ظرف فوری پای مرغ خردل هلو و عسل با بری سرخ شده


  • 6 قاشق سوپخوری خردل دیژون
  • 1/4 جام عسل
  • 2 قاشق سوپخوری سس گوجه
  • 1 قاشق سوپخوری سدیم کم سدیم یا سس سویا
  • 3 حبه های سیر، چرخ کرده
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 1/4 قاشق چایخوری پودر پیاز
  • 1/2 جام آب مرغ سدیم کم
  • 2 فونت پای مرغ بدون استخوان و بدون پوست
  • 2 قاشق سوپخوری روغن آووکادو
  • 3 رسیده پریپچ ، برش خورده به هلال ضخامت 1/2 اینچ
  • 4 اونس پنیر بری
  • اختیاری: ریحان تازه به عنوان یک غذای جانبی

  1. خردل ، عسل ، سس گوجه فرنگی ، تمر هندی ، سیر چرخ کرده ، پاپریکا و پودر پیاز را در یک کاسه مخلوط کن مخلوط کنید.
  2. فن اگزوز را روشن کنید. IP را روی “saute” قرار دهید و مطمئن شوید که در تنظیمات “medium” و روی روغن باشد. هنگامی که روغن “تند” می شود ، نیمی از پای مرغ و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. به مدت 6 تا 8 دقیقه بجوشانید تا زمانی که بتوانیم آنها را با یک کاردک فلزی یا انبردست فلزی در تابه حل کنید (وقتی پروتئین آماده وارونگی می شود “آزاد می شود”). ما رنگ قهوه ای طلایی خوب می خواهیم.
  3. ران های خود را روی یک بشقاب قرار دهید. با رانهای باقیمانده این کار را تکرار کنید.
  4. آبگوشت را به قابلمه فوری اضافه کنید و تکه های سرخ شده را با کاردک جدا کنید. رانها را دوباره روی IP قرار دهید و مخلوط خردل و هلو را پر کنید. هم بزنید تا همه چیز به طور یکنواخت مخلوط شود ، سپس درب آن را ببندید.
  5. IP را به مدت 15 دقیقه روی دستی تنظیم کنید. بپزید و سپس بگذارید تحت فشار طبیعی قرار گیرد (با دست رها نکنید).
  6. دکمه “لغو” را فشار داده و IP را به “Saute” بازگردانید. اجازه دهید سس ، اغلب هم بزنید ، به مدت 10-12 دقیقه کاهش یابد تا به طور قابل توجهی غلیظ شود. اگر مرغ از هم جدا نشد با چنگال بریده می شود.
  7. مخلوط را در یک ظرف پخت یا قابلمه مخصوص فر قرار دهید و برش های بری را روی آن (هر ضخامت دلخواه) قرار دهید. بپزید تا پنیر قهوه ای طلایی شود و حباب بگیرد. با ریحان تازه سرو کنید.
  8. رانهای باقی مانده را می توان به مدت 4 روز یا 3 ماه به صورت منجمد ذخیره کرد. لذت بردن!



دیدگاهتان را بنویسید