مافین کدو تنبل آرد بادام – تغذیه کلی جونز


سردتر می شود ، به این معنی که… فصل کدو تنبل است! این کلوچه های کدو تنبل ساخته شده از آرد بادام برای یک میان وعده قبل از تمرین یا برای صبحانه و قهوه خوشمزه هستند. در حالی که من عاشق خودم هستم مافین کدو تنبل با جو دوسر عسلی من همچنین دوست دارم انواع دستور العمل های مختلف را امتحان کنم و اینها خیلی خوب شده اند که نمی توان آنها را به اشتراک گذاشت. علاوه بر این ، آنها بدون گلوتن و گیاهخوار هستند!

مافین کدو تنبل بدون گلوتن

لوازم مافین کدو تنبل آرد بادام

چیزی که بیشتر دوست دارم کلوچه چقدر پرکننده ها و روکش ها متنوع هستند. اگر بخواهید چند روز متوالی از این غذا بخورید ، حتی می توانید آن را به صورت دسته ای مخلوط کنید تا متفاوت شود. برخی از لوازم جانبی مورد علاقه من برای مافین کدو تنبل من که از آرد بادام تهیه شده است نوک کاکائو ، تراشه های شکلات تلخ ، دانه های نارگیل و شاهدانه است. من با برخی از آنها سعی کردم کدو تنبل را با افزودن پوره به عنوان یک پرکننده حتی بیشتر پمپاژ کنم ، و این موفقیت بزرگی بود. خیلی گزینه ها!

من همچنین طرفدار زیادی دارم که مافین هایم را با کره بادام زمینی آغشته کنم – این راهی عالی برای افزودن کمی پروتئین ، فیبر و چربی سالم به یک میان وعده کمی کامل است. جفت کلوچه ها با شیر یا ماست (جایگزین لبنی یا غیر لبنی) راه دیگری برای افزودن پروتئین و چربی به یک میان وعده سریع است. غذای کوچکبه

مافین کدو تنبل گیاهی

مافین کدو تنبل گیاهی و بدون گلوتن

این کلوچه های کدو تنبل ساخته شده از آرد بادام بدون شیر ، بدون گیاهخواری و بدون گلوتن هستند-نیازی به تغییر نیست. پیدا کردن یک دستور العمل که مناسب هر دو رژیم غذایی باشد در عین حال که طعم و بافت آن را نیز دشوار می کند ، دشوار است ، اما آنها کاملاً مرطوب ، کرکی و خوشمزه هستند. آنها برای رویدادها و مجالس پاییزی عالی هستند زیرا نیازهای متعدد ناهارخوری را برآورده می کنند (اگرچه مراقب باشید که آنها را با حساسیت به مهره در میان نگذارید!)

دستور ساده کدو تنبل
دستور ساده کدو تنبل

مافین کدو تنبل با آرد بادام

این کلوچه های کدو تنبل ساخته شده از آرد بادام در چند دقیقه ساخته می شوند و راهی بدون گیاهخواری و بدون گلوتن برای جشن گرفتن فصل با طعم های پاییزی هستند!

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان پخت 25 دقیقه

دوره صبحانه ، دسر ، چاشنی

آشپزخانه آمریکایی

  • 1 1/2 فنجان ها آرد یا آرد بادام
  • 1 tk پودر خمیرمایه
  • 1 tk جوش شیرین
  • 2 tk ادویه کدو تنبل (من از ترکیب Trader Joe استفاده می کنم)
  • 2 tk دارچین
  • 3 تخم کتان (3 قاشق غذاخوری کتان آسیاب شده باید اضافه شود)
  • 3/4 جام کدو تنبل ارگانیک (پخته یا کنسرو شده)
  • 1 قاشق سوپخوری عصاره وانیل
  • 3 قاشق سوپخوری شربت افرا خالص ارگانیک (یا 4 قاشق غذاخوری خمیر خرما)
  • رویه های اختیاری مانند نوک کاکائو و نارگیل خرد شده
  • در یک رامکین یا یک کاسه کوچک ، 3 قاشق غذاخوری دانه کتان را با 8-9 قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کرده و بگذارید بماند.

  • فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنیدبه

  • مافین را کمی با روغن زیتون یا روغن نارگیل چرب کنید.

  • تمام مواد خشک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

  • در یک کاسه دیگر ، تمام مواد مرطوب ، از جمله تخم کتان را مخلوط کنید.

  • به حالت خشک اضافه کنید و هم بزنید تا یک بافت یکدست اما مرطوب به دست آید.

  • یک قاشق را داخل مافین بریزید-باید 12 مافین یا 20 تا 24 مینی مافین تهیه کنید.

  • اختیاری: مرکز کلوچه ها را با کاردک لاستیکی فشار دهید و 1 قاشق غذاخوری پوره کدو اضافه کنید.

  • هر سسی که دوست دارید اضافه کنید.

  • در فر قرار دهید و به مدت 22-25 دقیقه برای مافین معمولی و 15 دقیقه برای مینی مافین بپزید.

  • قبل از برداشتن اطلاعات مافین ، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید 10 دقیقه بماند.

کلمه کلیدی مافین کدو تنبل آرد بادام ، بدون گلوتن ، گیاهی

مافین کدو تنبل بدون گلوتن

حتی بیشتر دستور العمل های پاییزی!

در اینجا چند دستور العمل پاییزی دیگر وجود دارد که من دوست دارم وقتی شروع به خنک شدن می کنم ، آنها را تهیه کنم!

و برخی از دستور العمل های پاییزی خودم:

دیدگاهتان را بنویسید