شربت ریواس + Farm Girl Cosmo


فکر می کنم تازه عاشق نوشیدنی های مختلط هستم. حداقل آنهایی که از گیاهان و میوه های واقعی استفاده می کنند. از وقتی این دستور غذا را در Heartland: The Cookbook نوشته Judith Fertig دیدم ، می دانستم که آن را دوست دارم. من اشتباه نمی کردم

فکر می کنم تازه عاشق نوشیدنی های مختلط هستم. حداقل آنهایی که از گیاهان و میوه های واقعی استفاده می کنند. از وقتی این دستور رو دیدم هارتلند: کتاب آشپزی جودیت فرتیگ می دانستم که دوستت خواهم داشت. من اشتباه نمی کردم

تهیه شربت ریواس

اولین قدم تهیه شربت است. می توانید آن را تا یک ماه در یخچال نگهداری کنید ، اما ما با چه کسی شوخی می کنیم؟ می توانید از همه اینها در یک دوز بزرگ خوب Farm Girl Cosmo استفاده کنید.

عناصر:

  • 4 فنجان ریواس خرد شده (می توان از آن تازه یا یخ زده استفاده کرد)
  • 1 فنجان آب
  • 2 پیمانه شکر
  • آب لیمو 2 عدد

جهت ها:

  1. ریواس و یک فنجان آب را در تابه ای روی حرارت متوسط ​​تا زیاد قرار دهید. جوشاندن ؛ شعله را ملایم کرده ، بپوشانید و بپزید تا ریواس نرم و خمیری شود ، حدود 10 دقیقه.
  2. تفاله ریواس را صاف کرده و آب آن را بگذارید. (تفاله ریواس را دور نریزید ؛ طعم آن عالی است و با کمی مربا فریزر توت فرنگی مخلوط می شود!) آب آن را وزن کنید و آب کافی به آن اضافه کنید تا در کل 2 فنجان مایع به دست آید. مجدداً در تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید ، شکر را هم بزنید و بپزید تا حل شود ، حدود 8 دقیقه. از روی حرارت بردارید ، آب لیمو را اضافه کنید و بگذارید سرد شود. دوباره فیلتر کرده و در یخچال نگه دارید یا ادامه دهید. به به

مخلوط کردن Cosmo

عناصر

  • 3/4 فنجان ودکا
  • 1 فنجان شربت ریواس گل رز (به بالا مراجعه کنید)
  • 1/4 فنجان آب لیموی تازه فشرده
  • 1 قاشق چایخوری عصاره پرتقال (پاشنده سه ثانیه را عوض کردم)
  • 1/2 فنجان آب لیموی تازه فشرده
  • 8 رشته ریحان (من این را رد کردم ، اما بعدا ریحان لیمو می تواند یک افزودنی عالی باشد)

خوب مخلوط کنید. من به یاد ندارم که دستور غذا را سه برابر یا چهار برابر کرده باشم ، اما من تمام شربت ریواس را مصرف کردم و همه را در یک ظرف شیشه ای نیم لیتری ریختم ، یخ اضافه کردم و در کوزه های پینت سرو کردم. من و DH فکر کردیم این بسیار خوشمزه است اما به طرز وحشتناکی خطرناک است – الکل کاملاً پوشیده و بسیار شیرین است. خیلی خوشمزه است ، اگر خودم بگویم. من نمی توانم منتظر مهمانی بعدی باشم که می توانیم شما را به آنجا ببریم!



دیدگاهتان را بنویسید