ساندویچ مورد علاقه من بدون گوشت و بسته بندی سبزیجات Osinga Nutrition است


هوای گرم دوباره عشقم به ساندویچ ها را به من معرفی می کند! همچنین ، چه کسی می گوید ساندویچ ها در رژیم غذایی مناسب نیستند؟ آنها مطمئناً می توانند! از سبزیجات ، چربی های سالم و پروتئین استفاده کنید و رژیم متعادل دریافت کنید!

کربوهیدرات ها در سال های اخیر بد رپ شده اند ، اما این بدان معنا نیست که شما باید برای همیشه نان را رها کنید! این دستور العمل های ساندویچی سالم ثابت می کند که می توانید در حالی که از طعم و راحتی خود لذت می برید ، بهتر غذا بخورید!

هر یک از ساندویچ ها حاوی فیبر ، پروتئین گیاهی و ریزمغذی ها هستند. من همچنین ایده خلاقانه آوردن پروتئین های گیاهی مختلف به هریک ، همراه با طعم های مختلف طعم را مطرح کردم – بنابراین هرگز خسته نمی شوید!

اگر شما هم مانند من غذاساز هستید ، پیشنهاد می کنم قبل از خوردن ساندویچ آن را بردارید. این به این دلیل است که مواد باعث ایجاد کثیفی کثیف نمی شوند! عکس بالا را ببینید – اینگونه است که من ساندویچ ها را در یخچال خود بسته بندی کردم.

بدون بحث بیشتر ، در اینجا دستور العمل های ساندویچ مورد علاقه من وجود دارد! به ما بگویید کدام را می خواهید امتحان کنید و ببینید چگونه من آن را اینجا در یوتیوب تهیه می کنم!

https://www.youtube.com/watch؟v=s0JPjbX2jns

تمپه BLT

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان پخت 20 دقیقه

Pác

  • 3 قاشق سوپخوری من سس هستم / تماری
  • 2 قاشق سوپخوری شربت افرا
  • 1 قاشق سوپخوری روغن آووکادو
  • 1.5 Tsp سرکه بازامیک
  • 1 Tsp دود مایع
  • 0.5 Tsp زیره
  • 0.5 Tsp پودر سیر

مواد تشکیل دهنده ساندویچ

  • 8 برش ها نان
  • 8 قلیه تمپه بریده شده
  • 2 فنجان ها سبزیجات مخلوط
  • 1 گوجه فرنگی
  • می وگان
  • ماریناد را با ترکیب سس سویا ، شربت افرا ، روغن ، دود مایع ، سرکه بالزامیک ، زیره و پودر سیر آماده کنید.

  • نوارهای برش خورده تمپه را داخل ماریناد بریزید تا کاملاً درگیر شوند. نوارها را در یک لایه در یک ظرف پخت کم عمق بچینید تا هر قطعه در ماریناد باشد و حداقل 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.

  • بعد از اینکه تمپه به اندازه کافی در ماریناد ماند ، روغن را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. نوارهای تمپه را اضافه کنید و در قالب حدود 3 دقیقه از هر طرف یا تا زمانی که لبه های آن قهوه ای شود بپزید. از ماریناد باقی مانده برای یخ زدایی ماهیتابه استفاده کنید.

  • بیکن تمپه را در یک تورتیلا با سبزیجات ، گوجه فرنگی و سس مایونز وگان بچینید. لذت بردن!

لنز شلخته Joes

15 دقیقه

تمام وقت 15 دقیقه

  • 28 قلیه گوجه فرنگی خرد شده
  • 2 قاشق سوپخوری سس گوجه فرنگی
  • 1 قاشق سوپخوری پودر سیر
  • 1 قاشق سوپخوری پودر پیاز
  • 1 قاشق سوپخوری پودر فلفل قرمز
  • 1 Tsp فلفل قرمز
  • 2 فنجان ها عدسی پخته
  • 1 قاشق سوپخوری خردل زرد
  • 1/2 Tsp دود مایع
  • 1 قاشق سوپخوری شربت افرا
  • 8 برش ها نان اختیاری
  • 2 جام اسفناج
  • همه مواد (به جز نان یا اسفناج) را در قابلمه فوری مخلوط کنید. درپوش را ببندید و مطمئن شوید دسته خروج بخار بسته است. فشار بالا دستی را روی 12 دقیقه تنظیم کنید. ظرف فشاری حدود 10 دقیقه طول می کشد تا فشار را افزایش دهد و زمان سنج شمارش معکوس را با رسیدن فشار شروع می کند.

  • پس از گذشت زمان ، اجازه دهید فشار به طور طبیعی آزاد شود ، که حدود 20 دقیقه طول می کشد. هنگامی که این کار انجام شد ، به آرامی پوشش را رها کنید.

  • با نان دلخواه با اسفناج سرو کنید. لذت بردن!

ساندویچ نخود آووکادویی

  • 8 برش ها نان انتخاب شده
  • 2 جام نخود پخته شده
  • 1/3 جام گوآکاموله
  • 1 tk فلفل قرمز
  • 1 tk تکه های چیلی قرمز
  • 1 سر سالاد بوستون ساقه را جدا کرد
  • 1 پیاز بنفش بریده شده
  • در یک کاسه بزرگ نخود پخته را با گوآکامول و سیب زمینی پوره شده له کنید. فلفل دلمه ای و تکه های چیلی را اضافه کنید. پوره کنید تا جرم کمی توده ای شود.

  • نان را چرب کنید و سالاد و پیاز را روی آن قرار دهید. لذت بردن!

ساندویچ سبزیجات هموس

  • 1/2 جام حمص
  • 8 برش ها نان انتخاب شده
  • 1 جام جوانه زدن
  • 2 فنجان ها سبزیجات مخلوط
  • 1 گوجه فرنگی بریده شده
  • 1 پیاز بنفش بریده شده
  • 1/2 خیار بریده شده

ساندویچ نخود سرخ شده

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان پخت 10 دقیقه

هم زدن نخود

  • 1 Tsp روغن آووکادو
  • 1 جام آرد نخودچی
  • 2/3 جام شیر نارگیل حفظ شده است
  • 2 قاشق سوپخوری مخمر خوراکی
  • 1/2 Tsp کورکوم
  • 1 Tsp خردل
  • 1/2 Tsp پودر سیر
  • 1/2 Tsp پودر پیاز

روکش ساندویچ

  • 1 گوجه فرنگی بریده شده
  • 1 پیاز بنفش بریده شده
  • 8 برش ها نان انتخاب شده
  • یک تابه نچسب را روی آتش بگذارید ، روغن زیتون و پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم شود.

  • مخلوط را با افزودن آرد نخودچی ، شیر ، مخمر تغذیه ای ، زردچوبه ، خردل دیژون ، پودر سیر و پودر پیاز به یک کاسه بزرگ آماده کنید و همه چیز را کاملاً مخلوط کنید.

  • مخلوط را روی پیاز بریزید و بپزید تا زمانی که مخلوط مانند پنکیک شروع به سفت شدن کند. سپس با کاردک خود خرد کنید و مخلوط را بچرخانید و بچرخانید تا زمانی که کل حرکت نرم شده و دیگر خیس نباشد.

  • یدک کش را روی نان بچینید و گوجه فرنگی را روی آن قرار دهید. لذت بردن!

ساندویچ توفو BBQ

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 15 دقیقه

  • 14 قلیه توفو شرکت اضافی
  • 1.5 Tsp فلفل قرمز
  • 1 Tsp زیره
  • 1 Tsp پودر سیر
  • 1/4 Tsp پودر فلفل قرمز
  • 1/4 جام سس BBQ
  • 8 برش ها نان انتخاب شده
  • 2 جام اسفناج
  • 1 پیاز بنفش بریده شده
  • فر را روی 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • بلوک توفو را در چند لایه دستمال کاغذی بپیچید و روی بشقاب غذا یا تخته برش بگذارید. با یک جسم سنگین مانند تابه ، ظرف یا کوزه بزرگ وزن کنید تا فر داغ شود. بعد از فشار دادن توفو را به صورت مکعب برش دهید.

  • در همین حال ، فلفل دلمه ای ، زیره ، پودر چیلی ، پودر سیر ، فلفل دودی و سس bbq را در یک کاسه متوسط ​​قرار دهید و مخلوط کنید. روغن را بریزید و مخلوط کنید. توفو را اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید تا یکدست شود. توفو را به صورت لایه ای روی یک ورقه پخت آماده شده قرار دهید.

  • هر 10 دقیقه هم بزنید تا یکنواخت سرخ شود تا توفو ترد شود ، در مجموع 30-35 دقیقه.

  • روی نان بچینید و اسفناج و پیاز بپاشید. لذت بردن!

دیدگاهتان را بنویسید