ماهی تن نخود گیاهی 5 دقیقه ای – Desiree Nielsen


دیگر هیچ ساندویچ ماهی تن نخود گیاهی رضایت بخش – یا آرامش بخش نیست! بسیار ساده: فقط 5 ماده و 5 دقیقه آماده شدن. همه طعم هایی که میل دارید و پر از فیبر و پروتئین گیاهی است. آیا کاری وجود دارد که نخودها نتوانند انجام دهند؟

اگر مثل من هستید ، در دوران کودکی شما فقط دو ساندویچ اصلی وجود داشت: سالاد تخم مرغ و ماهی تن. مطمئنم شاید چند پنیر کبابی داشته باشم ، اما این ساندویچ های فانتزی بودند که باعث شدند من واقعاً ساندویچ ها را دوست داشته باشم زیرا شنیدم هیچکدام از آن ها از آن نوع پنیر و گوجه فرنگی. من واقعاً از یک بزرگسال خواستم که زیبایی ساندویچ خوب مانند Shiitake BLT را در کتاب آشپزی Eat More Plants درک کنم … اما اکنون من به اندازه کافی از آنها استفاده نمی کنم!

من قبلاً سالاد تخم مرغ توفو در وبلاگ دارم ، بنابراین فکر کردم زمان آن رسیده است که دستور تهیه ماهی تن نخود را نیز به شما بدهم. اگر این دستور العمل های گیاهی شما را متقاعد نمی کند که می توانید با گیاهان هر کاری انجام دهید ، مطمئن نیستم چه اتفاقی می افتد! این ساندویچ تن ماهی گیاهی نه تنها دارای همه طعم هایی است که از سالاد ماهی تن سنتی انتظار دارید ، بلکه متخصص تغذیه درون من متواضعانه اشاره می کند که حاوی مقدار زیادی فیبر برای تغذیه میکروبیوم روده است … که با تن ماهی سنتی مطابقت ندارد!

مواد لازم برای ساندویچ نخود دسیری نیلسن متخصص تغذیه

ترکیبات ماهی تن نخود + جایگزینی

جوهر ماهی نخود تنها 5 ماده دارد: نخود ، سس مایونز گیاهی ، سرکه برنج ، نمک + فلفل. سپس می توانید مواد و طعم ها را عوض کنید یا هر موردی را که دوست دارید اضافه کنید!

  • نخود: این تنها عنصر واحد غیرقابل مذاکره است. سایر حبوبات و حبوبات بافت یکسانی ایجاد نمی کنند.
  • گیاهخوار: سس مایونز مقدار زیادی به طعم این غذا می افزاید ، بنابراین مطمئن شوید که آن را دوست دارید. به نظر من ، Hellman’s vegan بهترین فروشگاه است (بدون حمایت!) ، و اگر می خواهید خودتان از روغن آووکادو تهیه کنید ، من یک نسخه 3 دقیقه ای با استفاده از Eat More Plants aquafaba دارم. بسته به خوشمزه بودن ماهی تن ، کم و بیش از سس مایونز استفاده کنید.
  • سرکه برنج: من سرکه برنج را برای اضافه کردن باسن خوشمزه دوست دارم ، که واقعاً طعم آن را شبیه ماهی تن می کند. اگر سرکه برنج ندارید ، می توانید کاملاً از سرکه سیب استفاده کنید ، اما می خواهید کمتر استفاده کنید ، مزه کنید و تنظیم کنید زیرا طعم قوی تری دارد.
  • نمک + فلفل: دوباره ماهی نخود را بچشید و نمک + فلفل بیشتری به مزه اضافه کنید. تفاوت بزرگی ایجاد خواهد کرد!
  • برنامه های افزودنی: هرگونه سبزی را به ساندویچ های ماهی تن اضافه کنید ، مانند شوید تفت داده شده ، کرفس ، پیاز یا موسیر! من چیزی را دوست دارم که کمی ترد به بافت می افزاید.

طرز تهیه ماهی تن نخود |

آیا ذوب ماهی تن را دوست دارید؟ تن ماهی نخود برای این کار عالی است! فقط روی نان را با صورت باز ، ماهی نخودچی و پنیر وگان ذوب شده مورد علاقه خود قرار دهید و روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشانده شده است در زیر یک مرغ گوشتی به مدت 1-2 دقیقه قرار دهید تا پنیر آب شود.

نگهداری ماهی نخود گیاهی

ماهی نخود به مدت 3-4 روز در ظرف قابل مهر و موم در یخچال بسیار خوب می ماند و برای تهیه غذا عالی است. پیشنهاد می کنم این اشتباه را داشته باشید که از کمی سس مایونز برای نگهداری بیشتر استفاده کنید و قبل از سرو کمی بیشتر اضافه کنید تا بافت تازه شود.

پیشنهادات خدمات

این ساندویچ ها را روی نان ، بیسکویت یا نان سبوس دار مورد علاقه خود سرو کنید … اما اگر حتی بیشتر فیبر و پروتئین را میل می کنید ، من به شدت نان غلات جوانه زده 100٪ را به شدت توصیه می کنم.

حتی می توانید پیراشکی را به ظرف سالاد اضافه کنید یا آن را به جای گوشت یا پاته روی تخته جوندگان قرار دهید.

این ماهی نخود طعم خوبی هم در کاری دارد: ½ قاشق چایخوری (2 میلی لیتر) پودر کاری به مخلوط اضافه کنید!

دستور تهیه ساندویچ نخود توسط متخصص تغذیه ثبت شده Desiree Nielsen

ساندویچ های گیاهی سالم تر

مجموعه ای از ساندویچ نخود رژیم غذایی ثبت شده Desiree Nielsen

دستور چاپ
دستور پین

ماهی تن نخود گیاهی 5 دقیقه ای

این ساندویچ های ماهی تن نخود گیاهی مطابق میل شما طعم دارند ، به همین سادگی تهیه می شوند و سرشار از فیبر و پروتئین های گیاهی هستند.

زمان آماده سازی5 دقیقه

تمام وقت5 دقیقه

دوره: ناهار ، غذای اصلی

آشپزخانه: آمریکایی

رژیم غذایی: بدون گلوتن ، گیاهخوار ، گیاهخوار

کلمه کلیدی: نخود ، ساندویچ

ترجیحات تغذیه ای: بدون گلوتن ، بدون آجیل ، گیاهخوار ، گیاهخوار

خدمات: 4 دوزها

نویسنده: Desiree Nielsen، RD

عناصر

ماهی نخودچی

  • 1 کوزه 14 اونس نخود بدون نمک (یا 1½ فنجان نخود پخته) شستشو داده و تخلیه می شود
  • جام سس مایونز گیاهی
  • 1 قاشق سوپخوری سرکه برنج (یا 2 قاشق چایخوری سرکه سیب)
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • فلفل تازه ترک خورده
  • ¼ جام پیاز یا موسیر به طرز ظریفی به خطر افتاد
  • 1 گه کرفس به طرز ظریفی به خطر افتاد

برای ساندویچ

  • 4 برش ها نان معمولی یا بدون گلوتن مورد علاقه شما (من غلات جوانه زده یا خمیر ترش را دوست دارم)

دستورالعمل ها

  • نخودها را چند بار با غذاساز کوچک بچرخانید و در یک کاسه متوسط ​​قرار دهید. یا با چنگال آنها را با دست در کاسه خرد کنید.

  • سس مایونز ، سرکه ، نمک و فلفل را به نخودها اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. پیاز و کرفس را با هم مخلوط کنید. طعم دهید ، نمک و فلفل را به دلخواه تنظیم کنید یا یک قطره دیگر سرکه برنج اضافه کنید.

  • نان را به میزان دلخواه برشته کنید. ماهی تن نخود را بین 4 تکه نان تقسیم کنید. با یک تکه دیگر پر کنید یا با یک صورت باز برای اشتهای کمتر سرو کنید.

یادداشت

ماهی نخود واقعاً 3-4 روز خوب می ماند ، در ظرفی که مجدداً بسته می شود در یخچال به مدت 3-4 روز.
پیشنهاد می کنم این اشتباه را داشته باشید که از کمی سس مایونز برای نگهداری بیشتر استفاده کنید و قبل از سرو کمی بیشتر اضافه کنید تا بافت تازه شود.

دیدگاهتان را بنویسید