ما نمی توانیم به اندازه کافی از این برنج زردچوبه استفاده کنیم


آیا به دنبال تزئینی عالی هستید که طعم و رنگ عظیمی (و رنگ!) به هر غذای اصلی شما می افزاید؟

اگر چنین است ، امروز در دسترس ما است. (و اگر نه ، به خواندن ادامه دهید زیرا این دستور عالی است.)

به برنج زردچوبه – SDBF جدید خوش آمدید.

(همچنین به عنوان بهترین دوست تزئین شناخته می شود.)

این برنج زردچوبه را کنار تابه خوردیم. او قبلاً کاری داشت (بدیهی است). داشتیم تکان می خوردیم. با مرغ سرخ شده خوردیم. ما با سبزیجات و ماهی غذا خوردیم. ما حتی آن را در سالاد خوردیم!

تنها راهی که ما آن را نخوردیم یک دسر است ، اما اکنون که به آن فکر می کنیم ، احتمالاً می توانیم آن را در پودینگ برنج بکوبیم و هنوز هم آن را دوست داریم.

درنتیجه بله. همه کارها را انجام دهید. و البته بدون گلوتن امشب یک قابلمه بزرگ برنج زردچوبه درست کنید و تمام هفته را با غذا میل کنید!

ساده ترین و خوشمزه ترین تزئین که تقریباً با هر چیزی سازگار است: برنج زردچوبه!

عناصر

1 قاشق غذاخوری کره یا کره
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق غذاخوری پودر زردچوبه
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
1/2 قاشق چایخوری زیره
1 ج برنج یاسمن
1 1/2 c آب

راهنما

1. کره یا کره را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید تا آب شود.
2. نمک و ادویه جات ترشی جات را اضافه کنید و بپزید تا کمی قهوه ای شود و مدام هم بزنید (بین حدود 30 ثانیه تا یک دقیقه).
3. برنج را اضافه کنید ، مخلوط کنید تا فرم بگیرد. یک دقیقه دیگر بپزید ، مرتباً هم بزنید.
4. آب را اضافه کرده و به جوش بیاورید.
5. روی را بپوشانید ، روی حرارت ملایم بجوشانید و به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که برنج نرم و آماده شود ، بپزید. از همه چیز لذت ببرید!

و در اینجا دستور برنج زردچوبه در قالب چاپ آسان وجود دارد!

برنج زردچوبه

این دستور العمل برنج زردچوبه سریع و آسان تهیه می شود ، به علاوه تقریباً برای هر چیزی بهترین غذای جانبی است!

دوره: چاشنی زدن

آشپزخانه: هندی

کلمه کلیدی: برنج ، زردچوبه

خدمات: 6

  • 1 قاشق سوپخوری روغن یا کره
  • 1/2 tk نمک
  • 1/2 قاشق سوپخوری زردچوبه
  • 1/2 tk پودر سیر
  • 1/2 tk زیره آسیاب شده
  • 1 ج برنج یاسمن
  • 1 1/2 ج اب
  • کره / کره را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید تا آب شود.

  • نمک و ادویه جات را اضافه کنید و بپزید تا کمی قهوه ای شود و مرتباً هم بزنید (حدود 30 ثانیه تا یک دقیقه).

  • برنج را اضافه کنید ، مخلوط کنید تا فرم بگیرد. یک دقیقه دیگر بپزید ، مرتباً هم بزنید.

  • آب را اضافه کرده و بجوشانید.

  • روی را بپوشانید ، روی حرارت ملایم بجوشانید و به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که برنج نرم و آماده شود ، بپزید. از همه چیز لذت ببرید!

آیا دستور غذایی دارید که هفته ها را آسان تر و خوشمزه تر کند؟ در کامنت به ما بگویید! جن

دستورهای تزئین خوشمزه تر



دیدگاهتان را بنویسید