سبزیجات گیاهی آسان بریانی – Prevention RD


این هفته… این ماه…

مشکلات من در مقایسه با الان ناچیز است … اما باید بگویم ، مشکل اخیر لگدی به الاغ من زد. در محل کار ، در خانه … همه جا. برای مدت طولانی ، احساس نمی کردم که یک روز به چیزی احتیاج دارم ، چه برسد به تعطیلات. احساس می کنم در آستانه بیماری هستم ، قبل از بیماری ، جایی که می دانید باید فقط 50٪ سرعت زندگی خود را کاهش دهید تا به حالت اولیه بازگردید.

من چند شب گذشته نخوابیده ام و این برخلاف من بسیار است. نصف شب ، برای خودم ایمیلی ارسال کردم که وقتی مجبورم روز بعد همه کارها را انجام دهم ، ساعت سه صبح افکارم را غرق می کنم ، روز بعد را فراموش نمی کنم. چون قطعا فراموش می کنم.

اگر به خودم ایمیل نزنم ، گاهی به خودم. و اگر به کار مربوط نمی شود ، در مورد جشن تولد دختران (دوستان شنبه و خانواده در روز یکشنبه) است ، که نگرانی های من را در مورد بیماری کووید و ایمنی بیش از حد نشان می دهد و من همه چیز را زیر سوال می برم.

مطمئنم با این موضوع تنها نیستم. همه این. سال 2020 سخت بود و به نظر می رسد سال 2021 در سال گذشته در حال تغییر است.

با همه این استرس ها ، افزایش قابل توجه ساعات کار من و هرج و مرج تولد پاییزی ، آشپزی اخیراً کمی لکه دار شده است. درست مانند وبلاگ نویسی – متاسفم! این هفته در آشپزخانه بهتر از گذشته بود و برخلاف روزهای گذشته که یخچال ما پر از مربا بود ، در واقع می توانید پشت یخچال من را ببینید. متنفرم. منظورم این است که الان وقت غذا خوردن ندارم. من به معنای واقعی کلمه آخرین لقمه ناهار را ساعت 5 بعد از ظهر خوردم.

بنابراین شبهایی که آشپزی می کنم ، دو برابر می شوم. باز هم هدف دارم حجم را می خواهم! من این دستور غذا را دوست داشتم زیرا بسیار خوب است! پر از سبزیجات است و رنگ طلایی فیروزه ای زیبایی دارد. من با نان سرو کردم و بعداً پروتئین های سرگرم کننده را به سوئیچ اضافه کردم. این غذا کمی آماده بود ، اما واقعاً ساده و خوشمزه بود!

عناصر

  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون

  • پیاز 1 عدد ، خرد شده

  • 3 حبه سیر ، چرخ کرده

  • 1 قاشق غذاخوری زنجبیل یا رب زنجبیل آسیاب شده

  • 1 گوجه فرنگی ، خرد شده

  • 1/2 فنجان آب

  • نخود فرنگی یخ زده 1 فنجان

  • 2 هویج ، پوست کنده و به صورت سکه خرد شده است

  • 2 عدد سیب زمینی قهوه ای کوچک ، پوست کنده و خرد شده

  • 1 عدد فلفل سبز ، ورقه شده

  • 2 ساقه کرفس ، نازک برش خورده

  • 2 فنجان گل کلم

  • 1 1/2 قاشق چایخوری نمک

  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز

  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه

  • 2 قاشق چایخوری گارم ماسالا

  • 1 قاشق چایخوری گشنیز آسیاب شده

  • 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه آسیاب شده

  • 1 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده

  • 1/2 قاشق چایخوری دارچین

  • 4 فنجان سوپ سبزیجات کم سدیم

  • 2 فنجان برنج خام باسماتی

دستورالعمل ها

  1. روغن زیتون را در فر بزرگ هلندی روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید. وقتی داغ شد ، پیازها را اضافه کرده و بپزید تا نرم شوند ، حدود 3-4 دقیقه.
  2. سیر ، زنجبیل ، گوجه فرنگی و آب را اضافه کنید. حرارت را به جوش آورده و حرارت را روی حرارت متوسط ​​تا کم قرار دهید و بگذارید تا بخار شود ، حدود 5 تا 10 دقیقه بجوشانید.
  3. در همین حال ، سبزیجات باقی مانده را آماده کنید.
  4. نخود ، هویج ، سیب زمینی ، فلفل ، کرفس ، گل کلم ، نمک ، سرخ ، فلفل سیاه ، گارم ماسالا ، زردچوبه ، زیره و دارچین را در فر هلندی قرار دهید. حرارت را به متوسط ​​متوسط ​​افزایش دهید و خوب مخلوط کنید.
  5. سوپ سبزیجات را اضافه کنید ، مخلوط کنید و بگذارید بجوشد.
  6. برنج را اضافه کرده و مخلوط کنید. فر هلندی را بپوشانید و شعله را کم کنید. به مدت 18-20 دقیقه بپزید.
  7. آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید ، با درپوش در جای خود ، به مدت 5 دقیقه قبل از پوشاندن و سرو کردن ، بماند.

اطلاعات تغذیه:

بازده: 6
دوز: 2 لیوان

مقدار در هر وعده:
کالری: 365چربی کل: 7.2 گرمکلسترول: 0 میلی گرمسدیم: 856 میلی گرمکربوهیدرات ها: 68.2 گرمفیبر: 4.7 گرمقند: 6.5 گرمپروتئین: 9.8 گرم

گیاهی؟ غذای گیاهی بیشتری می خواهید؟ در اینجا چند دستور العمل خوشمزه VEGAN وجود دارد که ارزش امتحان کردن را دارند!

خوب باش،

دیدگاهتان را بنویسید