فرزندان خود را به خوبی تغذیه کنید – Selene River Press


در 50 سال راهنمایی من در مورد نحوه زندگی ، غذا خوردن و پیمودن این مسیر باورنکردنی که ما آن را زندگی می نامیم ، اغلب این س importantال مهم از من پرسیده شده است که “برای تقویت و سالم ماندن فرزندانم باید از چه چیزی تغذیه کنم؟”

پاسخ ساده اما عمیق است و با درک اساسی از غذا و خوردن آغاز می شود.

اولین تجربه ما در مورد تغذیه انسان در رحم در هفته 40 بارداری رخ می دهد. روز و شب ، اجزای سازنده پروتئین های غنی از مواد مغذی (آمینو اسیدها) ، چربی ها و کربوهیدرات ها تمام بافت ها ، غدد و اندام ها را اشباع می کند – همه آنها به معنای واقعی کلمه در مرحله ایجاد جنین هستند. علاوه بر این ، این اجزای سازنده بر اساس بهترین منابع موجود در ذخایر مادر است. یکی از تعاریف کلمه مادر (لاتین مادر، ایرلندی پیر ریاضیات) به معنی “تغذیه” است.

پس از نه ماه تاریکی کامل ، تولد با مایعات و غذای حیات بخش احاطه می شود. گذار به جهان خارج یک تنظیم بزرگ است. دوازده هفته اول خارج از رحم “سه ماهه چهارم” نامیده می شود. پس از آن یک معرفی غذایی نه ماهه ارائه می شود. چرخه سال اول پایه و اساس رابطه ای است که شما تا پایان عمر با خوردن و خوردن حفظ خواهید کرد.

شیر مادر اولین و مفیدترین غذا برای نوزادان است. کودک شیرخوار انتهای عصبی نوک پستان و عطر را تحریک می کند و نشان دهنده آزاد شدن دو هورمون از غده هیپوفیز ، پرولاکتین و اکسی توسین است. تحت تأثیر پرولاکتین ، غدد پستانی مواد مغذی (پروتئین ها ، قندها و چربی ها) را از منبع خون جذب می کنند ، نه محتویات معده مادر و آنها را به شیر مادر تبدیل می کنند.

غذا خوردن جهان خارج را به دنیای درونی بدن انسان می برد. این یک رویداد ایمنی شناسی است که شامل سیستم غدد درون ریز ، سیستم عصبی و البته سیستم گوارش است. از دهه 1940 ، فرهنگ های غربی بیشتر آگاهی و ارتباط خود را با غذای واقعی از دست داده اند. آنچه می خوریم تا حدی تقلبی است که دیگر قادر به تغذیه جمعیت بشر نیست.

ما به فرهنگی تبدیل شده ایم که دیگر به مزایای مادی طبیعت که مادر زمین ارائه می دهد احترام نمی گذارد. بلکه ما تبدیل به فرهنگی مملو از مواد شیمیایی شدیم. آرد سفید سفید شده ، شربت ذرت با فروکتوز بالا ، محصولات لبنی پاستوریزه و روغن های ترانس و هیدروژنه همگی دارای ارزش غذایی کمی هستند یا هیچ ارزش غذایی ندارند ، اما 90 درصد از آنچه اکثر مردم مصرف می کنند را تشکیل می دهند.

چگونه می توانیم خود و فرزندانمان را به خوبی تغذیه کنیم؟ تعاونی های غذایی محلی نقطه شروع خوبی هستند. این شبکه از افراد همفکر می تواند به شما در درک روش عادی برای دستیابی به رژیم غذایی متعادل کمک کند.

  • در صورت موجود بودن سبزیجات محلی ، ارگانیک هستند.
  • در صورت امکان ، گوشت گاو ، مرغ و خوک پرورشی.
  • پروتئین های ماهیچه ای (معرفی شده پس از سال اول).
  • فقط محصولات لبنی خام.
  • ماهی صید شده وحشی
  • غلات کامل (به استثنای گندم و برنج). آمارانت ، کینوا و ارزن بسیار توصیه می شود.
  • به طور عمده انواع توت های ارگانیک. مصرف سایر میوه ها را به حداقل برسانید.
  • آجیل و دانه ها ، ترجیحاً ارگانیک و خام. اینها باید خیس شده و در مقادیر کم عرضه شوند. فندق (که در واقع حبوبات هستند و بنابراین هضم آنها دشوار است) توصیه نمی شود. تا زمانی که بادام زمینی به صورت ارگانیک رشد نکند ، به شدت با حشره کش ها سم پاشی می شود.
  • گردو و کره دانه: هضم بادام ، بادام زمینی و کره کنجد (تاهینی) آسان ترین است.
  • سندرم روده ای و روانیبه دکتر ناتاشا کمپبل مک براید بیان می کند که بسیاری از بیماری ها مربوط به فقدان روده و فلور روده است. “قسمت چهارم: یک نوزاد جدید در خانواده GAPS” باید برای هر پدر و مادری تازه خوانده شود.
  • تکنیک های پخت کامل برای رژیم GAPSبه این راهنمای مونیکا کورادو یکی از کاملترین بررسیهای رژیم GAPS است که امروزه در دسترس است.
  • بیا با هم بنشینیم و همزمان غذا را شروع کنیم.
  • غذا را قورت ندهید یا خیلی سریع غذا نخورید. غذا را خوب بجوید. توصیه می شود هر لقمه را ده بار بجوید.
  • وعده غذایی خود را به یک رویداد شاد تبدیل کنید. خنده و مکالمه سبک بهتر است.
  • هنگام خوردن غذا هرگز دعوا نکنید ، بحث نکنید یا درگیر بحث های شدید نشوید. از جمله “آرامش و هضم” پیروی کنید.
  • برکت بر غذا و منبعی که از آن آمده است – و مخصوصاً کسانی که آن را تهیه کرده اند.
  • هرگز روز را گرسنه شروع نکنید! اسموتی های مغذی را در زندگی خانوادگی زود هنگام ، مخصوصاً صبح ها ، مشارکت دهید. (دستورالعمل لرزش تغذیه کودکان را در زیر مشاهده کنید.)
  • نوشابه ها و نوشابه های میوه ای را حذف کنید. روش دیگر ، آب گازدار با لیمو یا آهک است. (طبق مطالعه اخیر مجله خوب35 درصد از مصرف کنندگان نوشیدنی های میوه ای مانند آب پرتقال ، سیب یا انگور بیشتر مستعد ابتلا به سرطان روده بزرگ هستند ، که سومین سرطان اصلی است.)
  • هنگام معرفی غذاهای جامد ، افزودن مکمل های غذایی طبیعی و مفید متناسب با شیوه زندگی کودک را در نظر بگیرید. من پیشنهاد می کنم که والدین یا مراقبان همه چیز را ساده نگه دارند و از یک پزشک جامع استاندارد راهنمایی بخواهند.
  • مکمل های فرآیند استاندارد برجسته هستند زیرا 80 درصد مواد اولیه محصولات آنها در مزرعه ارگانیک تأیید شده این شرکت در پالمیرا ، ویسکانسین تولید می شود.
  1. پودر لاکتات کلسیم: منبع کلسیم قابل یونیزه شدن ، مهمترین ماده معدنی بدن است. از عملکرد سیستم ایمنی ، سیستم اسکلتی عضلانی و سیستم عصبی پشتیبانی می کند.
  • کودکان بالای 5 سال: 1 قاشق غذاخوری (3 قاشق چای خوری) سس سیب را قبل از خواب میل کنید یا به اسموتی صبحانه اضافه کنید.
  • 1-5 سال: مقدار مصرف را به 1 قاشق چایخوری کاهش دهید.
  1. Catalyn Chewable: تهیه مولتی ویتامین و مواد معدنی.
  • کودکان 5-11: 3 صبح و 3 عصر مصرف شود. در صورت تمایل ، با ملات و مایه کوبیده و داخل غذا مخلوط کنید.
  • 1-5 سال: دوز را نصف کنید.
  1. جویدنی کنگاپلکس: حاوی ویتامین A و C ، لاکتات کلسیم و تیموس برای تقویت ایمنی و RNA (اسید ریبونوکلئیک) برای محافظت از سلول ها است.
  • کودکان 5-11: 3 صبح و 3 عصر مصرف شود.
  • 1-5 سال: دوز را نصف کنید.
  1. ماهی تن امگا 3 جویدنی: منبع اسیدهای چرب امگا 3 است که به درمان التهاب در سراسر بدن و بهبود وضوح ذهنی کمک می کند. همچنین دارای ویتامین D برای تقویت سیستم ایمنی بدن است.
  • کودکان 5-11: 2 صبح و 2 عصر مصرف شود.
  • 1-5 سال: دوز را نصف کنید.
  1. مخمر لاکتیک وسواس لاکت-انز:

مخمر اسید لاکتیک: پیش و پروبیوتیک که تعادل دستگاه گوارش و سلامت و ثبات زیست توده روده را بهبود می بخشد.

  • کودکان 5 تا 18 سال: صبح 4 ویفر جویده یا خرد شده به صورت پودر مصرف کنید.
  • 1-5 سال: نصف دوز (2 ویفر).

Lact-Enz: آماده سازی پروبیوتیک با آنزیم ها برای هضم و متابولیسم پروتئین ها ، چربی ها و کربوهیدرات ها.

  • کودکان 5 تا 18 سال: 2 کپسول صبح و 2 عصر مصرف شود
  • 1-5 سال: دوز را نصف کنید.

در نهایت ، غذا و خوردن به آگاهی و انتخاب بستگی دارد. کلیسای بدن با توجه به اینکه چه کسی مسئول است برکت می یابد یا نفرین می شود. انسان بیدار بر اساس قوانین و هوش طبیعت از صحت و نتیجه غذا آگاهی کامل دارد. هیچ اطلاعاتی وجود ندارد که در مورد مواد مغذی یا خالی موجود در بدن ما چه چیزی درست و چه نادرست احاطه کند. یک تصمیم عاقلانه یا بد در همه زمینه های زندگی را همیشه می توان در سفره ای که برای خود و دیگران می گیریم مشاهده کرد. من با برکت و برخورد با زندگی شخصی خود و دیگران به این ماموریت می پیوندم.

ما فقط جهان را منعکس می کنیم. تمام تمایلات موجود در جهان خارج در جهان بدن ما یافت می شود. اگر بتوانیم خودمان را تغییر دهیم ، روندهای جهان نیز تغییر می کند. با تغییر ماهیت انسان ، نگرش جهان نسبت به او نیز تغییر می کند. این نهایت راز الهی است.
– مهاتما گاندی

در زیر دستورهای بیشتری برای کودکان از کتاب من آمده است پروتکل های کمکی برای شفا: کتاب راهنمای عملیبه

توجه داشته باشید: به کودکان زیر 12 ماه عسل ندهید.

تصاویری از iStock / FamVeld (اصلی) ، monkeybusinessimages (خانواده روی میز) ، galitskaya (پسر نوشیدنی).

جوزف آنتل ، NC

در حال حاضر در دهه پنجم ، جوزف آنتل هزاران متخصص بهداشت را به عنوان مشاور تغذیه راهنمایی کرده است. امروزه ، وی همچنان متعهد به آموزش کاربرد بالینی عملی حمایت تغذیه ای کمکی است در حالی که تجربه خود را در ایجاد تمرینات تغذیه ای بالینی موفق و تفسیر نمودارهای ضبط کننده صدای قلب (HSR) به اشتراک می گذارد.

جوزف نوشت ، او مشتاق است که دانش خود را در دوران حرفه ای خود جمع آوری کند پروتکل های کمکی برای شفا: کتاب راهنمای عملی تا تجربه گسترده و درک عمیق خود از اصول تغذیه را که توسط بنیانگذاران پیشتاز کشف تغذیه توضیح داده است ، منتقل کند. با تشکر از همه اینها ، هدف اصلی جوزف انتقال حکمت نبوی دکتر رویال لی و الهام بخشیدن به همه کسانی است که می خواهند شفا دهنده های بزرگ باشند.



دیدگاهتان را بنویسید