لازم نیست کباب سالاد یونانی را با فلفل قرمز بپزید


در برخی از نقاط جهان برای پخت و پز بسیار گرم است … و ممکن است در حال حاضر در خانه من باشد. ما از تعطیلات آخر هفته با دمای بالا لذت می بریم و نمی خواهم در آشپزخانه وقت تلف کنم و نمی خواهم بخاری را به دلیل گرمای اضافی روشن کنم.

به همین دلیل است که من به سادگی این کباب های سالاد یونانی نپخته را آماده می کنم ، درست به عنوان گزینه ای برای وعده اصلی که می توان در خارج از منزل خورد ، اما حتی می تواند برای پیک نیک (حتی در خارج از منزل) بسته بندی شود.

کباب به سادگی مرغی است که با پیاز ، خیار ، زیتون ، گوجه فرنگی گیلاسی و فتا خرد شده و فلفل قرمز بو داده (از شیشه) ، چندین فتا ، برخی گیاهان و یک قطره سس روغن زیتون میوه ای پخته شده است. همچنین برخی از پایهای اختیاری سبوس دار را برای کسانی که می خواهند سرو می کنم.

سالاد یونانی کبابوک با کاغذ قرمز

عناصر

METRIC / ایالات متحده

DIP:

80 گرم فلفل قرمز بو داده در آب نمک (من آن را از یک لیوان استفاده کردم)

50 گرم فتا سبک

آب لیمو کوچک فشرده

1 قاشق غذا خوری روغن زیتون

1 حبه سیر کوچک ، خرد شده

کمی پونه کوهی خشک شده

کباب:

1 قاشق چایخوری روغن زیتون

1 قاشق چایخوری آب لیمو

½ حبه کوچک سیر ، خرد شده

کمی پونه کوهی خشک شده

1 100 100 گرم یا سینه مرغ بدون پوست و استخوان پخته ، خرد شده

½ پیاز کوچک ، حلقه ای خرد کنید

¼ خیار ، خرد شده

6 زیتون سیاه / رسیده رسیده

50 گرم فتا سبک ، خرد شده

گوجه گیلاسی 6 عدد

روش

  1. برای فرو بردن ، فلفل ها ، بیشتر فتا ، آب لیمو ، روغن ، سیر و پونه کوهی را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود. قاشق را در ظرف سرو بریزید ، باقی فتا را که روی آن خرد شده است روی آن قرار دهید ، روی آن را بپوشانید و تا زمانی که لازم است خنک شوید.
  2. برای تهیه کباب ، روغن را با آب لیمو ، سیر و پونه کوهی مخلوط کرده و کنار بگذارید.
  3. مرغ ، پیاز ، خیار ، زیتون ، فتا خرد شده و گوجه فرنگی را روی سیخ می بندند و روی بشقاب می گذارند.
  4. هنگام سرو ، کباب را با مخلوط روغن بپاشید و در فلفل قرمز آغشته کنید تا قاشق یا بریزید.

خدمات 2

WLS PORTION:

کالری از طریق قسمت: 287

پروتئین: 25.3 گرم

کربوهیدرات: 6.3 گرم

چربی: 17.6 گرم

تصویر از http://www.tesco.com

دیدگاهتان را بنویسید