طرز تهیه میرزا قاسمی جذاب و خانگی!


میرزا قاسمی و کشک بادمجان از آن دسته خوراکی هایی هستند که با خرید بادمجان گزینه های بسیار خوبی برای تهیه ظرف پخت خواهند بود. مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه این دو غذا در هر یخچالی یافت می شود.

اگر از آش بادمجان خسته شده اید و به دنبال تزیین میز ناهارخوری خود با غذاهای اصیل ایرانی هستید، این دو گزینه را فراموش نکنید. اگر هنوز آن را امتحان نکرده اید، با دستور العمل های زیر از طعم های خوشمزه لذت ببرید!

طرز تهیه میرزای قاسمی در راه گیلانی

این غذای نوردیک به همراه سبزیجات و کره ترکیبی عالی است. طعم لذیذ این غذا و مواد مفید به کار رفته در آن انتخاب مناسبی برای صبحانه، ناهار یا شام خواهد بود. شمالی ها هم برای میزرا قاسمی برنج سرو می کنند.

مواد لازم برای میرزای قاسمی

  • بادمجان ۶ عدد متوسط
  • ۲ عدد گوجه فرنگی متوسط
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۴ حبه سیر
  • ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • روغن، زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم

این مقدار مواد برای ۴ نفر لازم است. ۲۰ دقیقه برای آماده شدن مواد و ۳۰ دقیقه برای پخت زمان لازم است.

طرز تهیه میرزای قاسمی

  1. در مرحله اول باید بادمجان را کبابی کنید و سپس پوست آن را بگیرید. اگر طعم کبابی را دوست ندارید، می توانید بادمجان را خرد کرده و در آب بپزید.
  2. سپس کل بادمجان ها را در ظرفی با چرخ گوشت له کنید.
  3. در مرحله بعد باید گوجه فرنگی ها را قاچ کنید. اگر فکر می کنید پوست کندن گوجه فرنگی کار سختی است، باید آن را در آب جوش بریزید. بعد از ۵ دقیقه به آنها یک شوک آب سرد بدهید تا پوست به راحتی پاک شود.
  4. در ظرف مناسبی روغن بریزید و سیر را اضافه کنید. سیر را تا زمانی که نرم شود ادامه دهید. بعد از آن زمان اضافه کردن زردچوبه به سیر است.
  5. سپس بادمجان له شده را به آن اضافه کرده و به مدت ۱۵ دقیقه تفت دهید. وقتی پخت، پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و زمان دهید تا خشک شود.
  6. اگر می خواهید غذایتان خوش رنگ تر شود یک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کنید و تفت دهید.
  7. مواد را در یک طرف تابه با هم ترکیب کرده و تخم مرغ ها را در تابه بشکنید. پس از پخته شدن تخم مرغ ها، آن ها را به خوبی با مواد مخلوط کنید. در آخر نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید. غذای شما آماده است، برای شما یک غذای خوشمزه آرزو می کنم!

دستور میرزا قاسمی

نکات مهم برای آشپزی حرفه ای میرزای قاسمی

  • پس از کباب کردن بادمجان، آن را در پلاستیک قرار دهید و روی آن را گره بزنید. با این کار بادمجان دم کرده و پوست آن راحتتر از گوشت جدا می شود.
  • اگر می‌خواهید بادمجان را سرخ کنید، یک ساعت قبل از پخت آن را خرد کنید و روی آن نمک بپاشید تا تلخی آن گرفته شود.
  • برای ترشی میرزای قاسمی به جای مخلوط کردن تخم مرغ با سس، می توانید آن را جدا خرد کرده و روی غذا بگذارید.

در نهایت، این غذاهای آماده به زمان کمی برای پخت نیاز دارند و یک انتخاب عالی برای یک مهمانی سریع هستند. اگر به دنبال دستور پخت خاصی برای این غذاها هستید یا اگر تمام مواد لازم را در خانه ندارید، اسنپ مارکت به شما کمک می کند! همین حالا سفارش خود را ثبت کنید و یک غذای اصیل ایرانی برای خود تهیه کنید. حتی می توانید از تخفیف های اسنپ مارکت برای خرید ارزان استفاده کنید.