سوپ های گیاهی مورد علاقه من Osinga Nutrition هستند


من گوش می کنم: شما سوپ سبزیجات می خواهید که غذا درست کنند ، بنابراین آن را دریافت می کنید! امروز من سوپ های سبزیجات مورد علاقه خود را به اشتراک می گذارم – مناسب برای هوای پاییز!

سوپ ها نباید تزیین شوند و پیچیده هم نیستند! بسیاری از این سوپ ها حاوی پروتئین لوبیا ، نشاسته ، مقداری چربی و مقدار زیادی سبزیجات هستند. این فرمول رژیم متعادل است!

ابتدا به من بگویید کدام را می خواهید امتحان کنید!

سوپ ماکارونی گوجه فرنگی

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 30 دقیقه

  • 1 قاشق سوپخوری روغن آووکادو
  • 1 ساقه کرفس خرد شده
  • 1 پیاز خرد شده
  • 2 حبه های سیر خرد شده
  • 14 قلیه گوجه فرنگی خرد شده
  • 6 فنجان ها سوپ سبزیجات
  • 1.5 جام مخلوط سبزیجات منجمد
  • 1/2 tk آویشن
  • 1/2 tk رزماری
  • 1 جام ماکارونی خام
  • روغن را در یک کاسه سوپ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. کرفس ، پیاز و سیر را اضافه کنید ؛ به مدت 5 دقیقه بپزید ، گاهی اوقات هم بزنید. آبگوشت ، گوجه فرنگی خرد شده را با مایع ، سبزیجات مخلوط و ادویه جات ترشی جات اضافه کنید. جوشاندن

  • حرارت را کم کرده و به مدت 15 دقیقه بجوشانید. خمیر را اضافه کرده و 8 تا 10 دقیقه دیگر یا تا زمانی که خمیر نرم شود بپزید.

یک کاسه سوپ سبزیجات خامه ای

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 25 دقیقه

  • 1 قاشق سوپخوری روغن آووکادو
  • 4 میخک سیر خرد شده
  • 1 متوسط پیاز خرد شده
  • 3 هویج خرد شده
  • 1/2 جام ذرت
  • 1 جام نخود
  • 4 ساقه ها کرفس خرد شده
  • 1/2 tk آویشن
  • 1/2 tk رزماری
  • 3 قاشق سوپخوری مخمر خوراکی
  • 4 فنجان ها سوپ سبزیجات
  • 1/3 جام آرد جهانی
  • 1 جام شیر بدون شیر
  • 1/3 جام کره بدون شیر
  • 1/2 جام لوبیا سفید
  • یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پس از گرم شدن ، روغن ، پیاز ، هویج ، کرفس و سیر را اضافه کنید. 5 دقیقه یا تا زمانی که پیاز شفاف شود بپزید. کره را به ظرف اضافه کنید.

  • هنگامی که شروع به ذوب شدن کرد ، آرد را مخلوط کرده و سبزیجات را با آرد مخلوط کنید. این مخلوط روکس غلیظ و چسبناک خواهد بود. به آرامی سوپ سبزیجات ، آویشن و رزماری را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سوپ را مرتب هم بزنید تا سوپ کمی بجوشد. با گرم شدن سوپ ، غلیظ شدن سوپ را خواهید دید.

  • نخود ، ذرت ، مخمر تغذیه ای ، لوبیا و شیر را مخلوط کنید. 5-7 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم یا تا زمانی که نخود و ذرت گرم شوند بپزید. سوپ را به کاسه ها تقسیم کرده و سرو کنید

سوپ گل کلم و سیب زمینی شیرین

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 45 دقیقه

  • 2 سیب زمینی های شیرین پوست کنده و خرد شده
  • 1 سر گل کلم فقط گل
  • 2 قاشق سوپخوری روغن آووکادو
  • 1 tk زیره
  • 1 کم اهمیت پیاز سفید خرد شده
  • 4 فنجان ها سوپ سبزیجات
  • فر را روی 375 درجه فارنهایت گرم کنید. 2 ورق کاغذ پخت را بیرون بیاورید.

  • سیب زمینی شیرین و گل کلم را با 1 قاشق غذاخوری روغن آووکادو و زیره بریزید. در یک لایه روی ورقه های آماده شده پخش کنید. بپزید تا سبزیجات در لبه هایشان قهوه ای شوند و سیب زمینی های شیرین نرم شوند – حدود 30 دقیقه.

  • باقی مانده روغن آووکادو را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیازها را اضافه کرده و 5-7 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.

  • سیب زمینی شیرین پخته ، گل کلم و پیاز را در مخلوط کن یا غذاساز اضافه کنید. سوپ سبزیجات را اضافه کرده و مخلوط کنید.

سوپ سیب زمینی شیرین و هویج پخته شده

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 30 دقیقه

  • 3 سیب زمینی های شیرین پوست کنده و خرد شده است
  • 2 هویج خرد شده
  • 3 قاشق سوپخوری روغن آووکادو
  • 2 پیاز خرد شده
  • 2 میخک سیر خرد شده
  • 1/2 جام شیر نارگیل
  • 4 جام سوپ سبزیجات
  • فر را روی 425 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • سبزیجات خرد شده را در یک ورقه پخت با کاغذ روغنی بریزید و روغن را اضافه کنید. به مدت 25-30 دقیقه در دمای 425 درجه فارنهایت بپزید.

  • سبزیجات بو داده را با 1 لیتر سوپ سبزیجات در مخلوط کن بریزید. قبل از سرو با شیر نارگیل بپاشید.

سوپ گوجه فرنگی لوبیا سفید

  • 4 Roma Paradise ، چهارم
  • 1/2 پیاز بنفش
  • 3 میخک سیر خرد شده
  • 1.5 جام لوبیا سفید پخته شده
  • 6 فنجان ها سوپ سبزیجات
  • فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورق پخت را با کاغذ پخت می چینیم.

  • گوجه فرنگی ها و پیازها را در یک لایه در سینی پخت آماده شده قرار دهید. با روغن بپاشید.

  • به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید. سیر را اضافه کنید ؛ پخت را ادامه دهید تا مخلوط نرم شود ، حدود 15 دقیقه دیگر.

  • آبگوشت را در یک کاسه بزرگ روی حرارت زیاد بجوشانید. حرارت را کم کنید و زیر درب آن را بجوشانید.

  • در همین حال ، نیمی از مخلوط گوجه فرنگی را به همراه نیمی از لوبیا سفید در مخلوط کن بریزید. سه بار روی آن را بپوشانید و کف کنید ، سپس هم بزنید تا یکدست شود ، در صورت نیاز آب گوشت داغ را اضافه کنید. با آبگوشت داخل کاسه بریزید. این کار را با بقیه مخلوط گوجه فرنگی و لوبیا سفید تکرار کنید ، سپس در ظرف را هم بزنید تا ترکیب شود.

سوپ گنوکی با فلفل قرمز بو داده و لوبیا سفید

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 40 دقیقه

  • 4 فلفل قرمز بریده شده
  • 2 فنجان ها لوبیا سفید پخته
  • 1 پیاز زرد بریده شده
  • 4 حبه های سیر
  • 3 قاشق سوپخوری مخمر خوراکی
  • 1 tk رزماری
  • 3 جام گنوچی
  • 1.5 فنجان ها سوپ سبزیجات
  • 1 جام شیر بر پایه سبزیجات
  • فر را روی 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • فلفل ، لوبیا سفید ، پیاز ، سیر و ادویه جات ترشی جات به یک ظرف پخت ایمن در فر اضافه می شود (من از تابه چدنی استفاده کردم). در فر بدون پوشش قرار دهید و به مدت 35-40 دقیقه بپزید تا سبزیجات نرم شوند.

  • در همین حال ، گنوچی را به یک ظرف مطمئن در فر اضافه کنید و در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه بپزید تا کمی ترد شود.

  • سبزیجات و لوبیا را به غذاساز یا مخلوط کن منتقل کنید. سوپ سبزیجات و شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید.

  • سوپ به کاسه اضافه می شود. به هر کاسه مقداری گلوله اضافه کنید و لذت ببرید!

دیدگاهتان را بنویسید