سالاد کینوا زردچوبه با چغندر سرخ شده ، کلم و لوبیا – امی لونگارد



مدتی از آخرین پست من می گذرد و خیلی چیزها از آن زمان تغییر کرده است. در حال نوشتن این مطلب ، ما در حال حاضر در سومین ماه اپیدمی COVID-19 هستیم و هنوز در حال تمرین فاصله اجتماعی هستیم. این تغییر عظیم در شیوه زندگی ما انگیزه ای بود که من برای غرق شدن در تدریس کلاس ها و کارگاه های آنلاین نیاز داشتم. در حالی که در ماه های اخیر به صورت حضوری در اتاوا تدریس می کردم ، به طور کامل به اینترنت نقل مکان کردم و هر هفته کلاس های مجازی و کارگاه های سلامتی شرکتی را در آشپزخانه خود با افرادی از کانادا ، ایالات متحده و خارج از کشور برگزار کردم. این یک راه شگفت انگیز برای حفظ ارتباط است ، حتی اگر از نظر جسمی از یکدیگر جدا هستیم.

وقتی هوا گرم می شود و ما به غذاهای سبک تر بهاری و تابستانی روی می آوریم ، فکر کردم زمان آن رسیده است که یک دستور العمل جدید را به اشتراک بگذارم. در این زمان از سال ، من طرفدار زیادی از سالادهای دلپذیر هستم ، که خود غذا هستند. در دوره هفتگی آشپزی آنلاین ، ما سالاد کینوا زردچوبه را با چغندر سرخ کرده ، کلم قرمز و لوبیا درست کردیم. یکی از شرکت کنندگان ، علیشا ، گفت: “این بهترین سالاد کینوا است که من خورده ام!” و دیگران از این موضوع خشمگین شدند. من شخصاً دوست دارم که این سالاد حاوی زردچوبه ضد التهابی و چغندر غنی از آنتی اکسیدان و کلم قرمز باشد. پر از رنگ و طعم ، سرشار از پروتئین و فیبر زیاد است ، بنابراین می توانید آن را به عنوان وعده غذایی بخورید یا در وعده های کوچک به عنوان غذای جانبی سرو کنید. برای دستور العمل کامل به پایین بروید و اگر آن را امتحان کردید ، لطفاً نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید!

زردچوبه کینوا با چغندر سرخ شده ، کلم و لوبیا

6-8 وعده دریافت خواهید کرد

عناصر:

1 چغندر بزرگ یا 2-3 چغندر کوچک (حدود 1 پوند)
روغن زیتون
1 فنجان کینوا ، آبکشی و آبکش شده
1 1/2 فنجان آب یا سوپ سبزیجات کم سدیم
1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
1/4 فنجان روغن زیتون فوق بکر
3 قاشق غذاخوری سرکه سیب
2 قاشق غذاخوری شربت افرا
1-2 قاشق غذاخوری خردل دیژون
1 قاشق چایخوری نمک
1 جعبه (398 میلی لیتر / 14 اونس) به دلخواه لوبیا یا نخود ، فیلتر شده و شستشو داده می شود
1 فنجان سالاد خرد شده بسته بندی شده
2 فنجان کلم ورقه شده نازک
فلفل سیاه

جهت ها:

فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورق پخت را با کاغذ پخت یا روکش سیلیکونی بپوشانید. چغندرها را پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد کرده و در یک کاسه متوسط ​​قرار دهید. حدود 1 قاشق چایخوری روغن زیتون بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید. چغندرها را بریزید تا مطمئن شوید که به طور مساوی با روغن آغشته شده اند. چغندرها را روی یک ورقه پخت قرار دهید و به مدت 35-40 دقیقه (نصف معکوس) یا تا زمانی که کمی با چنگال سوراخ شود بپزید.

کینوا ، آب یا آبغوره و زردچوبه را به یک ظرف کوچک و متوسط ​​اضافه کنید. مایع را بجوشانید ، سپس آن را بپوشانید و روی حرارت ملایم بجوشانید. حدود 12 تا 15 دقیقه بجوشانید ، یا تا زمانی که کینوا نرم شود ، سپس آن را از روی حرارت بردارید تا چند دقیقه سرد شود. سپس کینوآت سرد شده را با چنگال می زنند.

برای تهیه سس ، روغن زیتون ، سرکه سیب ، شربت افرا ، دیژون و 1 قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه مخلوط کرده و خوب مخلوط کنید.

برای تهیه سالاد ، چغندر آب پز ، کینوا ، لوبیا ، جعفری ، کلم را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. روی سس بریزید و هم بزنید تا همه چیز به طور یکنواخت ترکیب شود. طعم دهید و نمک اضافی (در صورت نیاز) و مقدار زیادی فلفل سیاه میل کنید. از این سالاد به تنهایی ، سرد یا گرم ، به عنوان غذای اصلی یا در قسمت های کوچکتر ، به عنوان غذای جانبی ، برای هر چیزی که می خورید لذت ببرید.

می توان آن را در یخچال و در ظرف دربسته به مدت 5 روز نگهداری کرد.

اگر از دستور من که در بالا به اشتراک گذاشته شد خوشتان آمد ، حتماً برنامه دستیابی به موفقیتهای گیاهی من را مطالعه کنید ، که از بین رفتن سلامت ، تغذیه و برنامه ریزی غذایی گیاهان است. جزئیات در مورد برنامه اینجا کلیک کنیدبه همچنین می توانید در انجمن فیس بوک به انجمن پیشرفت گیاهان بپیوندید ، جایی که من دستور العمل ها ، الهامات و اطلاعات مربوط به تغذیه گیاهان را به اشتراک می گذارم.



دیدگاهتان را بنویسید