ماهی قزل آلا آووکادو ماهی قزل آلا – پیشگیری از RD


من به تازگی 2 کتاب را پس از خواندن 10-20 درصد از هر کتاب ، رها کرده ام. واقعاً برعکس من است – احساس می کنم تقریباً همه چیز را می خوانم و کسی نیستم که کتاب را رها می کنم. ولی من انجام دادم. احساس می کنم زمان با ارزش تر از حد معمول است. هیچ وقت زمان کافی وجود ندارد و بنابراین قطعاً هیچ زمانی برای کتابهایی که مربا من نیستند هدر نمی رود.

قصد دارم هنگام ناهار به محل کار پیاده بروم. کارم تا ناهار تمام می شود.

من قصد دارم در زمان معینی کار را ترک کنم تا بتوانم آموزش و کار را دیر شروع کنم ، یا در نهایت به سراغ بچه ای بروم که در مدرسه در معرض شیوع ویروس کرونا قرار گرفته بود ، یا در پایان وقتی به خانه می رسم ، برای کار ثبت نام می کنم. از محل کار.

شام ما بعداً بیشتر و بیشتر خزید. ما حدود ساعت 7 عصر یا دقیقاً بعد از اکثر عصرها کار خود را انجام داده ایم و اخیراً خود را متعهد کرده ایم که قرائت های عصرانه را تقویت کنیم … این زمان کمی برای استراحت باقی می گذارد!

اولین ملاقات من فردا صبح ساعت 6:45 است ، بنابراین زمان دقیق خواب ضروری است! و با این حال ، من ون برای وقت گذرانی در تلویزیون و کمی خواندن (من به خواندن کثیف روی آوردم و از این بابت ناراحت نیستم!).

ما در حال حاضر بینگوی زیر عرشه داریم – یک نمایش قایق بادبانی در براوو ، جایی که ثروتمندان uber قایق های خصوصی اجاره ای را برای چند روز اجاره می کنند و مانند ثروتمندترین افراد ثروتمند زندگی می کنند. البته درام زیاد ، تماشای آن بسیار سرگرم کننده است. تماشای آن به دلیل غذا بسیار سرگرم کننده است – من می خواهم همه چیز را بخورم.

این چیزی است که من نیاز دارم – آرامش بی سر و صدا و زمان غذا! اما مطمئناً این یک غذای معمولی نیست. طاقچه فعلی من رستوران فست فود “weekend bougie” است که foodie مجوز آن را گرفته است. این تاکوها کاملاً با این توصیف مطابقت دارند. آنها با یک لیوان آووکادو تند هستند تا خنک شوند و با یک نقاشی دیواری نمک سوسو به پایان برسند! بنابراین ، بسیار خوب!

عناصر

تاکو ماهی قزل آلا:

  • فیله ماهی قزل آلا 1 پوند

  • 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون

  • 1 1/2 عدد chipotle شیلی por

  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر

  • 1 آهک ، پوست کنده و فشرده شده (آب آن را کنار بگذارید)

  • 1/2 قاشق چایخوری نمک

  • 20 مینی تورتیلا ذرت

  • 1/3 فنجان نقاشی دیواری queso خرد شده برای سرو

اسلاو:

  • 1 عدد آووکادو رسیده

  • 1/4 فنجان شیر کامل ماست یونانی ساده

  • 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون

  • 1/4 قاشق چایخوری نمک

  • 1 لیمو ، پوست و آب میوه

  • ½ قاشق چایخوری سریاچا

  • 3 فنجان مخلوط کلم بروکلی

  • 1/4 فنجان گشنیز تازه خرد شده

دستورالعمل ها

  1. فر را با دمای 425 درجه گرم کنید. یک ورق پخت یا ورقه ورقه شده را با کاغذ پخت بکشید. ماهی قزل آلا را در وسط قرار دهید و خشک کنید. قسمت بالا با روغن آغشته می شود.
  2. در یک کاسه کوچک ، پودر چیپوتل ، پودر سیر ، پوست لیمو و نمک را مخلوط کنید. مخلوط را روی ماهی قزل آلا بپاشید و سطح آن را بپوشانید.
  3. ماهی قزل آلا را به مدت 12-15 دقیقه بپزید تا ماهی قزل آلا نرم شود.
  4. در همین حین ، آووکادو را با چنگال کنار یک کاسه متوسط ​​بکوبید تا چند توده باقی بماند. ماست ، روغن زیتون ، نمک ، پوست و آبلیمو و Sriracha را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید. ماهی قزل آلا و گشنیز را هم بزنید ؛ کنار گذاشتن ، نادیده گرفتن
  5. آب لیموترش رزرو شده را به ماهی قزل آلا اضافه کنید. ماهی قزل آلا داغ را در تورتیلا های دو لایه که روی آن را اسلو و نقاشی دیواری کئوسو قرار داده اید ، سرو کنید.

اطلاعات تغذیه:

بازده: 10
دوز: 1 عدد تاکو تهیه شده

مقدار در هر وعده:
کالری: 200چربی کل: 9.7 گرمکلسترول: 31 میلی گرمسدیم: 328 میلی گرمکربوهیدرات ها: 16.8 گرمفیبر: 3.1 گرمقند: 2.4 گرمپروتئین: 13.5 گرم

آیا یک تاکو خوب دوست دارید؟ کی نیست!؟ اینها بعضی از علایق من است.

خوب باش،

دیدگاهتان را بنویسید