طرز تهیه سیب خانگی


با طرز تهیه سس سیب خانگی در این قوطی ساده پاییزی آشنا شوید دستور آشپزی! این سس سیب خانگی اختیاری راهی عالی برای استفاده از سیب تازه است! از آن به عنوان میان وعده لذت ببرید یا از آن برای تهیه دسر و موارد دیگر استفاده کنید.

سس سیب در شیشه های 3 پیمانه روی تخته برش با سیب قرمز

این ورودی توسط سازندگان غذاهای خانگی Ball® حمایت می شود. *

شاید تعجب کنید که چقدر ساده می توانید پخت و تهیه سس سیب خودتان را انجام دهید! چند مرحله وجود دارد ، اما تنها چند مورد. این دستور سس سیب خانگی را می توان با یا بدون شکر تهیه کرد و به دلخواه ساده یا تکه تکه است.

بیا شروع کنیم!

شما نیاز خواهید داشت

سیب تازه
محافظ محصول Ball® Fruit-Fresh®
اب
آب لیمو بطری شده
شکر (اختیاری)
6-Ball® قوطی Pint یا 3 Quart Jars
ماهیتابه یا بورس پخت سس سیب
کنسرو حمام آب Ball® یا مجموعه بزرگ و عمیق با درب و پایه
بالابر شیشه ای و کنترل فضای سر
دماسنج
ملحفه های آشپزخانه را تمیز کنید
مخلوط کن یا آسیاب مواد غذایی

مواد لازم برای دستور غذا: سیب ، آب لیمو بطری شده ، نگهدارنده میوه ، بطری های خالی نعناع

تهیه سس سیب خانگی آسان است.

اگر هنوز با کنسرو خانگی آشنا نیستید ، این دستور ایده آل است. تهیه سیب برای پخت احتمالاً بیشترین زمان را می برد. اگر بچه هایی دارید که به اندازه کافی بزرگ هستند ، شاید آنها بتوانند با تخمه و خرد کردن سیب کمک کنند.

نکته: اگر شما مقدار زیادی سس سیب درست می کنید ، من اکیداً توصیه می کنم از یک پوست کن سیب برقی یا دستی استفاده کنید.

کاسه قاچ سیب

فصل سیب

اگرچه می توانید در تمام طول سال سیب تهیه کنید ، اما پاییز فصل اوج سیب است. بسته به جایی که در این کشور هستید ، ممکن است بتوانید چیدن سیب را از اواخر ماه اوت شروع کنید.

جمع آوری سیب های پاییزی یک تفریح ​​خانوادگی سرگرم کننده است. اما با همه سیب ها چه می کنید؟ این یک دستور عالی برای استفاده از سیب هایی است که می توانید بعد از چیدن موفق سیب به همراه خانواده خود دریافت کنید. و این بهترین راه حل برای پاداش چیدن سیب پاییزی شما است.

با ترکیب مناسب سیب های شیرین ، می توانید به راحتی شکر موجود در این دستور غذا را حذف کنید. سیب های ترد عسلی یک سس سیب بسیار خوشمزه ایجاد می کنند.

من در این دستور از گالا استفاده کردم. آنها سریع می پزند و من طعم شیرین و بافت آن را دوست دارم. همچنین می تواند کمی مقرون به صرفه تر از انواع دیگر مانند انواع Honeycrisp و Fuji باشد.

این دستور غذا انعطاف پذیر است. از ترکیبی از موارد دلخواه خانواده استفاده کنید.

نکاتی در مورد تهیه سیب

من بعنوان کسی که بعد از متوقف شدن پوست کن برقی من 9 پوند سیب را پوست کرده است ، اکیداً توصیه می کنم که پوست را کنار بگذارید و آن را با آسیاب مواد غذایی بکشید یا روی پوست کندن سیب سرمایه گذاری کنید. اتوماتیک است)

در صورت تمایل ، می توانید از خانواده و دوستان نیز کمک بگیرید. اما وقتی سیب را درست کردیم ، دستور العمل به سرعت در حال حرکت است.

  • پوست کندن یا نخوردن؟ شما فرصت هایی دارید. من قبلاً سیبم را پوست کردم چون آسیاب غذا ندارم.
  • برای برش های ثابت تلاش کنید. برای اطمینان از پخت یکنواخت ، سیب ها را به حلقه یا قطعات هم اندازه برش دهید.
  • از محافظ محصول استفاده کنید. از آنجا که ساختن 10 تا 8 پوند سیب کمی زمان می برد ، استفاده از محافظ محصول Ball® Fruit-Fresh® می تواند از قهوه ای شدن بیش از حد سیب ها جلوگیری کند. در حالی که بقیه را خرد می کنید ، کافی است روی سیب های بریده شده بریزید.
کلاژ 3 تصویر از سیب در یک قابلمه ، سیب ها را پوره کرده و سپس آنها را در یک بطری پر می کنید.
دستور العمل مرحله به مرحله برای کنسرو سس سیب

کنسرو سس سیب خانگی

برای تهیه سس سیب خود ، کافی است سیب های برش خورده را با آب لیمو بپزید ، در ظرف ها بجوشانید و بگذارید شیشه ها حداقل 12 ساعت خنک شوند. مهر را بررسی کنید و آماده رفتن هستید!

اگر تصمیم دارید شکر اضافه کنید ، آن را در حین پخت اضافه کنید و بگذارید کاملاً حل شود.

حتما آب لیمو بطری بخرید و از آن برای اطمینان از اسیدیته ثابت سس سیب استفاده کنید. از آب لیمو تازه فشرده استفاده نکنید.

مهم است که سس سیب گرم باشد. من از یک دماسنج سریع خواندنی استفاده کردم تا مطمئن شوم سس سیب پوره شده در دمای جوش باقی می ماند.

سس سیب ترد می خواهید؟ نیمی از سیب پخته را درشت خرد کنید ، نصف دیگر را پوره کنید. مخلوط ها را مخلوط کنید سپس طبق دستور زیر مانند سس سیب معمولی عمل کنید.

من بر نکته ای درباره آب لیمو و گرم نگه داشتن آن تأکید می کنم زیرا استفاده از دستور العمل های آزمایش شده هنگام حفظ و رعایت آنها به معنای واقعی کلمه ضروری است. این زمان برای ورزش آزاد نیست.

این سوالات متداول کنسرو کردن خانه را برای راهنمایی های بیشتر در مورد کنسرو در خانه بررسی کنید.

یادآور: پس از اتمام پردازش ، مطمئن شوید که لیوان های داغ را روی یک حوله قرار دهید. کوزه ها را حداقل یک اینچ از یکدیگر قرار دهید تا فضای کافی برای خنک شدن مناسب آنها فراهم شود. بگذارید شیشه ها به مدت 12-24 ساعت بمانند.

برای مشاهده دستور کامل و نکات بیشتر به پایین بروید.

تهیه سس سیب بدون شکر

تهیه سس سیب بدون قند آسان است. طبق دستور زیر ، شکر اختیاری است. و با ترکیب مناسب سیب برای فصل ، شما واقعاً به آن احتیاج ندارید.

جوانه های چشایی باید دستورالعمل باشند. بسته به شیرینی های شخصی ، شکر را کنار بگذارید یا کمی به آن اضافه کنید.

طبق معمول ، من این سس سیب را بدون شکر درست کردم. اگر فقط می خواهید پاییزی با اجاق گاز فوری برقی بزنید ، سس گلابی خانگی من را امتحان کنید.

بهترین کوزه ها برای سس سیب

این دستور غذا حدود 6 بطری Ball® Pint یا 3 بطری Quart می سازد. از آنجا که من خودم از این موارد لذت می برم و برخی از آنها را با همسایگانم که خانواده چندانی ندارند به اشتراک می گذارم ، تصمیم گرفتم از شیشه های شیشه استفاده کنم.

اگر برای خانواده ای غذای کنسروی تهیه می کنید ، شیشه های کوارتز اندازه کاملی دارند ، زیرا احتمالاً می توانید سس سیب را پس از باز کردن آنها به سرعت بخورید.

همه کار خواهند کرد. با توجه به این که می توانید سس سیب را به سرعت بخورید ، تصمیم بگیرید که کدام قابلمه مناسب است.

بطری سس سیب را با قاشق و سیب در پس زمینه باز کنید.

ارائه ایده ها

اکنون که کار به پایان رسیده است ، سس سیب را به طرق مختلف میل کنید:

  • آن را همانطور که هست مصرف کنید – شاید با یک پاشیدن دارچین!
  • به عنوان پر کننده برای کیک یا شیرینی استفاده کنید.
  • می توان آن را با ماست یا جو دوسر به عنوان یک شیرین کننده طبیعی با طعم سیب ترکیب کرد.
  • از آن برای افزودن رطوبت به محصولات پخته مانند کلوچه یا نان سریع استفاده کنید.

چگونه از این دستور غذا استفاده خواهید کرد؟ لطفاً در نظرات یا اینستاگرام به من اطلاع دهید. من همیشه به دنبال ایده های جدید هستم!

طرز تهیه سیب خانگی

با طرز تهیه سس سیب خانگی از این دستور پخت ساده کنسرو شده آشنا شوید! این سس سیب خانگی اختیاری راهی عالی برای استفاده از سیب تازه است! از آن به عنوان میان وعده لذت ببرید یا از آن برای تهیه دسر و موارد دیگر استفاده کنید.

زمان آماده سازی30 دقیقه

زمان پخت40 دقیقه

زمان خنک کننده12 ساعت ها

تمام وقت13 ساعت ها 10 دقیقه

دوره: صبحانه ، میان وعده

آشپزخانه: آمریکایی

کلمه کلیدی: دستور تهیه سیب ، دستور غذای کنسرو شده خانگی

خدمات: 24 1/2 پیمانه وعده (6 پیمانه یا 3 بطری کوارت)

کالری: 84کیلوکالری

عناصر

  • بین 7 تا 10 درجه فونت سیب (حدود 22 تا 32 متوسط)
  • محافظ محصول Ball® Fruit-Fresh®
  • 1 – 1 فنجان ها اب
  • 1 ¾ – 2 فنجان ها شکر (اختیاری)
  • 3 قاشق سوپخوری آب لیمو بطری شده

دستورالعمل ها

  • سیب ها را زیر آب سرد سرد بشویید ؛ کانال نوک ساقه و گل را بردارید. در صورت تمایل پوست آن را بگیرید. به چهار قسمت برش دهید. برای جلوگیری از تیره شدن ، با میوه تازه درمان کنید.

  • یک چهارم سیب را آبکش کنید. سیب و آب را در یک ماهیتابه بزرگ مخلوط کنید. روی حرارت متوسط ​​بپزید تا نرم شود و هم بزنید تا نچسبد. از روی حرارت بردارید. مخلوط را با استفاده از فیلتر برقی غذا یا آسیاب غذا پوره کنید تا پوسته ها و دانه ها را از بین ببرید. تفاله سیب را دوباره داخل تابه بریزید. در صورت لزوم شکر و آب لیمو را اضافه کنید ، هم بزنید تا حل شود. سس سیب را به جوش آورده (212 درجه فارنهایت) ، هم بزنید تا نچسبد. هنگام پر کردن شیشه ها ، دما را هنگام جوشاندن حفظ کنید.

  • سس سیب داغ را در یک بطری داغ بریزید و نصف اینچ از فضای سر باقی بماند. هرگونه حباب هوا را بردارید. لبه تابه را تمیز کنید. بطری را از وسط بپوشانید و بند را محکم روی نوک انگشتان خود تنظیم کنید. بطری را روی توری که بالای آب جوش (180 درجه فارنهایت) در مخزن آب جوش برآمده قرار دهید ، این کار را تا زمانی که تمام بطری ها پر شوند تکرار کنید.

  • پایه را در آب داغ قرار دهید. آب باید بطری ها را 1 اینچ بپوشاند. حرارت را روی متوسط ​​متوسط ​​قرار دهید ، قوطی را بپوشانید و با آب بجوشانید. ظرفهای پینت یا لیتری را به مدت 20 دقیقه پردازش کنید. بخاری را خاموش کرده و درپوش را بردارید. به مدت 5 دقیقه بگذارید کوزه ها سرد شوند. کوزه ها را از قوطی بیرون بیاورید ؛ اگر تسمه ها شل شده اند دوباره آنها را محکم نکنید. 12 ساعت خنک شود. مهر و موم آزمایش. بطری ها را برچسب گذاری و ذخیره کنید.

یادداشت

  • شکر را از سس سیب بدون قند جدا کنید. آره. شکر موجود در دستور غذا اختیاری است.
  • سیب مومی: نیمی از سیب پخته را درشت خرد کنید ، نصف دیگر را پوره کنید. مخلوط ها را مخلوط کنید روش کار با سس سیب است.
  • شروع به شمارش زمان نکنید تا همه گلدان ها آماده شوند و آب شروع به جوشیدن کند. بنابراین در این حالت ، 20 دقیقه پس از شروع به جوش آمدن آب در کوزه.

تغذیه

سرور: 0.5جام | کالری: 84کیلوکالری | کربوهیدرات ها: 22گرم | پروتئین: 1گرم | چربی: 1گرم | چربی های اشباع شده: 1گرم | چربی های غیر اشباع: 1گرم | چربی اشباع شده: 1گرم | سدیم: 2میلی گرم | پتاسیم: 174میلی گرم | فیبر: 4گرم | قند: 17گرم | ویتامین A: 87IU | ویتامین سی: 8میلی گرم | کلسیم: 10میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

* افشاگری: این یک ورودی حمایتی است که بخشی از مشارکت با Newell Brands Fresh Preservation Division است. بطری ، تجهیزات و غرامت پولی ارائه شد. همه افکار و نظرات بیان شده متعلق به من است.



دیدگاهتان را بنویسید