی مواد مغذی هستند کار کنم ، بسیار هیجان زده هستم ، به طوری که آنچه را که در جعبه ناهار کودک و روی میز قرار می دهید ، غذای مناسب به خانواده می دهد.

بیا آشپزی کنیم!

مواد لازم برای تهیه نان موز بلوبری از بلغور جو دوسر

مواد اولیه و جایگزین ها

اندازه ها و ترکیبات دقیق را می توانید روی کارت دستور غذا در انتهای ورودی مشاهده کنید.

  • موز – البته به خودی خود شیرین است! دستور العمل های زیادی وجود دارد که فقط از موز به عنوان شیرین کننده استفاده می کند. برای تهیه نان موز خوب ، باید مطمئن شوید که موز قهوه ای است یا حداقل شروع به قهوه ای شدن می کند. این نشان دهنده افزایش شیرینی است و اطمینان می دهد که موز پوره شده آسان است!
  • جو دوسر – جو دوسر یا بلغور جو دوسر برای این دستور غذا مناسب است. جو دو سر را با هم مخلوط می کند تا بلغور جو دوسر سریع به دست آید. من پیشنهاد می کنم خود را از “جو دوسر سریع” دور نگه دارید ، اگر مخلوط شده و در غذاهای پخته استفاده شود ، می تواند کمی لاستیکی باشد.
  • تخم مرغ – تخم مرغ های ارگانیک بزرگ.
  • شکر نارگیل – این بهترین انتخاب برای شکر تصفیه نشده است. به راحتی می توانید شکر افرا یا شکر قهوه ای را جایگزین کنید.
  • روغن آووکادو – روغن نارگیل م orثر است یا کره
  • زبتج – یا هر شیر در دست
  • عصاره وانیل و عصاره بادامt – افزودن کمی عصاره بادام به نان موز یک جادوی محض است.
  • زغال اخته – من در این دستور غذا از تازه استفاده کردم ، اما استفاده از یخ زده نیز آسان است.

ابزارهای مورد استفاده:

تازه از فر در یک توستر آبی نان موز بلوبری از بلغور جو دوسر

چگونه نان موز بلوبری بدون گلوتن با بلغور جو دوسر درست کنیم؟

  • فر را روی 350 درجه گرم کنید.
  • یک نان معمولی را با کاغذ پخت بپوشانید.
  • موز را با چنگال در یک کاسه مخلوط کنید. تخم مرغ ، شکر ، روغن ، شیر و عصاره ها را مخلوط کرده و مخلوط کنید.
  • مواد خشک: بلغور جو دوسر ، نمک ، جوش شیرین و بیکینگ پودر را در یک کاسه جداگانه مخلوط کنید. با ویسک مخلوط کنید.
  • مواد مرطوب را داخل مواد خشک بریزید و مخلوط کنید.

خمیر نان موز بلوبری از بلغور جو دوسر با زغال اخته

  • زغال اخته را تا کرده و مقداری را ذخیره کنید تا روی آن تزئین شود.
  • به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان در مرکز قرار داده شود بپزید.

ماکارونی برای نان موز بلوبری تهیه شده از بلغور جو دوسر

نکاتی در مورد تهیه جو دوسر مرطوب بدون گلوتن با نان موز بلوبری

  1. زیاد پخت نکنید. این قانون طلایی است. اگر نان خشک شود و در طولانی مدت در فر بماند رطوبت خود را از دست می دهد.
  2. دستور العمل را دنبال کنید و تمام مواد مایع را اضافه کنید. این باید اطمینان حاصل کند که نان موز خیس و نرم شده اید.
  3. خمیر را زیاد کار نکنید. بعد از مخلوط کردن مواد ، خمیر را داخل سینی فر بریزید و بپزید. مصرف بیش از حد بلغور جو دوسر ممکن است بافت لاستیکی داشته باشد.

نمای نزدیک نان موز بلوبری تهیه شده از بلغور جو دوسر با نیشF.A.Q:

تهیه بلغور جو دوسر:

به سادگی 1 فنجان جو دوسر را وزن کنید ، به مخلوط کن با سرعت بالا اضافه کنید و هم بزنید تا جو دو سر شبیه آرد شود. ساده است!

چه چیزی باعث می شود این دستور نان موز بلوبری فاقد گلوتن باشد؟

این نان موز زغال اخته از بلغور جو دوسر تهیه شده است که می توانید با جلا دادن جو دوسر در مخلوط کن تهیه کنید. مطمئن شوید که جو دوسر بدون گلوتن معتبر خریداری کرده اید.

البته جو دوسر حاوی گلوتن نیست ، اما اغلب در مراکزی که گندم را پردازش می کنند و / یا مشکل آلودگی متقاطع دارند فرآوری می شود.

آیا برای تهیه نان موز بلوبری بدون گلوتن از جو دوسر استفاده می شود؟

شما می توانید از هر آرد بدون گلوتن استفاده کنید ، اما من می توانم یک دستور العمل پیدا کنم که به طور خاص از این آرد استفاده می کند. این دستور غذا با استفاده از بلغور جو دوسر آزمایش شد.

برش های ضخیم نان موز بلوبری از بلغور جو دوسرآیا می توان از بلوبری یخ زده برای نان موز بلوبری استفاده کرد؟

بله ، می توانید از زغال اخته یخ زده استفاده کنید ، اما بهتر است مایع اضافی را ذوب کرده و تخلیه کنید.

چگونه نان موز بلوبری را سرو کنیم؟

با نان موز مانند کلوچه یا اسفنج سرو کنید. سرو کره و مربا یا پنیر خامه ای به عنوان اسپری یک همراه عالی برای این نان است. می توان آن را با قهوه یا چای به عنوان دسر سرو کرد.

بهترین راه برای ذخیره نان موز بلوبری

محصولات نانوایی تهیه شده از بلغور جو دوسر به سرعت خراب می شوند. حداکثر 5 روز در یخچال و 2 روز روی پیشخوان (خوب بسته بندی شده) نگهداری کنید.

آیا می توانم نان موز بلوبری بدون گلوتن را فریز کنم؟

نان موز بدون گلوتن به خوبی منجمد می شود. توصیه می کنم نان را در فویل ساران بپیچید و سپس نان را در کیسه فریزر قرار دهید. این روش باعث می شود که نان به خوبی منجمد شود. برای یخ زدایی ، نان را از فریزر بردارید و بگذارید چند ساعت روی پیشخوان یخ زدایی شود.

یاد آوردن:

  • جو دوسر یک جایگزین عالی در غذاهای پخته شده است
  • بلوبری نان موز را بهتر می کند
  • نان موز را زیاد نپزید
  • همیشه هنگام نگهداری نان موز را خوب بسته بندی کنید ، غذاهای پخته شده با جو دوسر در یخچال بهتر جا می شوند
  • این نان موز یک میان وعده عالی با یک فنجان چای در پایان روز است

بلوبری روی سطح سفیدگوشه تغذیه NERD

BLUEBERRIES (AKA bloobs) خانه آنتی اکسیدان:

آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که برای مبارزه با رادیکال های آزاد مضر مزایای سلامتی زیادی دارند. آنتی اکسیدان ها از آسیب سلولی جلوگیری می کنند و می توانند در برابر بیماری های مزمن محافظت کنند.

بلوبری حاوی انواع خاصی از آنتی اکسیدان ها ، فنول ها ، به ویژه فلاونوئیدها و آنتوسیانین ها است.

اندازه گیری آنتی اکسیدان ها در غذاها با استفاده از مقیاس ORAC انجام می شود. ORAC ، که مخفف ظرفیت جذب رادیکال اکسیژن است ، یک آزمایش آزمایشگاهی است که “سعی می کند” ظرفیت آنتی اکسیدانی کل یک غذا را تعیین کند.

محققان مرکز ژان مایر ORAC پیشنهاد می کنند که افزایش مصرف روزانه بین 3000 تا 5000 واحد ORAC تأثیر قابل توجهی بر ظرفیت آنتی اکسیدان های پلاسما و بافت دارد.

کرنبری دارای ORAC 9621 (در هر فنجان) و کرن بری غیر وحشی دارای 4669 است. هر دو نمرات بسیار بالایی دارند و راهی عالی برای استفاده از آنتی اکسیدان های ارتقا دهنده سلامتی است.

تغییرات رژیم غذایی در این دستور غذا:

این دستور فاقد گلوتن و گیاهی است.

  • گیاهخوار – در این دستور تخم مرغ های کتان را با تخم مرغ های سنتی جایگزین کنید.
  • سرخپوش – آرد بادام را با جو دوسر جایگزین کنید.

دستورهای بیشتری را که دوست خواهید داشت:

شیرینی خامه ترش بلوبری

بلغور جو دوسر سرخ شده در بلوبری و خامه

کیک زغال اخته Bundt بدون گلوتن

چکمه های هلو و زغال اخته

نان موز بلوبری ساخته شده از بلغور جو دوسر با مقدار زیادی زغال اخته اضافی در بالا

من نمی توانم صبر کنم تا این نان موز زغال اخته بدون گلوتن را با بلغور جو دوسر امتحان کنم! وقتی عکس می گیرید ، عکس بگیرید و آن را در Instagramabrapappa تگ کنید ، یا از هشتگ #abraskitchen برای برجسته کردن عکس خود استفاده کنید!

اگر این دستور غذا را امتحان کرده اید ، حتماً به آن امتیاز دهید و در زیر نظر دهید. من عاشق شنیدن حرفهایی هستم که دستور العمل های من را درست کرده اند!

نان موز بلوبری با بلغور جو دوسر در زمینه سفید ، برش های ضخیم

نان موز بلوبری بدون گلوتن با بلغور جو دوسر

پاپرا ابرا ، MS ، CNS ، LDN

این نان موز فوق العاده مرطوب و بدون گلوتن پر از زغال اخته آبدار است. مربا از جو دوسر و روغن آووکادو ، یک تکه از این نان موز بلوبری راهی عالی برای شروع روز است.

زمان آماده سازی 20 دقیقه

زمان پخت 45 دقیقه

دوره خوب پخته شد

آشپزخانه آمریکایی

دوزها 8 ضخامت برش

کالری 242 کیلوکالری

دستورالعمل ها

  • فر را روی 350 درجه گرم کنید.

  • یک ورق پخت را با کاغذ پخت می چینیم.

  • موز را در یک کاسه خرد کنید. تخم مرغ ، شکر ، روغن ، عصاره بادام ، عصاره وانیل و شیر را با هم مخلوط کنید. خوب مخلوط کنید
  • در یک کاسه جداگانه ، جو دوسر ، نمک ، جوش شیرین و بیکینگ پودر را مخلوط کنید. با ویسک مخلوط کنید.
  • مواد مرطوب به صورت خشک ریخته و مخلوط می شوند.

  • داخل بلوبری تا کنید.

  • خمیر را به شکل نان آماده بریزید ، روی آن را با شکر نارگیل بپاشید.

  • به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان وسط تمیز شود بپزید.

یادداشت

باقی مانده و ذخیره سازی:
برای بهترین نتیجه ، نان موز را تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.

تغذیه

سرور: 1تکهکالری: 242کیلوکالریکربوهیدرات ها: 36گرمپروتئین: 5گرمچربی: 10گرمچربی های اشباع شده: 1گرمچربی های غیر اشباع: 2گرمچربی اشباع شده: 6گرمچربی ترانس: 1گرمکلسترول: 47میلی گرمسدیم: 270میلی گرمپتاسیم: 298میلی گرمفیبر: 4گرمقند: 14گرمویتامین A: 113IUویتامین سی: 6میلی گرمکلسیم: 40میلی گرماهن: 1میلی گرم

آیا می توانم در برنامه غذایی کمک کنم؟

آدرس ایمیل خود را وارد کرده و برنامه غذایی رایگان (یک هفته ای) رایگان (عمدتا گیاهی) من را بارگیری کنید. لیست مواد غذایی ، دستور العمل ها ، برنامه آماده سازی ، همه چیز برای شما آماده است



دیدگاهتان را بنویسید