شکلات توت فرنگی Zabrudak – کلی جونز تغذیه


به دستور دستور چاپ دستور العمل بروید

فصل توت فرنگی یکی از موارد مورد علاقه خانواده است. ما به دنبال بهترین مزارع محلی هستیم تا برداشت توت فرنگی را خودمان انجام دهیم و هر سال تابستان این زابروهای شکلاتی توت فرنگی را تهیه کنیم. حالا که غذای مورد علاقه یک پسر بچه توت فرنگی در تمام طول سال است ، بسیار مهم است که ما بارها و بارها وقت بگذاریم تا به اندازه کافی بمانیم تا خودمان تازه بخوریم تا بتوانیم آنها را نیز بپزیم. گاهی اوقات می توانید دو بار در فصل انتخاب کنید!

تکه های جو دوسر شکلاتی توت فرنگی

شکلات توت فرنگی جو دوسر قبل از تمرین

به جای اینکه به دنبال یک نوشیدنی خریداری شده از مغازه یا همان موز و کره بادام زمینی باشید ، همیشه وقتی برای هفته آماده می شوید ، این غذاها را درست کنید ، یا یک غذای شیرین با کمی قند احساس کنید. می توانید بقیه را به مدت 4-5 روز در یخچال نگهداری کنید ، یا حتی در صورت نیاز به یک میان وعده سریع قبل از تمرین ، فریز کرده و دوباره گرم کنید! اگر یک یا دو ساعت تمرین کنید ، تعادل مواد مغذی مملو از کربوهیدراتهای انرژی زا و کمی چربی ، فیبر و پروتئین عالی است. این کار از احساس گرسنگی بدون هزینه اضافی جلوگیری می کند و تا زمانی که آماده حرکت هستید ، معده شما را ترک می کند. با این حال ، شما نیازی به تمرین در افق ندارید تا از آنها به عنوان میان وعده یا غذا لذت ببرید.

چوب توت فرنگی بدون گلوتن

در حالی که اینها به طور طبیعی گیاهی هستند ، البته بدون گلوتن نیز هستند ، البته در صورت نیاز به نگرانی پزشکی. فقط مطمئن شوید که اگر از بیماری سلیاک رنج می برید ، جو دوسر بدون گلوتن خریداری می کنید تا از آلودگی جلوگیری شود. برای دیگران ، من همیشه از تنوع در مصرف غلات برای به دست آوردن تعادل مواد مغذی مختلف حمایت می کنم.

نکته جالب دیگر در مورد دستور العمل های خوشمزه بدون گلوتن این است که اگر وزن کافی برای تغذیه آنها دارید ، می توانید آنها را آماده کنید. این لذت بردن از مدرسه ، محل کار یا یک باشگاه سه گانه ، یا تهیه یک دسر سالم برای یک مهمانی تابستانی ، این نوارهای جو دوسر شکلاتی توت فرنگی برای مهمانانی است که رژیم بدون شیر ، بدون آجیل و بدون گلوتن دارند.

شکلات توت فرنگی بلغور جو دوسر


تکه های توت فرنگی شکلاتی بدون گلوتن

تکه های جو دوسر شکلاتی توت فرنگی

تکه های جو دوسر شکلاتی توت فرنگی

این زابروهای شکلاتی توت فرنگی گیاهی و بدون گلوتن قبل از تمرین یا مهمانی تابستانی عالی هستند!

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 25 دقیقه

35 دقیقه

دوره صبحانه ، دسر ، میان وعده

آشپزخانه آمریکایی

  • 1 فنجان ها جو دوسر یا سریع
  • 1 فنجان ها بلغور جو دوسر با کوبیدن در غذاساز می توانید جو دوسر درست کنید
  • ¼ جام دانه های کتان آسیاب شده یا دانه های چیا
  • ½ tk پودر خمیرمایه
  • ½ tk نمک ورزشکاران استقامتی – از tk کامل استفاده کنید
  • ¼ جام روغن نارگیل ذوب شده ، کره یا جایگزین کره گیاهی
  • 1 بزرگ تخم مرغ ، دمای اتاق
  • 1 جام سویا یا شیر کم چرب در دمای اتاق هیچ گزینه شیر دیگری را آزمایش نکرده است
  • 6 قاشق سوپخوری شربت افرا
  • 2 tk عصاره وانیل
  • 2 فنجان ها توت فرنگی تازه خرد شده
  • 1 قاشق سوپخوری آب پرتقال یا لیمو تازه
  • 2 tk نشاسته ذرت یا آرد AP
  • ½ جام تکه های شکلات تلخ
  • فر را روی 350 درجه گرم کنید و یک ظرف پخت 8 × 8 یا 9 × 9 اینچ را با اسپری آشپزی بپاشید.

  • در یک کاسه متوسط ​​، جو ، آرد ، لنیت ، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند.

  • در یک کاسه بزرگ ، تخم مرغ ها را بزنید و سپس شیر ، شربت افرا ، روغن نارگیل و عصاره وانیل را اضافه کنید.

  • مواد خشک را تا زمانی که خیس شوند تا بزنید و خوب مخلوط کنید.

  • در یک کاسه کوچک ، آب مرکبات را به آرامی با توت فرنگی و نشاسته ذرت مخلوط کنید.

  • قسمتی از خمیر را داخل سینی فر بریزید و به طور یکنواخت صاف کنید. مخلوط توت ها را به طور مساوی روی آن بریزید ، سپس شکلات خرد شده را نیز با پرداخت یکنواخت روی آن قرار دهید. خمیر باقیمانده را روی آن بریزید و صاف کنید.

  • به مدت 22-24 دقیقه بپزید. پس از اتمام ، باید طلایی روشن شود. قبل از برش و سرو اجازه دهید 15 دقیقه خنک شود.

تکه های جو دوسر شکلاتی توت فرنگی

بدون گلوتن ، بدون شیر
16 خدمت می کند
جو دوسر شکلاتی توت فرنگی

  • جو دوسر رول شده یا سریع
  • 1 1/4 C بلغور جو دوسر
  • ¼ C دانه های کتان آسیاب شده یا دانه های چیا آسیاب شده
  • baking tk بیکینگ پودر
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • ¼ C روغن نارگیل آب شده
  • 1 تخم مرغ بزرگ ، دمای اتاق (می تواند 1 عدد چیا یا تخم کتان باشد)
  • شیر سویا 1 درجه سانتی گراد یا شیر اختیاری ، در دمای اتاق
  • 6 قاشق غذاخوری شربت افرا
  • 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 2 C توت فرنگی تازه خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری آب پرتقال یا لیمو
  • 2 قاشق چایخوری نشاسته ذرت
  • یک تکه نصف فنجان شکلات تیره اضافی خرد شده (من 70 درصد استفاده کردم)

جهت ها

  • فر را روی 350 درجه گرم کنید.
  • یک ظرف پخت 8 × 8 یا 9 × 9 اینچ را با اسپری آشپزی اسپری کنید.
  • در یک کاسه متوسط ​​، جو ، آرد ، لنیت ، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند.
  • در یک کاسه بزرگ ، تخم مرغ ها را بزنید و سپس شیر ، شربت افرا ، روغن نارگیل و عصاره وانیل را اضافه کنید.
  • مواد خشک را تا زمانی که خیس شوند تا بزنید و خوب مخلوط کنید.
  • در یک کاسه کوچک ، آب مرکبات را به آرامی با توت فرنگی و نشاسته ذرت مخلوط کنید
  • کمی بیش از نیمی از خمیر را در ورقه پخت بریزید و به طور یکنواخت صاف کنید. مخلوط توت ها را به طور مساوی روی آن بریزید ، سپس شکلات خرد شده را نیز با پرداخت یکنواخت روی آن قرار دهید. خمیر باقیمانده را روی آن بریزید و صاف کنید.
  • به مدت 22-24 دقیقه بپزید (وقتی تمام شد باید طلایی روشن شود).
  • قبل از برش و لذت بردن ، بگذارید 15 دقیقه خنک شود.

بلوند شکلاتی توت فرنگی

در ظرف دربسته تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید ، یا در صورت نیاز به یک میان وعده سریع قبل از تمرین ، فریز کرده و در مایکروویو قرار دهید.

روش مورد علاقه شما برای مصرف توت فرنگی چیست؟ پست زیر!

دیدگاهتان را بنویسید